منم با چینی ها مشکل دارم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
منم با چینی ها مشکل دارم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Hammer; 04-06-2009 at 11:23.
یه سر به ایتجا بزنید
تبلیغاتش رو تو یه سایت دیدم بازی جالبیه (از نظر گرافیکی) !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چینی ها نامه بده بگو بیاین کله رو بگیرینکی این kwfred رو میشناسه ! دیگه داره میره رو اعصابم !
اون از چینی ها که هی پیغام میدن بیاین با ما متحد شین از اونطرف دوئارهاشون تو شهر ما چادر زدن
اینم از kwfred که مدام میگه بیا با چینی ها رفیق شیم ! میگه نمیتونم ببینم این شهر تبدیل به ghost town شه !
هیچی پول که به خزانه شهر نریخته اون زمانم که پول توش بود 10 دقیقه هم کار نکرد . اینطوری پیش بره از شهر پرتش میکنم بیرون .
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست !
امضات بد جور سیاسی شده ها به قول مجری رنگارنگ مواظب باشششششش ...
ولی پرمیم شدن به من حال نداد یه کوئست رفتم پرمیومم کرد چهار روز چون زیاد وقتمو میگیره تا انرژی ته بکشه برنامه ریزیم به هم خورده واسه خواب و کار یه بارم کلی پول داشتم واسه من 100 تا هم کلی پولهولی جو گرفتم با این همه انرژی زدم 4 ساعت کار خطری بکنه فردایی دیدم ر فته خوابیده هیچی انرژی و خون نداره و پولا هم خبری نیست
راستی کسی نگفت چجوری پرمیوم میشنا پول باید به حسابشون ریخت؟چقد؟
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست ![/quote]
پس چرا شهرو ترک کردن همه؟ایرانی کم بود؟چرا جا رو خالی کردین؟سر در شهر که تعریف از قدرت ایرانی کرده بعد جا خالی دادن ضایع نیست؟یه وقت دوباره ناراحت نشین فقط برام جای تعجبه اخه من از اول نبودم نمیدونم چی شده بین شما و چینیا فقط میدونم درگیری شده!!!!!!!!!!!!!![]()
اون زمان دوئلر های خیلی خوبی تو شهر کوروش بودن که براحتی میتونستن جلوی چینی ها مقاومت کنن (با 10-15 لول پایینتر) در عین جال شهر هم کم کم در حال پیشرفت بود . اعضای شهر هم با تعصب بازی میکردن و هیچکدوم شهر رو ترک نکردن . تو این مدت چینی ها پیغام میدادن بیاین متحد شیم ولی نمیتونست جلوی وحشیگری بازیکنای خودشون رو بگیرن حتی به کارگرای ما هم رحم نمیکردن . یهو سر بلند کردیم دیدیم هر کدومشون میلیونر شدن شهرشون هم 42800 پوینتی شده . هر کسی جای ما بود تا الان هزار بار ghost town شده بود ولی ما مقاومت کردی .پس چرا شهرو ترک کردن همه؟ایرانی کم بود؟چرا جا رو خالی کردین؟سر در شهر که تعریف از قدرت ایرانی کرده بعد جا خالی دادن ضایع نیست؟یه وقت دوباره ناراحت نشین فقط برام جای تعجبه اخه من از اول نبودم نمیدونم چی شده بین شما و چینیا فقط میدونم درگیری شده!!!!!!!!!!!!!
الان هم حسرت این رو میخورن تو یه منطقه ی هستن که هیچ شهر قدرتمندی نیست و شهرشون فقط و فقط بدرد لول آپ میخوره . نه یه متحد قدرتمند نه یه دشمن نزدیکی اونجا ندارن .
کاری که درامدش خوبه ولی لابور پوینتش پایینه پولی که میده مثل یه کار بد با لابور پوینت بالاس؟
امروز خونه نبودم، در حین کار MisterGadilf بهم حمله کرد! از شهر MiddleTon
ازم 82 تجربه و 29 تا پول گرفت!!! تو فروم شهر هم مطرح کردم!!!!!
رفتم انتقام بگیرم، بازم منو زد!
فکر کنم skill هاش خیلی بالاتر هست...
یکی انتقام بگیره از طرف من: دی
به به چه جالب ! من دیروز پست دادم تا الان هنوز تایید نشده D:
بازی بدی نیست . به امتحانش می یرزه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)