عزیز بهتره بری شرکت دیگه ای بگیری مثلا شاتل تو ساعت رایگان اگر لیمیت نشده باشی می تونی با سرعت 8 مگش کم کم 6 تا 7 گیگ دانلود کنی ولی یه کم هزینش بیشتره نسبت به صبا نت
عزیز بهتره بری شرکت دیگه ای بگیری مثلا شاتل تو ساعت رایگان اگر لیمیت نشده باشی می تونی با سرعت 8 مگش کم کم 6 تا 7 گیگ دانلود کنی ولی یه کم هزینش بیشتره نسبت به صبا نت
عزیز در تایید صحبت x8800 منم دقیقا چند وقت پیش که صبانت داشتم همین مشکل رو داشتم. من 2 مگ داشتم و در روز سرعتم 240 بود.
شب موقع دانلود با یک لینک دقیقا سرعتم مثل شما بود و بیشتر از 60 کیلوبایت سرعت دانلود نمیرفت.
منم اون موقع حدود 4 یا 5 تا فایل همزمان میزدم برای دانلود و به راحتی در مجموع همه سرعتها 200 به بالا بود و مجموع همون سرعتی که در روز داشتم رو بهم میداد. به شما هم پیشنهاد میکنم حداقل یه بار در ساعات رایگان این کار رو انجام بده حتما
نتیجه اش رو میبینی. نمیدونم چرا اینطوریه ولی میدونم که چندتا هم زمان بزنی خیلی بیش از اینی که الان سرعت رایگانت هست میشه.
همونطور که دوستمون هم اشاره کردن این روش جواب میده. چراش رو نمیدونم ولی امتحان کردنش ضرر نداره. این نرم افزاری هم که گفتم سرعت رو بالا نمیبره. فقط کل سرعت شمارو بهتون نشون میده.
صبانت در شهر ما تمام سرویس ها اعم از 4مگ و 6مگ و 8مگ طبق گفته نمایندگی در شبانه سرعتشون روی 60 بسته میشه!
با تشکر از دوستان x8800 و fastfind .من پهنای باند 6مگ جشنواره ای (فقط یکساله داره)در مشهد را خریدم.با نمایندگی ام که صحبت میکردم گفت خیال نکنی سرعتت زیادتر میشه.بعضی اوقات به خاطر تجهیزات قدیمی قطعی و وصلی بیشتر میشه و سرعتت هم کمتر میشه و چون جشنواره ای هم بوده پولت رو هم دیگه بهت پس نمیدن.خلاصه حسابی تو دل مارو خالی کرد.دوستان میگن من چکار کنم.(گفتم الان پهنای باند 2مگ دارم با سرعت دانلود 460 کیلو بایت در روز)یک عکس هم از مشخصات اینترنتم تو صفحه قبل گذاشتم که فکر کنم پهنای باند من در حال حاضر روی 4 بسته اند.نظر دوستان چی؟کنسلش کنم یا نه؟
دوستان پشتیبانی صبانت پهنای باند من را گذاشت روی 6مگ ولی گفت احتمال داره که نویز زیاد بشه و همش دیسی داشته باشی من مشخصات مودم را موقعی که پهنای بانرم روی 4 مگ بود و الان که روی 6مگ هست را برایتان میگذارم.لطفا ببینید که شرایطم از قبیل نویز خیلی بدتر شده است.تو این چند ساعت که هنوز دیسی نداشتم.لطفا نظرتون بگید.
بعد از 6مگ شدن:اسپید تست بعد از 6مگ شدن:
و جالب اینجاست که من همچنان قانونا روی پهنای باند 2مگ هستم و پشتیبانی با تماس من پهنای باند من روی 6مگ گذاشت.حالا اصلا لازم هست که من طرحم را عوض کنم و پهنای باند 6مگ بخرم؟
داداش! اصلا صداشو درنیار، حالشو ببر
پول سرویس 2مگ رو دادی، عوضش بهت سرویس 6مگ دادن! سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن!!!
ضمنا درسته snr از 21 اومده رو 12 ولی همین 12 هم خوبه و سرویس شما بدون مشکل کار خواهد کرد
پ.ن:
من نمیدونم سیستم صبانت چطوریه اما اگه ممکن باشه شما تغییر سرویس بدید به 128 و با توجه به باز بودن پهنای باند
تا 6مگ ، اونوقت با هزینه سرویس 128 می تونی عملا از سرویس 6مگ استفاده کنی![]()
Last edited by urumchi; 09-01-2014 at 21:33.
دوست عزیز شما دقیقا درست میگی.مساله اینجاست که الان با جشنواره ای که گذاشته اگر سرویس 6 مگ را بگیرم باز هم مقدار کمی ارزانتر از سرویس 2مگی که دارم برام میافته.(با احتساب حجم دانلود برابر).بنابراین ضرری نداره که سرویس 6مگ را بگیرم.در مورد 128 هم میترسم یکدفعه متوجه بشن و اوضاع بیریخت بشه.اما حالا نکته جالب اینجاست که همونطور که توی عکس پست قبلیم هم میبینید پهنای باند من روی 6مگ بستند.اما چند ساعت بعدش که دوباره چک کردم دیدم شده 5764 .نمیدونم عمدا اینکار شده یا نه؟
از من میشنوی اصلا صداشو درنیار و همینطوری حالشو ببر
پرس و جو کن ببین اگه وقتی سرویس 2مگ فعلیت تموم شد اگه 128 تمدید کنی ، داون استریم خطت رو کم می کنن یا نه؟؟؟ که من بعید میدونم دیگه دست بهش بزنن،اینطوری 128تمدید میکنی بجاش 6مگ استفاده میکنی
درمورد کاهش داون استریم هم،چیز مهمی نیست، تو خطها و پورتها بعضی اشکالاتی بوجودمیاد که این اتفاق میفته
شما یه بار مودم رو خاموش روشن کنی احتمالا دوباره بره رو 6 مگ،هرچند همین 5700 هم خودش خیلی خوبه و جای شکر داره!![]()
سلام دوستان صبانتی
کسی میدونه وقتی سرعتت رو محدود کردن چه طوری میشه از محدودیت در اومد
مهندسین لطفا جواب و راهکار بدین، مثل شاتل که روش ((اسمشو نبر)) داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)