تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 945 از 1746 اولاول ... 44584589593594194294394494594694794894995599510451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کلا استیپ 1 و2 برا من 170mb هست
    برا من 140 مگ بود 70 مگ استپ 1 70 مگ استپ 2.خلاصه بالاخره با تلاش فراوان گند زدن به zed. این xerath هم که نیومد هیچ عکس ایکونش هم زدن خراب کردناتروکس هم که نرف شد .کلا این پتچ یکی از افتضاح ترین پچ هایی بود که دیدم
    Last edited by daniel'; 30-10-2013 at 14:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

خوش به حالتون
    من بعد دانلود دوتا 70 مگ تازه رفت روی 200 و خورده ای، 100 و خورده ای مونده بود که ارور بیخود داد، الآن هم که تعطیله،الکی داره دانلود می کنه.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

اسکینای تاریخ مصرف گذشته اومد البته به جز ماله هکاریم و برند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ای ریوت ذلیل مردهههههههههههه!
    همین که من میخواستم دوباره با corki حال کنم زدن نرفش کردن!
    جینکس رو هم بالاخره نرف کردن؛ به خصوص کاری کردن اول بازی ضعیف تر باشه ولی late gameش تغییری نکرده.

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

گرافیک بازی چه باحال شده لول آپ شدن ها last hit کردن و gold گرفتن ها و چنتا چیزه کوچیکه دیگه تغییر کرد ,nuctorne و sivir اسکین default تشون rework شده,من که از تغییرات راضی ام

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا من غیر 150 تا نزدیک 1 ساعت دانلود می کنه بعد تازه میره رو 200 و خورده ای
    دفعه قبل وسطاش قطع شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

باید از riot games متشکر باشید که سعی در بالانس کردن هرچه بیشتر بازی داره و کارش رو هم انصافا خوب انجام می ده

الان dota2 رو میان balance کنن یک سری hero ها رسما می شن کتلت یک سری دیگه هم اصلا نمی شه جولوشون وایستاد فی نفسه snowball شدن :d

lol واقعا جزو بالانس ترین بازی های ممکنه هست و riot نمی زاره champion ایش useless بشه و می ره سراغ buff/rework/rerelease/... کردنش و champion های op هم nerf می کنه و جدا از این ها به mechanics هم خیلی اهمیت می ده و به بالانس کردن المان های مپ ها

8. 4 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

باید از riot games متشکر باشید که سعی در بالانس کردن هرچه بیشتر بازی داره و کارش رو هم انصافا خوب انجام می ده

الان dota2 رو میان balance کنن یک سری hero ها رسما می شن کتلت یک سری دیگه هم اصلا نمی شه جولوشون وایستاد فی نفسه snowball شدن :d

lol واقعا جزو بالانس ترین بازی های ممکنه هست و riot نمی زاره champion ایش useless بشه و می ره سراغ buff/rework/rerelease/... کردنش و champion های op هم nerf می کنه و جدا از این ها به mechanics هم خیلی اهمیت می ده و به بالانس کردن المان های مپ ها
    خدایی راست میگی ولی من نمیدونم چرا چمپین اساسینی مثل رنگار useless شده و ریوت هم اصلا بهش نگاه نمیکنه خدایی خیلی ضعیف کردنش الان با riven بخوای مقایسش بکنی نه تو درگیری 1 به 1 نه تو درگیری تیمی به riven نمیرسه در صورتی که قبل پچ 3.11 که رنگار 1 باگ داشت که خیلی OP میکردش میشد riven رو خیلی آسون ترکوند ولی الان نه تنها نمیشه riven رو زد بلکه از خیلیا هم میخوره موندم چرا این چمپ رو نا دیده میگیرن کاش ابیلیتی 1ش true damage بود خیلی خوب میشد

10. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

باز این بی شعور پچ داد ، واقعا بلد نیست یکدانلودر بده بیرون
    6-7 سال پیش از بلیزارد دالود می کردم با اینترنت 64 راحت تر بودم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خدایی راست میگی ولی من نمیدونم چرا چمپین اساسینی مثل رنگار useless شده و ریوت هم اصلا بهش نگاه نمیکنه خدایی خیلی ضعیف کردنش الان با riven بخوای مقایسش بکنی نه تو درگیری 1 به 1 نه تو درگیری تیمی به riven نمیرسه در صورتی که قبل پچ 3.11 که رنگار 1 باگ داشت که خیلی OP میکردش میشد riven رو خیلی آسون ترکوند ولی الان نه تنها نمیشه riven رو زد بلکه از خیلیا هم میخوره موندم چرا این چمپ رو نا دیده میگیرن کاش ابیلیتی 1ش true damage بود خیلی خوب میشد
    مگه قرار نیست ریورک شه ؟ریورک میشه منتها بعدا.احتمالا با ریورک یوریک با هم بدنش بیرون.
    آقا من غیر 150 تا نزدیک 1 ساعت دانلود می کنه بعد تازه میره رو 200 و خورده ای
    دفعه قبل وسطاش قطع شد
    اگه باز گیر داد هی نشد سرورو عوض کن از east بکنش west.اگه نشد ریپیرش کن(اینو ریوت خیلی وقتا میگه) یا از یکی دیگه بگیر.
    Last edited by daniel'; 30-10-2013 at 16:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •