بله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقی
شما بفرمایید این روتری که میفرمایید "10.143.255.202" توی این عکس کجاست؟؟
حالا متوجه اشتباهت شدی؟؟
بله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقی
حالا متوجه اشتباهت شدی؟؟
نه حرف من نه حرف شمابله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقی
آقای توسلی تو مخابرات هستن
ایشون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو گفتند :
خود شما هم تو پست 9258 گفتیداین آی پی مربوط به روترهای مرزی هستش
اگه منظورتون از شهرستان ، اصفهان باشه پس دوستمون سینا که ساکنه فولاد شهره توی تست هاش نباید اثری از این روتر باشه درسته ؟روتر مابین دیتای اصفهان و شرکت ارتباطات زیر ساخت اصفهان است
منظور من روتر 217.210.0.115 بود نه این روتر که شما رویش زوم کردید دست از این لجبازی بیفایده بردارید ، این روتر هیچ ربطی به ترافیک کل استان ندارد
من و آقای توسلی تو صفحه 926 داریم درباره 202. صحبت میکنیم و شما هم اومدی اون حرف رو زدی الان میگی منظورم روتر 217.210.0.115 بود !!!!!منظور من روتر 217.210.0.115 بود نه این روتر که شما رویش زوم کردید دست از این لجبازی بیفایده بردارید ، این روتر هیچ ربطی به ترافیک کل استانندارد
آقای توسلی کارمند مخابراته و بهتر از شما میدونن چی به چیه البته اگه کارمند مخابرات نباشی)))
آقای توسلی هم گفتند این روتر جزئ روتر های مرزی هست و فک نکنم روتر مربطو به یک شهرستان خاص جزء روترهای مرزی حساب بشه!!!!!!
من فکر کنم روتر های این رنج آی پی 10.143.255 مربوط میشن به انتقال پهنای باند مخابرات به شرکت های pap.
چون توی اون عکسی هم که آقای esfahanweb گذاشته این آی پی هست : 10.143.255.206
جداً متأسفم براتون یا این لجبازی بیهوده ، وقتی حرفی میزنم بر اساس واقعیات است نه مثل شما بر اساس لجبازی
هم جناب توسلی اشتباه کردند و هم جنابعالی ولی حاضر نیستید قبول کنید
اگر حرف شما درست بود باید مشترکین شهر اصفهان هم از این روتر رد میشدند که نمی شوند ، پس حرف شما اشتباه است و بحث تمام است
اقا امروز گوگل و یاهو خطای HTTPS میدن برا کس دیگه هم اینطوری هست؟
با HTTP برم مشکلی به وجود میاد؟
الان میخوام برم میل مشکل دارم!
=================
جناب esfahanweb خواشمند است دست از سر این تایپیک هم بردارید روی اعصاب همه دارید راه میرید هیچ مشکلی هم حل نکردید باز اقای توسلی بعضی مشکلات رو قبول دارن و میگن کاری دستشون نیست ولی شما کلا منکر وجود مشکل حاد هستید در صورتیکه همه اینترنت مخابرات اصفهان مشکل هست
مگه اینترنت فقط تست سرعت هست که شما میزارید؟؟؟
نود درصد بچه های اینجا مشکلشون بیشتر چیزی غیر از سرعت هست
دوستم 512 داره باهاش کار میکردم عین هلو بود راحت میشد پخش انلاین ویدیو داشت اما ما سرعتون تا سه مگ باز هست سرعت دانلود هم بالای 300 هست ولی بال بال میزنیم یه صفحه باز بشه دیگه دیدن ویدیو پیش کش
از اون طرف هم اتفاقات عجیب و غریب هم زیاد اتفاق میافته
موفق باشید
لازم است شما هم مطلع باشید که پستهای شما و غرغرهاتون هم روی اعصاب بنده است
در کل اگر جنابعالی تستی برای کیفیت شبکه اینترنت بغیر از اسپید تست دارید لطفاً معرفی کنید تا دیگران هم استفاده بکنند
این هم که می فرمایید کل اینترنت مخابرات اصفهان هم مشکل است خیلی خیلی خنده دار بود
امیدوارم یاد بگیرید بجای غرغر کردن و متهم کردن دیگران یک کار مثبت و سازنده بکنید ، بنده در جای خودش دیگران را راهنمایی میکنم البته اگر توجه بکنند که معمولاً نمی کنند
یک تا اسپید تست هم میگذارم تا فضا به واقعیت نزدیکتر بشود
پاریس
شما لطف برو تاپیک مربوطه 24ساعته اسپید تست قراره بده کسی هم کاری به شما نداره...شما کلا ثبات اخلاقی نداری اینقدر عصبی هستی که با 90درصد بچه های این تاپیک مشکل داری شما از اون دسته ادم هایی هستی که میگه 100کوچکتر از 1 هست ... کسی هم از شما درخواست نکرده بیای اینجا و غرغرهای افراد را بخوانی سازنده نیستی حداقل فنگ ننداز و شبانه روز به فکر تخریب جو تاپیک و کاربرها نباش... اگر منطقی بودی و یک کاربر با فرهنگ شک نکن تمام این بچه ها نظرت را تایید میکردند و میگفتم شما درست میگی نه برعکس...بجای اینکه شبانه روز انگشتت را بگیری سمت دیگران ببین خودت کجا هستی...
اقا کسی به شما گفته اینجا تست سرعت بذار؟؟؟
این تایپیک برا این هست که بچه ها سوالات و مشکلاتشون رو بگن و اگه کسی تونست حل کنه
خدا رو شکر شما که مشکلی نداری
تا حالا هم ندیدم مشکل کسی رو حل کنی هر کسی مشکلی گفت سریع اسپید تست میزارید میگید همه چیز عالی هست خوب همه چیز عالی هست دیگه گفتن نداره خوش به حالت که همه چیزت عالی هست!!!
یعنی الان پسن قبلی من که جواب دادی من چی گفته بودم که اسپید تست گذاشتی؟عشق گذاشتن تست سرعت داری؟
یعنی خدایش شدی اسپم این تایپیک هر موقع تایپیک یه چند صفحه یه دفعه میره جلو ادم میاد صفحات رو میخونه میبینه شما داری روی اعصاب یکی از کاربرا راه رفتی
جون هر کی دوست داری این تایپیک رو بیخیال شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)