تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 945 از 4751 اولاول ... 445845895935941942943944945946947948949955995104514451945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این شاتل هم عجب دزد قانون مندی هست.

میگم 10 روز مونده تا اتمام شارژ ولی ترافیک ندارم میخوام شارژ کنم یک ماهه و دوره جدید از امروز شروع کنم
    میگه نه عزیز
    شما باید فعلا یک گیگ ترافیک از من بخری 9500 تومن.
    تا مهلت شارژ شما برسه.

گفتم عزیز من که نمیتونم 1 گیگ 1 گیگ هی ترافیک بخرم.
    صبانت با اون بی در و پیکری این طوری نبود والا.

گفت حالا 50 مگ ترافیکت رو تمام کن تا ترافیکت تمام بشه زنگ بزن ببینیم چی میشه.
    خبرش بهتون خواهم داد.

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من بعضي شب ها 3-4 بار قطعي دارم و هي بايد مودمو روشن خاموش كنم بعضي شبا هم 1-2 بار

ايراد از مودمه منه يا شاتل ؟؟؟

وقتي اينترنت من قطع ميشه و بعد از يه مدت ميخواد وصل بشه، نيازي به خاموش و روشن كردن مودم نيست.

اگر هم دانلودي دارم، خودش اتوماتيك بقيه كار رو انجام ميده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی تا حالا این رکورد رو زده ؟ 1342 مگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ دیشب دانلود داشتم اگر مال شماها خرابه به جاش مال من درسته درستهههههههه

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان من دارم دانلود میکنم سرعتم 850 بایته!!!...

به نظرتون خوبه؟؟؟؟

الان هم به 386 بایت رسیده و متوقف شده!!
    چند مین قبل هم قطع شدم!!!
    حالا ما با این سرعت شبانه چیکار کنیم؟؟؟
    من که رفتم بخوابم....
    دوست عزيز شما 100 بار ديگه هم بياين اينجا اينا رو بگين كه مشكلتون حل نميشه. حل ميشه؟
    كاري كه شما بايد بكنين به شدت مشكلتون رو از طريق پشتيباني پيگيري كنين. اگه ISP ديگه اي هم تست كرده باشين متوجه ميشين كه پشتيباني شاتل نسبت به بقيه خوب پيگيري ميكنه.

5. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ،
    یک سوال دارم فکر می کنم میتونه کلی حاشیه داشته باشه!
    آیا به تجربه محتوی اینترنتی دریافت شده میتونه برای گیرنده سرویس مشکل ایجاد کنه؟ واضح تر بگم به جز مواردی که عملا قابل دسترس نیست آیا دانلود فیلمهای روز که محتوی شون خوب معلومه میتونه همش مورد تائید و OK نباشه آیا میتونه برای ادامه سرویس مشکل ایجاد کنه و یا منجر به قطعش بشه؟ واقیعتش من کلی از ترافیک سرویس ARTام در ماه میسوزه بعضی دوستان پیشنهاد می کنن آقا فیلم دانلود کن و ....

آیا کسی به تجربه مشکلی در این رابطه داشته (البته واضحه کاری مفاد قرارداد ندارم)

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    با اینکه قبلا در این مورد راهنمایی شده ولی درست نتونستم تصمیم بگیرم میخواستم بازم راهنماییم بکنید
    شرکت سرویس دهنده هم شاتل هست ، که میگه بهتره مودم خودم رو بخری به قیمت 60000 تومن.میگه هم گارانتیه تعویض داره و هم تمامیه تجهیزاتمون توی مخابرات برای شرکت زاکسل هست.
    نقل قول از سایت شاتل :
    ( افزون بر موضوع كيفيت، تغييرات سريع فناوري در ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت اين نياز را ايجاد مي‌كند كه سازنده‌ي مودم، خود را پاي‌بند به ارايه‌ي خدمات پشتيباني فني و نرم افزاري به روز و مناسب بداند كه متاسفانه بسياري از مودم‌هاي متفرقه‌ي بازار، حتا با داشتن نماينده يا عامل فروش، پشتيباني سازنده‌‌اي را همراه خود ندارد و يك تغيير كوچك در فناوري‌ ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت، مي‌تواند به كيفيت خدمات آسيب جدي برساند يا دريافت سرويس را غيرممكن كند.
    با اين توضيحات، به كاربران گرامي توصيه مي‌كنيم تا با استفاده از تجهيزات مورد تاييد شاتل يا مشاوره با كارشناسان فني پيش از تهيه مودم، امكان ارايه خدمات با كيفيت بالاتر را براي ما فراهم كنند. چرا كه در غير اين صورت افزون بر آن كه كيفيت پايين خدمات موجب ناراحتي و نارضايتي كاربر خواهد بود)
    این مدل زاکسل 60000 تومنی فقط به فقط دارای یک پورت شبکه و یک پورت usb هست. خدایی خیلی ستمه برای این امکانات.( بد میگم)

در ضمن خود شاتل میگه من این مدل ها رو هم ساپورت میکنم
    مودم (Asus AM602 COMBO
    ] مودم Paradyne 6211]
    مودم BiPAC 5200 Series]
    مودم CT507]
    مودم Billion 7300
    نظر خودم بود که asus am 602 بگیرم که توی بازار آمار گرفتم نیست(اگه هست پیام خصوصی بدین که تبلیغ نشه)
    .چون فعلا نوت بوک ندارم نیازی به وایرلس ندارم ولی موبایلم N95 هست( یعنی ممکنه با نوت بوک کار نکنم ولی با موبایلم امکان استفادش هست)
    حالا نظر دوستان رو میخواستم بدونم که اگه اونا بجای من بودن چیکار میکردن یعنی ضرورتی هست به خاطر موبایلم پول وایرلسی بدم یا همون بدون وایرلس کافیه؟چون من گفتم اگه قرار باشه 60000 پول مودم بدم خوب 20000 روش میزارم یه وایرلسی میگیرم ....

