الان مودمم رو آپگرید کردم تا ببینم چی میشه
منم شرایطم مثل شماست ..
حدود 2-3 هفته سرعتم 60-70 بود الان افتضاح شده !
پیگیر تاپیک بودی میومد دستت داستان چیه
یسری از اینایی که 256 داشتن کامنت گذاشتن که چرا 128 سرعتش بیشتره!! اونام برداشتن سرعتو آوردن پاییندستشون درد نکنه ینی مرغ پخته بیشتر میفهمه
![]()
امروز رفتم مدیریت کل مخابرات استان ... رفتم پیش مسئول بخش دیتا گله کردم که چه وضعشه ..... طرف گفت ببینید سرویس 128 نامحدود باید سرعت دانلودش 16kb باشه و طبق قانون 1 به 8 برای هر کاربر باید تقسیم بر 8 بشه !! یعنی سرعت دانلود استاندراد 128 نامحدود باید 2kb باشه !!!! شرکت مخابرات هیچ تضمینی واسه سرعت نامحدود نمیده !!!! گله داشتیم واسه سرعت حالا بدهکارم شدیم !!!!
خداییش تمام سیستم این مخابرات شبیه به طنزه و آدم به کاراشون که دقت میکنه خنده ش میگیره !!!
دوستان کسی از سرعت 1 مگ محدود خبر داره؟
میخوام یه ماهه بگیرم اگه خوب بود 6 ماهه تمدید کنم
اتفاقا منم همین موضوعو به یکی از مسئولینشون گفتم اونم همینو گفت اما درستش اینه 16k بین 8 نفر شیر بشه یعنی سرعت اون 8 نفر باید بین 2 تا 16 نوسان داشته باشه درحالیکه اینا سرعتو روی 8 قفل کردن!! طرف جوابی نداشت بهم بده
حوصلشو ندارم وگرنه همینو به سازمان مقررات گزارش مینوشتمکسی حال و حوصله داره بنویسه!
چیزی که واضح شد برام مسئولین داخل استان هیچ اختیاری در تعریف پهنای باند کاربرا ندارن همش داره از نمیدون تهران یا شیراز کنترل میشه اینام فقط تماشاچی هستن کاری از دستشون بر نمیاد
گفتم چطور بود چند ماه سرعت 1 مگ دانلود داشتیم ! گفت اون موقع دلیل داشت چون دستگاه هامون خراب بود !!!!!!
گفتم پس این دو سه هفته ایی که سرعت 128 بین 60-70 بود چی ؟! جوابی نداشت !!!!
یه مشت مترسک اونجا جمع شدن و رضایت مشتری واسشون هیچ معنی نداره چون چه تعداد یوزر به میلیون برسه و چه به صفر !! حقوقشونو سر ماه میگیرن !!
نمونه ش : گفتم به تمام دوستام میگم که از مخابرات برن !! گفت هرطور مایلید !!!!!
نویزتون کمی بالاست نویز اپ و دان استریم نهایت تا 20 و 34 تقریبا نرماله برا شما کمی بالاست کارایی که گفتم رو همه انجام دادی پشت تمام تلفن های خونه اسپلیتر هست اگه 2 تا گوشی تلفن خونه دارین پشت هردوشون اسپلیتر باشه snr شما هم پایینه الان برا من 9 و 42 هست
راستشو بخواین من از همون اوایل که این جریانات شروع شد اومدم به این تاپیک و همین حرفا رو زدم و احتمالا اگه الان خیلی از پست هایی رو که تو این تاپیک نوشتم،ننوشته بودم خیلی از بچه ها همچنان داشتن داشتن یوزر و پسورد اکانتشونو میدادن دست آقای محترم درزی! تا مشکلشون رو حل کنه.
حتی الانم خیلی ها متوجه نیستن که مشکل چیه و علت این اتفاقا چی بوده.
حرفت درسته،ولی این نویز اصلا مشکل ساز نیست و باید بگم برا من از این بدتره ولی مشکل ایشون رو ندارم
الان Downstreamمن snr روی 12 و Attenuation روی 40 هست،جالب اینه که چند روز پیش خیلی بهتر بود پس احتمالا سیگنالی رو که میفرستن ضعیف کردن چون خط من کاملا ثابت و بدون تغییر بوده.
-------------------------------------------------------------------------
یه چیز جالب دیگه اینکه الان چند روزه Downstream منو طبق همون جدولی که آقای ruzbeh1 گفته بود فیکس کردن عوضیا.
فکر کنم حرف ایشون درسته و سرعتا واقعی شده و دیگه سرعت دانلود1 مگ بر ثانیه برنخواهد گشت الان تنها مزیت مخابرات قیمتشه در عوض کیفیت داغون.(منظورم همون پینگ تایم وpocket lostایناست.)
Last edited by mey123; 07-09-2013 at 14:00.
فقط ی گوشی داریم که روش اسپلیتر هم وصله و همه چی رو بررسی کردم ولی انگار نه انگار همون وضعیته
راستی گوشی رو میگیریم قطع نمیشه بلکه زنگ میخوره و بعد گوشی رو میگیریم قط میشه یعنی در حال مکالمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)