برا من 140 مگ بود 70 مگ استپ 1 70 مگ استپ 2.خلاصه بالاخره با تلاش فراوان گند زدن به zed. این xerath هم که نیومد هیچ عکس ایکونش هم زدن خراب کردن
اتروکس هم که نرف شد .کلا این پتچ یکی از افتضاح ترین پچ هایی بود که دیدم
![]()
برا من 140 مگ بود 70 مگ استپ 1 70 مگ استپ 2.خلاصه بالاخره با تلاش فراوان گند زدن به zed. این xerath هم که نیومد هیچ عکس ایکونش هم زدن خراب کردن
اتروکس هم که نرف شد .کلا این پتچ یکی از افتضاح ترین پچ هایی بود که دیدم
![]()
Last edited by daniel'; 30-10-2013 at 14:01.
خوش به حالتون
من بعد دانلود دوتا 70 مگ تازه رفت روی 200 و خورده ای، 100 و خورده ای مونده بود که ارور بیخود داد، الآن هم که تعطیله،الکی داره دانلود می کنه.
اسکینای تاریخ مصرف گذشته اومدالبته به جز ماله هکاریم و برند
ای ریوت ذلیل مردهههههههههههه!
همین که من میخواستم دوباره با corki حال کنم زدن نرفش کردن!
جینکس رو هم بالاخره نرف کردن؛ به خصوص کاری کردن اول بازی ضعیف تر باشه ولی late gameش تغییری نکرده.
گرافیک بازی چه باحال شده لول آپ شدن ها last hit کردن و gold گرفتن ها و چنتا چیزه کوچیکه دیگه تغییر کرد ,nuctorne و sivir اسکین default تشون rework شده,من که از تغییرات راضی ام![]()
آقا من غیر 150 تا نزدیک 1 ساعت دانلود می کنه بعد تازه میره رو 200 و خورده ای
دفعه قبل وسطاش قطع شد.
باید از riot games متشکر باشید که سعی در بالانس کردن هرچه بیشتر بازی داره و کارش رو هم انصافا خوب انجام می ده
الان dota2 رو میان balance کنن یک سری hero ها رسما می شن کتلت یک سری دیگه هم اصلا نمی شه جولوشون وایستاد فی نفسه snowball شدن :d
lol واقعا جزو بالانس ترین بازی های ممکنه هست و riot نمی زاره champion ایش useless بشه و می ره سراغ buff/rework/rerelease/... کردنش و champion های op هم nerf می کنه و جدا از این ها به mechanics هم خیلی اهمیت می ده و به بالانس کردن المان های مپ ها
خدایی راست میگی ولی من نمیدونم چرا چمپین اساسینی مثل رنگار useless شده و ریوت هم اصلا بهش نگاه نمیکنه خدایی خیلی ضعیف کردنش الان با riven بخوای مقایسش بکنی نه تو درگیری 1 به 1 نه تو درگیری تیمی به riven نمیرسه در صورتی که قبل پچ 3.11 که رنگار 1 باگ داشت که خیلی OP میکردش میشد riven رو خیلی آسون ترکوند ولی الان نه تنها نمیشه riven رو زد بلکه از خیلیا هم میخوره موندم چرا این چمپ رو نا دیده میگیرنکاش ابیلیتی 1ش true damage بود خیلی خوب میشد
![]()
باز این بی شعور پچ داد ، واقعا بلد نیست یکدانلودر بده بیرون
6-7 سال پیش از بلیزارد دالود می کردم با اینترنت 64 راحت تر بودم.
مگه قرار نیست ریورک شه ؟ریورک میشه منتها بعدا.احتمالا با ریورک یوریک با هم بدنش بیرون.
اگه باز گیر داد هی نشد سرورو عوض کن از east بکنش west.اگه نشد ریپیرش کن(اینو ریوت خیلی وقتا میگه) یا از یکی دیگه بگیر.آقا من غیر 150 تا نزدیک 1 ساعت دانلود می کنه بعد تازه میره رو 200 و خورده ای
دفعه قبل وسطاش قطع شد![]()
Last edited by daniel'; 30-10-2013 at 16:51.
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)