تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 945 از 1783 اولاول ... 44584589593594194294394494594694794894995599510451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با تشکر.دوست عزیز من در همین ساعات رایگان که تقریبا با ساعات رایگان وایمکس مبین نت یکی هست با مبین نت در حدود همین 3 گیگ به راحتی دانلود میکنم و سرعت دانلوذم هم مثل سرعت روزانه مبین نت یعنی 260 کیلو بایت است(پهنای باند 2مگ مبین نت دارم).اما در همین لحظات با صبانت سرعت دانلودم حداکثر 70 کیلوبایت است.پس به نظر من ربطی به چند فایل همزمان با هم دانلود کردن ندارد.مشکل از خود صبانت است که عمدا سرعت دانلود شبانه را کم میکند.برای همین متعجبم که چطور شما دوستان میتوانید چنین حجم بالایی را در ساعات رایگان صبانت دانلود کنید!!!اگر هم امکان داره بگید که این نرم افزاری که نام بردید چطور میتونه سرعت دانلود شبانه را بالا ببره تا بتونیم حجم بیشتری دانلود کنیم؟ باز هم منتظر راهنماییهای شما هستم.خیلی ممنونم.
    عزیز بهتره بری شرکت دیگه ای بگیری مثلا شاتل تو ساعت رایگان اگر لیمیت نشده باشی می تونی با سرعت 8 مگش کم کم 6 تا 7 گیگ دانلود کنی ولی یه کم هزینش بیشتره نسبت به صبا نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان برای اینکه پست طولانی نشه سوالاتم رو تو دو تا پست پرسیدم.بعد از سوالات پست قبلیم دوستان میشه بهم بگن چطوری میتونن تو ساعات رایگان 1.5 یا 2 گیگ یا بیشتر دانلود داشته باشند؟همونطور که گفتم من پهنای باند 2مگ صبانت دارم در مشهد که صبحها تا 450 کیلوبایت هم سرعت دانلود دارم اما در ساعات رایگان هیچوقت بیشتر از 70 کیلو بایت نمیشه که شاید 500 مگ هم نتونم دانلود کنم.بعضی از دوستان حرف از دستکاری گزینه های Country یا mtu در مودم زده بودند.میشه دربارش توضیح بدید.عکس مشخصات پهنای باند مودمم را هم براتون میذارم.
    عزیز در تایید صحبت x8800 منم دقیقا چند وقت پیش که صبانت داشتم همین مشکل رو داشتم. من 2 مگ داشتم و در روز سرعتم 240 بود.
    شب موقع دانلود با یک لینک دقیقا سرعتم مثل شما بود و بیشتر از 60 کیلوبایت سرعت دانلود نمیرفت.
    منم اون موقع حدود 4 یا 5 تا فایل همزمان میزدم برای دانلود و به راحتی در مجموع همه سرعتها 200 به بالا بود و مجموع همون سرعتی که در روز داشتم رو بهم میداد. به شما هم پیشنهاد میکنم حداقل یه بار در ساعات رایگان این کار رو انجام بده حتما
    نتیجه اش رو میبینی. نمیدونم چرا اینطوریه ولی میدونم که چندتا هم زمان بزنی خیلی بیش از اینی که الان سرعت رایگانت هست میشه.

3. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

با تشکر.دوست عزیز من در همین ساعات رایگان که تقریبا با ساعات رایگان وایمکس مبین نت یکی هست با مبین نت در حدود همین 3 گیگ به راحتی دانلود میکنم و سرعت دانلوذم هم مثل سرعت روزانه مبین نت یعنی 260 کیلو بایت است(پهنای باند 2مگ مبین نت دارم).اما در همین لحظات با صبانت سرعت دانلودم حداکثر 70 کیلوبایت است.پس به نظر من ربطی به چند فایل همزمان با هم دانلود کردن ندارد.مشکل از خود صبانت است که عمدا سرعت دانلود شبانه را کم میکند.برای همین متعجبم که چطور شما دوستان میتوانید چنین حجم بالایی را در ساعات رایگان صبانت دانلود کنید!!!اگر هم امکان داره بگید که این نرم افزاری که نام بردید چطور میتونه سرعت دانلود شبانه را بالا ببره تا بتونیم حجم بیشتری دانلود کنیم؟ باز هم منتظر راهنماییهای شما هستم.خیلی ممنونم.
    همونطور که دوستمون هم اشاره کردن این روش جواب میده. چراش رو نمیدونم ولی امتحان کردنش ضرر نداره. این نرم افزاری هم که گفتم سرعت رو بالا نمیبره. فقط کل سرعت شمارو بهتون نشون میده.

5. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

صبانت در شهر ما تمام سرویس ها اعم از 4مگ و 6مگ و 8مگ طبق گفته نمایندگی در شبانه سرعتشون روی 60 بسته میشه!

7. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از دوستان x8800 و fastfind .من پهنای باند 6مگ جشنواره ای (فقط یکساله داره)در مشهد را خریدم.با نمایندگی ام که صحبت میکردم گفت خیال نکنی سرعتت زیادتر میشه.بعضی اوقات به خاطر تجهیزات قدیمی قطعی و وصلی بیشتر میشه و سرعتت هم کمتر میشه و چون جشنواره ای هم بوده پولت رو هم دیگه بهت پس نمیدن.خلاصه حسابی تو دل مارو خالی کرد.دوستان میگن من چکار کنم.(گفتم الان پهنای باند 2مگ دارم با سرعت دانلود 460 کیلو بایت در روز)یک عکس هم از مشخصات اینترنتم تو صفحه قبل گذاشتم که فکر کنم پهنای باند من در حال حاضر روی 4 بسته اند.نظر دوستان چی؟کنسلش کنم یا نه؟

9. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از دوستان x8800 و fastfind .من پهنای باند 6مگ جشنواره ای (فقط یکساله داره)در مشهد را خریدم.با نمایندگی ام که صحبت میکردم گفت خیال نکنی سرعتت زیادتر میشه.بعضی اوقات به خاطر تجهیزات قدیمی قطعی و وصلی بیشتر میشه و سرعتت هم کمتر میشه و چون جشنواره ای هم بوده پولت رو هم دیگه بهت پس نمیدن.خلاصه حسابی تو دل مارو خالی کرد.دوستان میگن من چکار کنم.(گفتم الان پهنای باند 2مگ دارم با سرعت دانلود 460 کیلو بایت در روز)یک عکس هم از مشخصات اینترنتم تو صفحه قبل گذاشتم که فکر کنم پهنای باند من در حال حاضر روی 4 بسته اند.نظر دوستان چی؟کنسلش کنم یا نه؟
    دوستان پشتیبانی صبانت پهنای باند من را گذاشت روی 6مگ ولی گفت احتمال داره که نویز زیاد بشه و همش دیسی داشته باشی من مشخصات مودم را موقعی که پهنای بانرم روی 4 مگ بود و الان که روی 6مگ هست را برایتان میگذارم.لطفا ببینید که شرایطم از قبیل نویز خیلی بدتر شده است.تو این چند ساعت که هنوز دیسی نداشتم.لطفا نظرتون بگید.

بعد از 6مگ شدن: اسپید تست بعد از 6مگ شدن: و جالب اینجاست که من همچنان قانونا روی پهنای باند 2مگ هستم و پشتیبانی با تماس من پهنای باند من روی 6مگ گذاشت.حالا اصلا لازم هست که من طرحم را عوض کنم و پهنای باند 6مگ بخرم؟

11. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا اصلا لازم هست که من طرحم را عوض کنم و پهنای باند 6مگ بخرم؟
    داداش! اصلا صداشو درنیار، حالشو ببر
    پول سرویس 2مگ رو دادی، عوضش بهت سرویس 6مگ دادن! سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن!!!
    ضمنا درسته snr از 21 اومده رو 12 ولی همین 12 هم خوبه و سرویس شما بدون مشکل کار خواهد کرد

پ.ن:
    من نمیدونم سیستم صبانت چطوریه اما اگه ممکن باشه شما تغییر سرویس بدید به 128 و با توجه به باز بودن پهنای باند
    تا 6مگ ، اونوقت با هزینه سرویس 128 می تونی عملا از سرویس 6مگ استفاده کنی
    Last edited by urumchi; 09-01-2014 at 21:33.

13. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش! اصلا صداشو درنیار، حالشو ببر
    پول سرویس 2مگ رو دادی، عوضش بهت سرویس 6مگ دادن! سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن!!!
    ضمنا درسته snr از 21 اومده رو 12 ولی همین 12 هم خوبه و سرویس شما بدون مشکل کار خواهد کرد

پ.ن:
    من نمیدونم سیستم صبانت چطوریه اما اگه ممکن باشه شما تغییر سرویس بدید به 128 و با توجه به باز بودن پهنای باند
    تا 6مگ ، اونوقت با هزینه سرویس 128 می تونی عملا از سرویس 6مگ استفاده کنی
    دوست عزیز شما دقیقا درست میگی.مساله اینجاست که الان با جشنواره ای که گذاشته اگر سرویس 6 مگ را بگیرم باز هم مقدار کمی ارزانتر از سرویس 2مگی که دارم برام میافته.(با احتساب حجم دانلود برابر).بنابراین ضرری نداره که سرویس 6مگ را بگیرم.در مورد 128 هم میترسم یکدفعه متوجه بشن و اوضاع بیریخت بشه.اما حالا نکته جالب اینجاست که همونطور که توی عکس پست قبلیم هم میبینید پهنای باند من روی 6مگ بستند.اما چند ساعت بعدش که دوباره چک کردم دیدم شده 5764 .نمیدونم عمدا اینکار شده یا نه؟

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما دقیقا درست میگی.مساله اینجاست که الان با جشنواره ای که گذاشته اگر سرویس 6 مگ را بگیرم باز هم مقدار کمی ارزانتر از سرویس 2مگی که دارم برام میافته.(با احتساب حجم دانلود برابر).بنابراین ضرری نداره که سرویس 6مگ را بگیرم.در مورد 128 هم میترسم یکدفعه متوجه بشن و اوضاع بیریخت بشه.اما حالا نکته جالب اینجاست که همونطور که توی عکس پست قبلیم هم میبینید پهنای باند من روی 6مگ بستند.اما چند ساعت بعدش که دوباره چک کردم دیدم شده 5764 .نمیدونم عمدا اینکار شده یا نه؟
    از من میشنوی اصلا صداشو درنیار و همینطوری حالشو ببر

پرس و جو کن ببین اگه وقتی سرویس 2مگ فعلیت تموم شد اگه 128 تمدید کنی ، داون استریم خطت رو کم می کنن یا نه؟؟؟ که من بعید میدونم دیگه دست بهش بزنن،اینطوری 128تمدید میکنی بجاش 6مگ استفاده میکنی

درمورد کاهش داون استریم هم،چیز مهمی نیست، تو خطها و پورتها بعضی اشکالاتی بوجودمیاد که این اتفاق میفته
    شما یه بار مودم رو خاموش روشن کنی احتمالا دوباره بره رو 6 مگ،هرچند همین 5700 هم خودش خیلی خوبه و جای شکر داره!

17. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان صبانتی
    کسی میدونه وقتی سرعتت رو محدود کردن چه طوری میشه از محدودیت در اومد
    مهندسین لطفا جواب و راهکار بدین، مثل شاتل که روش ((اسمشو نبر)) داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •