تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 945 از 1135 اولاول ... 4458458959359419429439449459469479489499559951045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آرمین عزیز ممنونم بابت وقتی که میذاری و پاسخ میدی

اینکه با باز کردن سوئیچ به سمت بالا میره اما ممکنه که با بستن سوئیچ پائین نیاد و سر جاش باقی بمونه و مقدار بنزین در حالت خاموش نشون بده همچین چیزی نمیشه یعنی اینکه ما سوئیچ را باز کنیم امپر بنزین به سمت بالا حرکت کنه وسوئیچ را ببندیم درجه به پائین حرکت نکنه

شاید منظورمو بد رسوندم.فرض کنیم باک خالی هست (عقربه روی E) حالا من اگه فرضا 20 تا بنزین توش بریزم و سوئیچ رو باز کنم عقربه میاد بالا ولی زمانی که سوئیچ رو میبندم همونجا باقی میمونه. (مگه در حالت استاندارد و چیزی که تو دفترچه نوشته نباید اینطور باشه؟)

پس در هر صورت با برداشتن سر باطری باید عقربه بیاد پایین درسته؟

*حالا شما باز میتونی سوکت که به باک وصله مثبت ومنفی را در بیاری اگر درجه امپر بنزین حرکت نکرد پس درجه امپر ایراد داره اگر درجه امپر حرکت کرد پس سندر گیج باک یا درجه باک ایراد داره مقدارمقاومت درجه امپر بنزین را با مولتی متر اندازه بگیر
    من سوکت باک رو باز میکنم عقربه میره رو فول و وقتی جا میزنم میاد سرجاش.
    با شناور هم دقیق نشون میده

همونطور که خودت گفتی و بقیه دوستان گفتن مشکل 90 درصد از مقاومت هست.حالا مقاومت رو چطور باید اندازه بگیرم؟ از پشت به اون دوتا خار فلزی برق رو وصل کنم؟

2. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش میکنم ما که عددی نیستیم ولی یه مسائلی میدونیم شاید کمکی باشه

پیمان جان باک خودروهای امریکایی طراحیش اینطوریه وقتی درجه روی E باشه حدود 1-یا1.2 گالن که میشه تقریبا 4 تا 6 لیتر بنزین داخل باک هست یعنی باک خالی نیست مقداری داره تا مثلا ما به پمپ بنزین بتونیم برسیم چیزی که جنرال موتور گفته هست

اونی که تو دفترچه نوشته منظورش اینکه وقتی باک خالی باشه درجه روی E هست مقداری در باک هست برای اگاه شدن راننده نوشته راننده فکر نکنه کلا باک خالی هست و همینی که بالا نوشتم ولی کلی در اون دفترچه نوشته نشده

اگر درجه باک روی E باشه یعنی 5 یا 6 لیتر در باک هست پس باید درجه در حالت E باشه وشما میگی من 20 لیتر بنزین میزنم بعد سوئیچ را باز میکنم پس باید درجه اروم حرکت میکنه 20 لیتر بنزین نشون بده وبعد وقتی سویچ را میبندی باید سوئیچ
    به سمت پائیین اروم برگرده نه اینکه درجه بالا ثابت بمونه یعنی درجه ایراد داره کلا سیستم برقی امپر درجه بنزین با سوئیچ اینطوری هست

بله با برداشتن سرباطری باید درجه به سمت پائین حرکت کنه وگرنه درجه امپر ایراد داره

حالا شما میگی من سوکت باک را بر میدارم درجه میره فول ایا سوئیچ بسته هست ؟
    پس این چیزی که شما گفتی یه سیم برق به درجه امپر اتصال داره احتمالا پشت امپر سیمهای امپر اتصالی داره یا برق بهش وصله باید سیم کشی را چک کنی نباید درجه امپر بره به سمت فول نشون بده باید اروم بیاد به پائین برگرده چون سوکت باک را دراوردی پس برقی از باک نیست که مقدار را نشون بده

با این تفاسیر شاید مقاومت سالمه سیم های پشت امپر اتطالی داره
    حالا برای تست مقاومت امپر بنزین این روش هست البته عکسی که شما گذاشتید اون پایه ها احتیاج به تست نیست منظورم پشت درجه باک مقاومت رزیستور مربع شکل در دو حالت در این عکس تست کن =
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با مولتی متر مقدار اندازه اهم مقاومت درجه امپر بنزین با حرکت دادن تست کن =
    در حالتE= صفرتا 2 اهم
    درحالت وسط= 40 تا 45 اهم
    درحالت F= -,و 88 تا 92 اهم

4. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درجه بنزین شما ایرادی نداره .احتمالا با دستکاریهای زیاد ایراداتی ایجاد بشه!مواردی که اشاره کردید به معنای ایراد نیست.

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارتقاء کولر شورلت نوا ( بخش 10)

سرویس بخشهای مختلف کولر
    بعد از نصب کمپرسور، تمام لوله های کولر را باز کردم تا اتصالات بازدید و اورینگها تعویض شود. همچنین برای پاک شدن کلیه آثار روغن R12 ،داخل مدار را با توزن شستشو بدم.

درایر باز شد

محل نصب اسپکشن والو ( فیلتر مدادی) باز کردم و فیلتر خارج شد. البته بخاطر سفت بودن فیلتر در محل خودش ناچار با استفاده از انبر و دم باریک خارج شد و شکست

فیلتر نو به قیمت 9000 تومان

لوله پر فشار را هم با پرس شلنگ تعویض کردم چون احتمال دادم اینهم بزودی مثل دوتای قبلی نشت پیدا بکنه

با استفاده از یک سرنگ و لوله ، توزن را به داخل کندانسور تزریق کردم و بعد از مدتی با فشار هوا از سمت دیگه خارج شد. چندین بار تکرار شد تا تمام روغنها پاک بشه

اواپراتور از یونیت کولر خارج شد و توسط توزن شستشو داده شد

داخل یونیت کولر مقداری برگ و مواد زائد جمع شده بود که همه را تمیز کردم.

لبه های محل اتصال لوله های کولر بخاطر فشار مقداری آسیب دیده بود و با توجه به اینکه احتمال نشتی داشتند، با استفاده از اورینگهای ضخیمتر ، و کمی چسب دوقلو در موقع بستن، آب بندی شد

فیلتر مدادی را با روغن R134 چرب کردم و در محل خودش نصب شد

روغن R134 را هم با استفاده از سرنگ و لوله داخل کمپرسور تزریق کردم. بخاطر خشک بودن کل مدار ، بجای 170 سی سی حدود 210 سی سی تزریق شد ، دقیقا مثل زمان تعمیر موتور که بعد از بستن باید حدود 5 لیتر روغن ریخته بشه تا کلیه مدارات روغن پر بشه.

تمام اتصالات بسته و چک شد و با فشار هوا بررسی شدن تا احیانا نشتی نداشته باشه.
    فشار لازم برای نشت یابی 250 PSI است که خیلی زیاده و کوچکترین نشتی هم مشخص میشه
    فشار معمول خود گاز کولر حدود 30 PSI است که در حد باد تایر است.

هیچ نوع نشتی وجود نداشت.
    کولر آماده وکیوم و گازگیری است.

Last edited by camaro lt; 12-08-2016 at 01:05.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام علی اقا
    هنگام رانندگی و استفاده از کولر ، درجه اب چند درجه هست ؟ مشگلی وجود ندارد ؟

در مورد تعویض موتور 6 به 8 هم راهنمایی میخواستم چون الان یک بیوک پیدا شده که در کارت خودرو 6 سیلندر هست ولی با موتور 350 عوض شده و تعویض پلاک هم کردند
    الان من به عنوان خریدار تکلیفم چیست ؟

10. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام علی اقا
    هنگام رانندگی و استفاده از کولر ، درجه اب چند درجه هست ؟ مشگلی وجود ندارد ؟

الان هنوز کولر گازگیری نشده ، ولی قبلا در شرایط مختلف که کولر کار میکرد ، با فنهای گوناگون ، حرارت خیلی بالا میرفت.
    سری مطالب "
    سرويس و راه اندازي كولر شورلت نوا " را مطالعه کنید

در مورد تعویض موتور 6 به 8 هم راهنمایی میخواستم چون الان یک بیوک پیدا شده که در کارت خودرو 6 سیلندر هست ولی با موتور 350 عوض شده و تعویض پلاک هم کردند
    الان من به عنوان خریدار تکلیفم چیست ؟

تغییر تعداد سیلندر غیر مجاز هست و همینطور تعویض موتور هم باید در مدارک ثبت بشه.
    تمام مدارک را باید چک کنید و با مراجعه به راهنمایی و رانندگی و استعلام از کارشناس، صحت و قانونی بودن همه موارد را جویا شوید، در غیر این صورت غیر قانونی و دردسر ساز است.

از همه دوستان گرامی خواهش میکنم از نوشتن مطالبی که فاقد بار علمی و فنی هست، خودداری کنند.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی اقا کپسول درایر را قصد تعویض نداری ؟
    چون بعد از یه مدت کارکردن درایر داخلش ذرات مثل ساچمه مانند یا اشغال جمع میشه اگر با بادست تکون بدیم از صداش مشخصه البته خودت میدونی

اواپراتور نشتی نداشت ؟ ای کاش اواپراتور را به مدت نیم ساعت تحت فشار باد psi قرار میدادی البته من قبلا میدادم به یخچال ساز اون تست میکرد بهشون میگی متوجه نمیشن چون باید بهشون دستور بدی این کارو انجام بده
    من یه محلول رادیات شور میگرفتم بعد کندانسور را شستشو میدادم بعد از لوله بالا شلنگ اب را میگرفتم از لوله پائیین کثیفی خارج میشد

لوله فشار قوی شلنگ هم با پرس برقی پرس کردی درسته؟

اون اوریفیس تیوب شکسته بود یا موقع دراوردن شکست ؟

علی اقا البته ببخشید اگر می تونستید اون لوله مسی یا المینیومی سوئیچ ترموستات چسبیده به لوله خروجی اواپراتور هم کلا اببندی میکردید وخیلی بهتر بود چون الان نیمی از لوله با عایق چسب خورده به لوله خروجی و نیمی از لوله به سمت سوئیچ ترموستات روکش نداره ممکنه سوئیچ فشار شکن که سیم برقش به ترموستات وصل میشه درست عمل نکنه یعنی لوله مسی ترموستات چسبیده به لوله خروجی اواپراتور سرد و گرم شدن لوله خروجی را درست نسنجه و کلاچ کمپرسور کولر دقیق در اون درجه خاموش روشن نشه

مثل اینکه ترموستات اواپراتور ازنوعی هست که ولوم تنظیم درجه نداره اتوماتیک عمل میکنه البته در عکسی که گذاشتید اینطور من متوجه شدم

من باکس یا پالونی اواپراتور هم دور لبه ها که با هم بسته میشن با چسب اکواریوم ابنندی میکردم چون هوا می کشید و اواپراتور درست یخ نمیشد بعد مراحل بستن گاز گیری من با ماشین حرکت میکردم کولر میگرفتم یه دقیقه نشده قسمت جلو و عقب داخل ماشین خنک میشد بعد یه تست دیگه هم اینکار را انجام میدادم که کولر ماشین را روشن میکردم از یه نفر کمک میگرفتم تا یه مقدار گاز بده و پدال گاز ماشین را نگه داره دستم را میزاشتم روی اواپراتور اواپراتور یخ میکرد و شروع میکرد به عرق کردن از این روش می فهمیدم کمپرسور کولر خوب عمل میکنه چون برای یکی از دوستان وقتی کولر میگرفت 5 دقیقه طول میکشید تا سرمای حد اکثری برسید چون کمپرسور کولرش ایراد داشت
    البته ماشین من وکیوم شیربخاری داشت اون وکیوم جلوی ورود اب به کنداسور بخاری را میگرفت نمی گذاشت اب در لوله های کندانسور جریان داشته باشه چون من فقط کولر میگرفتم با بخاری کاری نداشتم

به نظرم
    البته بخشید اگر جنابعالی یه شیر بخاری در مسیر لوله کندانسور قرار بدید تا مسیر آب بسته بمونه تا موقع کولر گرفتن اب در لوله کندانسور بخاری جریان نداشته باشه و بلوئر پروانه فقط سرمای اواپراتور را به داخل اتاق ماشین پرتاب کنه اینطوری دیگه فقط سرما در کانالهای یونیت سیستم کولر بخاری از یه نیرو اونم منبع سرمایی اواپراتور استفاده میکنه
    مثل اینکه شما از گاز و روغن R134 استفاده کردید که یه مقدار سرما کمتر از سرمای گاز و روغن R12 هست

یادی از ماشینهایی که قبلا داشتم

البته بقول اقا پرویز ما که کارشناس نیستیم باید دوباره یه ماشین تهیه کنیم بعد نظر بدیدم اقا پرویز دوست عزیز چسب مدتی هست پیگیر هستم بزودی دوباره میخرم

14. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب armindevile

ممنون از توضیحات شما

درایر در مدلهای جدید فاقد دانه های رطوبت گیر هست و آن صدایی که موقع تکان دادن توی مدلهای قدیمی شنیده میشه صرفا مربوط به همان گوی های جذب رطوبت هست ( مثل رطوبت گیر در درب قوطی های ویتامین جوشان که در آب حل میشه)
    نمونه های جدیدتر دارای یک قطعه سفالی مانند و متخلخل هست که رطوبت را جذب میکنه و عمر بسیار بالایی داره و تا زمانی که درایر سوراخ یا صدمه ندیده باشه قابل استفاده است.

