بهترین راه استفاده از کامپیوتره با یه هارد با حافظه بالا. و یه دانلود منیجر قوی .
بهترین راه استفاده از کامپیوتره با یه هارد با حافظه بالا. و یه دانلود منیجر قوی .
آخه اینطوری کامپیوتر فرسوده میشه و هم این که برق زیادتر استفاده میکنه و این که صدای کامپیوتر هم شب ها آزار دهنده میشه !
شنیدم یه دستگاهی هست که خودش هم حافظه داره و دانلود رو سر ساعتی که بهش میدی انجام میده و ذخیره میکنه و بعدا میتونی فایل های دانلود شده رو از حافظش انتقال بدی به کامپیوتر ! اندازه مودم هستش و کلا کار موده رو انجام میده دیگه .
کابل اینترنت میخوره و ... !
کسی دیده همچین جیزی که جایی بفروشه ؟
من همچین چیزی که شما میگی رو تاحالا ندیدم.
ولی خب تجهیزات پپلینک شبیه به گفته های شماس. میتونین تو اینترنت در مورد سرچ کنین و همینطور تجهیزات میکروتیک.
من خودم تو بازار ندیدم ولی خب قیمت زیادی هم داره و اگه فرضا کار دانلود رو هم انجام بده بیشتر به درد افراد حرفه ای میخوره که به حجمهای خیلی بالا دانلود انجام میدن.
Last edited by mohsen_gh1991; 18-11-2012 at 20:33.
سلام....عزیزم بنده یه 3 سالی میشه که دیاسال دارم و 2 سالش مال مخابرات بوده.... سیستم تقریبا 24 ساعته روشنه و فقط قطع شدن برق خاموشش میکنه!!! و مشکلی از این لحاظ ندارم و از اون موقع تا حالا، فقط دو تا فن سیپییو سوزوندم که اونم دلیلیش یه چی دیگس!آخه اینطوری کامپیوتر فرسوده میشه و هم این که برق زیادتر استفاده میکنه و این که صدای کامپیوتر هم شب ها آزار دهنده میشه !
--------------
رفقا ماجرای این واگذاری اینترنت های پرسرعت مخابرات چیه؟!! میتونیم بریم سریع سرعت 128مون رو ارتقا بدیم به 1 یا 2 مگ؟!!
من قبلا 512 داشتم الان که ندارمش میفهمم که تقریبا چیزی هم ارزش ماشینم رو از دست دادم!! و دنبال اینم که تو اولین فرصت، یه نمونهی خوبش رو از مخابرات بگیرم..... 512 یا 1 یا 2 مگ...
به نظرتون میدن؟ یا این فقط برای افرادی هست که مشترک نیستن و میخوان مشترک بشن؟!
Last edited by senaps; 23-11-2012 at 22:45.
این واگذاری آسان اینترنت مخابرات هم واسه ما دردسر شد. داشتیم استفاده می کردیم با سرعت دانلود 400. ولی الان من 512 دارم ولی 64 بیشتر دانلود نمیکنه.
تو بخش خرید که بری تمام سرعتاشو زده. هر کدوم بخوای میتونی انتخاب کنی.
فقط یه سوال دارم. به غیر از مازندران که من ساکنش هستم. مخابرات استانهای دیگه هم سرعت دانلودشون کم شده؟
سلام دوستان یه سوال فنی:
کسانی که شرکت ارائه دهنده ی ADSL دارند، تا چه حد می توانند به فعالیت های کاربران (مشترکین) نظارت داشته باشند؟
لطفا صریح پاسخ دهید.
این سرویس های جدید مخابرات،شبانه رایگان هم داره؟؟
بعضی دوستان میگن که طرح های 1مگ و 2مگ داره.درسته؟؟؟
من توی سایت مخابرات چیزی در مورد شبانه ندیدم.کسی هست کامل راهنمایی کنه؟
ممنون
تو شهرای دیگه رو نمیدونم ولی تو مشهد طرحهای حجمی داره که یکی از همین طرح ها(طرح بعثت) از ساعت 12 تا 7 صبح رایگانه. البته سرعتش یک مگ نیست .
ولی طرح حجمی دیگه داره به نام طرح صبا که اون فک کنم یک مگ باشه. سرعت دانلودش برای من تا 350 میرسید. البته شبانه رایگان نداشت.
در اهواز از 2 تا 6 صبح رایگانه. البته سرعتش نصف میشه. ولی شرکتهای دیگه متفاوت هستند از 1یا2تا7یا8. نیم بها یا رایگان.
از هر دو عزیز ممنونم
اگه یکی بتونه وضعیت استان اصفهان رو هم بگه عالی میشه.
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)