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان اطلاع ندارید که شاتل برنامه ای برای ارائه سرویس یک مگ داره یا نه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوستان اطلاع ندارید که شاتل برنامه ای برای ارائه سرویس یک مگ داره یا نه ؟
    1 مگ که داره ولی به صورت art
    اما اگه منظورتون eco هست که من چند وقت پیش پرسیدم گفتن نه برنامه ای برای این کار فعلا نداریم

10. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    با اینکه قبلا در این مورد راهنمایی شده ولی درست نتونستم تصمیم بگیرم میخواستم بازم راهنماییم بکنید
    شرکت سرویس دهنده هم شاتل هست ، که میگه بهتره مودم خودم رو بخری به قیمت 60000 تومن.میگه هم گارانتیه تعویض داره و هم تمامیه تجهیزاتمون توی مخابرات برای شرکت زاکسل هست.
    نقل قول از سایت شاتل :
    ( افزون بر موضوع كيفيت، تغييرات سريع فناوري در ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت اين نياز را ايجاد مي‌كند كه سازنده‌ي مودم، خود را پاي‌بند به ارايه‌ي خدمات پشتيباني فني و نرم افزاري به روز و مناسب بداند كه متاسفانه بسياري از مودم‌هاي متفرقه‌ي بازار، حتا با داشتن نماينده يا عامل فروش، پشتيباني سازنده‌‌اي را همراه خود ندارد و يك تغيير كوچك در فناوري‌ ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت، مي‌تواند به كيفيت خدمات آسيب جدي برساند يا دريافت سرويس را غيرممكن كند.
    با اين توضيحات، به كاربران گرامي توصيه مي‌كنيم تا با استفاده از تجهيزات مورد تاييد شاتل يا مشاوره با كارشناسان فني پيش از تهيه مودم، امكان ارايه خدمات با كيفيت بالاتر را براي ما فراهم كنند. چرا كه در غير اين صورت افزون بر آن كه كيفيت پايين خدمات موجب ناراحتي و نارضايتي كاربر خواهد بود)
    این مدل زاکسل 60000 تومنی فقط به فقط دارای یک پورت شبکه و یک پورت usb هست. خدایی خیلی ستمه برای این امکانات.( بد میگم)

در ضمن خود شاتل میگه من این مدل ها رو هم ساپورت میکنم
    مودم (Asus AM602 COMBO
    ] مودم Paradyne 6211]
    مودم BiPAC 5200 Series]
    مودم CT507]
    مودم Billion 7300
    نظر خودم بود که asus am 602 بگیرم که توی بازار آمار گرفتم نیست(اگه هست پیام خصوصی بدین که تبلیغ نشه)
    .چون فعلا نوت بوک ندارم نیازی به وایرلس ندارم ولی موبایلم N95 هست( یعنی ممکنه با نوت بوک کار نکنم ولی با موبایلم امکان استفادش هست)
    حالا نظر دوستان رو میخواستم بدونم که اگه اونا بجای من بودن چیکار میکردن یعنی ضرورتی هست به خاطر موبایلم پول وایرلسی بدم یا همون بدون وایرلس کافیه؟چون من گفتم اگه قرار باشه 60000 پول مودم بدم خوب 20000 روش میزارم یه وایرلسی میگیرم ....
    اگر میخوای 60 بدی به اون... بهتره همون وایرلس دار بگیری که بعدا به دردت بخوره
    اگر هم که نه یا asus 602 بگیر یامودمی که من گرفتم PLANET ADE-3410 با قیمت 40هزار . نه نیازی به کانکشن داره و نه آپدیت . 5دقیقه ای هم تنظیم شد . خود طرف کف کرده بود... 1 سال هم گارانتی تعویض داره. بازم میل خودته.

12. این کاربر از Sky1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ،
    یک سوال دارم فکر می کنم میتونه کلی حاشیه داشته باشه!
    آیا به تجربه محتوی اینترنتی دریافت شده میتونه برای گیرنده سرویس مشکل ایجاد کنه؟ واضح تر بگم به جز مواردی که عملا قابل دسترس نیست آیا دانلود فیلمهای روز که محتوی شون خوب معلومه میتونه همش مورد تائید و OK نباشه آیا میتونه برای ادامه سرویس مشکل ایجاد کنه و یا منجر به قطعش بشه؟ واقیعتش من کلی از ترافیک سرویس ARTام در ماه میسوزه بعضی دوستان پیشنهاد می کنن آقا فیلم دانلود کن و ....

آیا کسی به تجربه مشکلی در این رابطه داشته (البته واضحه کاری مفاد قرارداد ندارم)

مرسی
    خیر مشکلی نیست.
    دسترسی به محتوای و و و غیره، چه در حالی که قابل دسترس باشد چه نه، به هیچ عنوان برای سرویس گیرنده اشکالی ایجاد نمی کند.
    برو حال کن.

14. این کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •