بله آدرس هم همونی هست که توی امضای بنده میبینید فقط سعی کنن حتما 11 یا کمی زودتر اونجا باشن
بله آدرس هم همونی هست که توی امضای بنده میبینید فقط سعی کنن حتما 11 یا کمی زودتر اونجا باشن
مخابرات از ساعت 10:10 الی 11:20 قطع بود . تماس گرفتیم با پشتیبانی دقیقا 45 دقیقه نفر سوم صف انتظار بودیم !!! و بعد پشیمون شدیم قطع کردیم ...
واقعا بی غیرتین اگه 18 فروردین نیاین .
------
ساعت 12:30 شب هم دوباره قطع شد و پشتیبانی مشغول بود !
Last edited by BZ7; 04-04-2014 at 10:14.
صبانت 6 مگ!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که 6 مگ صبانت دارند وضعیتشون همینه؟
من فکر کردم فقط اینترنت من قطعه
من هر دفعه میخوام مودم روشن کنم چراغ اینترنت 40 دقیقه تا 1 ساعت بعضی موقع ها هم بیشتر منتظرم تا وصل بشه مودم شما هم هم همینطوریه ؟
زنگ زدم میگفت ایراد از پورت
خیر برای بنده چراغ ADSL اینقدر طول نمیکشه اما وقتی میگن ایراد از پورت هست یعنی ایراد مربوط به مخابرات میشه و اونا وظیفه دارن ایراد رو برطرف کنن .
دوستان توجه کنید : شکایت نامه با 7 بند تخلف از قانون نوشته شده که تا الان بیشتر از 10 نفر امضاش کردن . لطفا همگی روز 18 فروردین دوشنبه ساعت 11 تشریف بیارید هم برای اعتراض حضوری و هم امضا زیر شکایت نامه . خواهش میکنم هر کسی از نزدیکانتون رو مشترک مخابرات هستند رو با خودتون بیارید
باسلام من میخوام isp خودم رو عوض کنم چه شرکتی خوبه شاتل یا پارس انلاین؟
درضمن من سرعت بالا میخوام برای شاتل 10 مگ و برای پارس انلاین 9 مگ
بریج رو نمیدونم من یکی رو میشناسم یه برنامس یا هر چی نمیدونم یوزر پسورد افراد رو راندوم میگیره با اونا وصل میشهبا چشم خودم دیدم
بعید میدونم بشه
چون براساس شماره تلفن(فکر کنم) قفل می کنند و نمیشه استفاده کرد
مخابرات الان 1 ساعت قطع بود . زنگ زدم پشتیبانی نفر 18 تو صف بودم یهو رفت روی بوق اشغال ! بعدش هرچقدر زنگ میزنم تا عدد 2 رو برای پشتیبانی میگیرم اشغال میزنه . یعنی این حروم زاده های بی ناموس دارن عمدا تلفن ها رو روی بوق اشغال میذارن که جواب ندن . دیشب هم که 20 دقیقه نفر چهارم بودم !!! والا یارو با نامزدش هم حرف میزنه 20 دقیقه حرف نمیزنن !
ببخشید اینطوری میگم اما راه دیگه ای ندارم که مجبورتون کنم بیاین .
کسانی که از وضع اینترنت مخابرات یا صبانت ناراضی هستن ... ناموس ندارن ... شرف ندارن اگه دوشنبه 18 فروردین ساعت 11 به این آدرسی که توی امضای من هست نیان .
یه درس حسابی به این دزد های مال مردم خور باید بدیم
فازت چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)