من هرموقع ميام اينجا وحيدگيم پست هاي 10-20 خطي ميزاره واقعا عاليه !
اينجا آموزش بازي حرفه اي هم هستش ؟
من هرموقع ميام اينجا وحيدگيم پست هاي 10-20 خطي ميزاره واقعا عاليه !
شما باید در قسمت My team بازیکن مورد نظر خودت رو انتخاب کنی بعد گزینه Place on loan list را انتخاب میکنی بعدش اگه تیمی بازیکنت رو خواست بهت پیشنهاد میده و بعد میتونی قبول کنی.اگه میشه طریقه قرض دادن رو بگید
برای فورواد چپ به نظر من میتونی از رونالدو یا هیگوئن و رائول و یا کاکا استفاده کنی البته در صورتی که در سیستم 4 3 3 شما گوشه هات ss باشند نه wf . اگه مثلا یک RWF و یک LWF داری واقعا داری اشتباه می کنی چون مثلا بازیکنی مثل رائول فقط چپ بازی می کنه و همین طور هیگوئن فقط راست بازی می کنه.ولی اگه از قسمت Edit Position پست اونها را به SS تغییر بدی دیگه فرق نداره که بازیکن سمت مورد علاقه اش راست باشه یا چپ. فکر کنم امتحان کردی که مثلا یه بازیکن که فقط چپ بازی می کنه را گذاشتی راست میانگین بازیکن خیلی پایین اومده و بعد از بازی هم بازیکن ناراحت میشه. کلا من بهت 2 2 4 و یا سیستم 3 3 4 که بارسلونا بازی میکنه رو بهت پیشنهاد می کنم.برای فروارد چپ چکار کنم بنزما رو گذاشتم پشت سر رائول ولی هنوز سیستم همونه 3-2-1-4
رائول و بنزما فروارد البته چون فعلا چپ خوب ندارم بنزما پشت سر رائل بازی می کنه و راست هم رونالدو که خیلی خوب بازی می کنه
در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.چرا اینقدر شوتها محکم و از بالای دروازه بیرون میره 95 درصد شوتها مخصوصا پشت محوطه جریمه با اختلاف زیاد از بالای دروازه میره بیرون
کرنر هم خوب زده نمی شه ( کرنرها رو با کاکا میزنم )
ضربات ایستگاهی هم یا از بالای دروازه میره بیرون یا به دفاع برخورد می کنه( رونالدو)
در مورد شوت من خودم بیشتر گل هام شوت از راه دور است و به نظر من شوت زدن خیلی راحت است.شاید شما زیاد شوت را نگه میداری و یا موقع درستی شوت نمیزنی.در ضمن حتما موقع شوت زدن بهش جهت بده.
مخالفم تا ابد هم تمرین ضربه آزاد زنی بکنی با این PES 2010 نمی تونی استاد بشی چون کاملا شوت ها و ضربات Random هستند شما برای اینکه به حرف من برسی می تونی توپ رو درست وسط زمین قرار بدی شوت رو تا ته پر کن دفعات مختلف توپ به مسیر های خاصی می ره ممکن زود فرود بیاد و ممکنه دروازبان بگیره یک بار هم برام پیش اومده که از بالای دروازه بیرون رفته ساده بگم ضربه آزاد قلق خاصی نداره قلق خاص رو PES 2009 داشت نه PES 2010در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.
در مورد شوت من خودم بیشتر گل هام شوت از راه دور است و به نظر من شوت زدن خیلی راحت است.شاید شما زیاد شوت را نگه میداری و یا موقع درستی شوت نمیزنی.در ضمن حتما موقع شوت زدن بهش جهت بده.
البته من با ضربه کاشته ها تا حدودی موافق هستم.من توی شماره های قبلی استاد ضربه کاشته بودم ولی توی این شماره خیلی خوب نمی زنم ولی جالب هست که خود کامپیوتر با حتی بازیکنان معمولی هم ضربه کاشته های عالی میزنه. در مورد ضربه کاشته من یک پیشنهاد دارم.به جای اینکه شما یه راست ضربه کاشته بزنید که شانس خیلی کم هست می تونید ضربه کاشته دو نفری بزنید یعنی یه نفر پاس بده و نفر بعد با آخرین قدرت بزنه.البته اون کسی شوت میزنه باید قدرت شوتش بالا باشه.من با لمپارد بیشتر ضربه کاشته هام گل میشه.
ولی در مورد شوت باور کنین که سخت نیست و برای شوت نیاز به تمرین ندارید.اگه واقعا زیاد بازی رو برید دیگه شوت زدن عادی می شه.مثلا من با بازیکنانی مثل لمپارد-کاکا-رونی-اگر- گورکوف-دروگبا-اسین-رونالدو-هیگوئن و ... گلهای زیادی از راه دور زدم. البته شما توی یه بازی شاید حداقل 10 تا 15 شوت بزنید که صد در صد همشون گل نمیشه.اگه توی فوتبال واقعی هم نگاه کنید مثلا بازیکنان مثل لمپارد یا رونالدو که استاد شوت هستند ولی شوتهای بد زیادی هم می زنند.
خواهش می کنم دوست عزیز.در مورد بازی حرفه ای میشه منظورت رو بگی چیه؟من هرموقع ميام اينجا وحيدگيم پست هاي 10-20 خطي ميزاره واقعا عاليه !
ایا body balance در رشد فرد در become a legend تاثیر داره؟در کل چه چیز های باعث میشن که رشد فرد بیشتر بشه؟لطفا جواب بدید.با تشکر
کلا body balance روی قدرت بدنی و همین طور روی قدرت شوت تاثیر داره و باعث رشد بازیکن در این زمینه میشه.در مورد Become a legend من خیلی اونو نمی رم و زیاد نمیتونم توضیح بدم ولی فقط بگم که کلا پیشرفت سخته در این قسمت و حتی اگر پیشرفت کنید خیلی طول میکشه که یک بازیکن خیلی خوب بشید.البته این جوری نیست که اصلا در هیچ صورتی بازیکن خوبی نشید ولی باید وقت زیادی بگذارید.ولی اگه در مرود مسترلیگ بخوای می تونم توضیح بدم که چه جوری پیشرفت بهتری داشته باشی.
نرافزار چی؟آقا جون من اون نرم افزار رو قرار بدید
من الان 18 سالمه و در حالی که باید رشدم خیلی باشه ولی سرعتم و سرعت دریبلم دیگه بهشون امتیاز رشد بیشتر که اونم مربوط به بازی که کردی هست نمیده.شما میتونی یگس چرا اینجوری شده؟
برای سرعت دریبل هم شما باید گزینه Speed رو زیاد کنی.کلا باید قید یک چیز رو بزنی و نمیتونی همه چیزها رو با هم زیاد کنی.من به شما دو پیشنهاد می کنم.یکی اینکه یا قید این قسمت رو بزن و اگه مسترلیگ بازی نمیکنی اونو بازی کن که خیلی نسبت به این قسمت افسانه شدن بهتر است و اگه کمک خواستی من میتونم کمکت کنم.یا اینکه شما میتونی نرم افزار زیاد کردن خصوصیات این قسمت را دانلود کنی که البته شاید یه جوری تقلب بشه ولی شما میتونی خصوصیات بازیکن خودت رو فقط اولش تا یه حدود معمولی بذاری و بعد پیشرفت کنی که این جوری بهتره ولی این نرم افزار هم خودش یه مشکلاتی داره.
به نظر من become a legend بهتر و باحال تر از مستر لیگ.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)