خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بود
شما هم اگه بازی رو تموم کرده باشی مطمئنن این ماموریت رو انجام دادی چون تعداد ماموریت ها بالاس یادت نیست کدومهاین تو کدوم مرحله و کجای بازی بوده ؟!!! چرا من باهاش برخورد نکردم !!!![]()
![]()
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بود
شما هم اگه بازی رو تموم کرده باشی مطمئنن این ماموریت رو انجام دادی چون تعداد ماموریت ها بالاس یادت نیست کدومهاین تو کدوم مرحله و کجای بازی بوده ؟!!! چرا من باهاش برخورد نکردم !!!![]()
![]()
اون که آسون بود بعد که حرفیدین با هم برین از پله ها پایین اون پامیشه و فرار میکنه و پایین مینویسه دخلشو بیارین!
شما دوست بالایی هم اون چیزی که من گفتم رو انجام ندادی! D: یه عکس از مپ بازیت بزار تا بینیم کجاست اونجا؟! همون چیزی که در پ.خ گفتم.
آخر بازی هم غمنگینه رومن .... چرا؟
Last edited by Ghaioom; 09-06-2011 at 11:11.
من هر چی سعی می کنم که روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی این بازی رو نصب کنم این پیغام ظاهر می شه:
the program or feature "\??e:\RGSC\setup.exe" cannot start or run due to incompatibility with 64 - bit versions of windows. Please contact the software cendor to ask if a 64 - bit compatible version is available.
تو پوشه rgsc یه setup هست اونو نصب کردین ؟
Last edited by lordspeed; 14-06-2011 at 15:25.
بله ولی باز ارور می ده؟!
rgsc رو تو پوشه بازی نصب کردی؟
بله این هم عکسش :
![]()
خوب پس بهترین را حل اینه که نسخه 32 بیتی ویندوز 7 رو بنصبی![]()
من ویندوز xp sp3 ریختم. وقتی رو همین setup کلیلک می کنم یک صفحه داس باز می شه و بلافاصله بسته می شه و دیگه هیچی ؟!
یه بار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی آزمایش کنین جواب میده من الان دارم بازی میکنم رو همین نسخه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)