برید بخوابید حرفی برای گفتن نداشت نیامد![]()
برید بخوابید حرفی برای گفتن نداشت نیامد![]()
اگه کابل مسی هستی به هیچ وجه طرف مخابرات نیا حتی فکر کردن بهش گناهه کبیرست
امین . دستت درد نکنه . ولی به نظرم اون امید رو با فونت بزرگ تر مینوشتی بهتر بود .
در این مورد حرفی برای گفتن ندارم . بعضی از دوستان عزیز جوابت رو دادند . همین واسه من کافیه .
نصف بیشتز کسانی که اینجا توی فروم هستند خط شون کابل مسی ـه .
ولی همچنین دو دستی این مخابرات رو چسبیدند که ول هم نمیکنند لامصب .
خوب آقایون شما که میدونید این وضع حالا حالا درست بشون نیست . برید یه شرکت دیگه .
مخصوصا تو امین. تو که شاتل بودی . چرا میای با اعصاب و روان ما بازی میکنی ؟
من هیج وقت نمیتونم از جایی به جز وای مکس یا مخابرات سرویس بگیرم .
وای مکس که مشخصه وضعیتش . میمونه همین مخابرات .
به آقای زیرنویس فارسی هم عرض کنم که شما سرعت بالا میخوای ؟ پول بیشتر بده بیا طلایی بگیر.
من و امثال طلایی ها به هیچ عنوان راضی نیستیم یک کیلو بایت هم ازمون کم بشه . جرا باید کم بشه ؟ به نظرت مشکل از ماست که طرح طلایی گرفتیم یا از مخابرات که نمیتونه شما رو جواب گو باشه ؟
چرا ربطش میدی به من مشکل سرعتت رو ؟ سرعت شما یا امثال شما کمه من باید بیام جواب بدم ؟
شما بیا طلایی بگیر. نوش جونت . عین ما .
اصلا تا به حال شده که بخواین جدای از حرف زدن به صورت عملی یه کار مثبت انجام بدید .
دانلود شبانه رو کی برگردون ؟ من که فرصت نشد برم . ولی اون دوستان عزیز دیگه رفتن و حق امثال شما رو اونجا گرفتند . شماها کجا بودید ؟
هنوزم دیر نشده .
عدل خمینی - شرکت مخابرات خراسان رضوی - طبقه ی هشتم . دفتر م.ج یا طبقه ی پنجم . اتاق110.
Last edited by OMiD.1080p; 13-12-2013 at 10:00.
نه برا یکی از اشنا ها که مجبوره از مخابرات بگیره می خوام زنگ زده طرف این طرحو بهش قالب کرده اینم از همه جا بیخبر گفته اوکی حالا میخواستم ببینم داره یا نه؟
نه عزیر نداره
بچه ها یه چیز جالب از اولین پستی که جناب ملک جعفریان گذاشته 300 صفحه و حدود یک ماه و نیم گذشته و هیچ تغییری تو این مدت حاصل نشده هممون سر کاریم به مولا.!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سرعت دانلود بین 10 تا 30 در نوسان گندت بزنن مخابرات همش تقصیر این احمدی نژاد که مخابرات رو به سپاه داد
اقا چند تا طرح جدید بود قرار بود مهندس بیاد اینجا خبرشو بده چی شد؟؟؟؟
دوستان من یه سوالی واسم پیش اومده؟؟
مگه این طرحهای جدید. رو دم دستگاهای دیگه ای تجویز کردن.یا پهنای باند رو بیشتر کردن؟؟؟ که م.ج گفته طرحهای جدید سرعت بهتر میشه
بنظر من فقط اسماشون تغییر میکنه
دوستان هنوز مخابرات مودم رایگان میده؟
حتما باید یکساله بگیری شبانه رایگان داشته باشه یا کمتر هم میشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)