کل سیستم کولر با فشار باد بسیار زیاد 250 psi آزمایش شده و هیچ نشتی نداشت. تمام لوله ها با نمونه نو تعویض شده و تعمیرکار پرس لوله از سیستم پرس هیدرولیک بسیار قوی استفاده کرد و در نهایت بخش بوش به لوله جوشکاری شد تا در طول زمان بر اثر تکان خوردن شل نشود. اورینگها هم با سایز بزرگتر برای آب بندی بهتر عوض شدند.

استفاده از محلولهای شستشو دهنده رادیاتور اشتباه هست و باعث فرسودگی شدید رادیاتور میشه چون حالت اسیدی داره و به مرور از استقامت و استحکام قطعه کم میکنه.
    اگر رادیاتور خیلی کثیف بود صرفا باید با آب گرم و مواد شوینده معمولی رقیق شده و برس پلاستیکی بسیار نرم تمیز بشه و بعد بلافاصله با فشار هوا خشک بشه.

فیلترهای مدادی بهتره بعد از هر سری سرویس کولر تعویض بشه. چون جنس این فیلترها پلاستیک هست و بر اثر سرما و گرما زیاد حالت ترد و شکننده پیدا میکنه موقع در آوردن معمولا میشکنه.

ترموستات کولر با همین شیوه در شورلت نصب شده و بخشی که با لوله خروجی در ارتباط هست ، ملاک عمل به حساب میاد و بقیه قسمتها مهم نیست. ماده ای که خود شرکت برای چسبندگی استفاده کرده بسیار محکم و عایق هست و نیازی به استفاده از چسب نداره.
    این ترموستات قابل تنظیم نیست و قبلا بررسی کردم ولی نمونه هایی هست که ولوم تنظیم داره و ظاهرا در خودروهای دوو استفاده میشه که هنوز پیدا نکردم.

بعد از گازگیری ، تمام بخشهای اطراف یونیت کولر با چسب آب بندی خواهد شد و در مرحله قبلی که از R12 استفاده کردم نیز همین کار را انجام دادم.

وقتی کولر روشن میکنید باید سیستم چوک یا همان ساسات گاز کولر کار بکنه تا نیازی به فشردن پدال گاز یا کمک گرفتن از کسی برای گاز دادن نباشه.

در بیوک و نوا چیزی به نام شیر بخاری وجود نداره و لوله ها مستقیم وصل هستن. من زمستانها بخاری استفاده میکنم و لوله ها را وصل میکنم و با گرم شدن هوا لوله های بخاری باز و از مدار خارج میشه. اینجوری عمر رادیاتور بخاری خیلی بیشتر میشه.

کارایی گاز R12 در خنک کنندگی بیشتر هست، اما بخاطر محدودیتهای زیاد و نبود گاز مناسب R12 که کیفیت خوب داشته باشه و همینطور دلایل دیگه مثل نبود تکمیل کننده های مناسب برای این نوع گاز، بهتر دیدم که از R134a استفاده بکنم که تنوع کیفیتی بسیار زیادی داره و مکملهای گوناگونی برای این گاز در بازار هست.

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی اقا
    ممنون از این همه مسائل که نوشتید

مدلهای جدید و قدیم کپسول درایر را اطلاع دارم جدیدا که کیسه رطوب گیر و فیلتر دارن ولی قدیمی ها بر اثر عمر زیاد اشغال یا ذرات ریزی داخل درایر جمع میشه همین ذرات از مسیر لوله میره سمت اوریفیس والو لوله اواپراتور و باعث گرفتی روزنه اوریفیس والو میشه بخاطر همین اون یه مقدار کم گاز مایع و فشرده شده که میخواد عبور کنه و تبدیل به گاز بشه درست عبور نمیکنه بعد کولر بادش خنک نمیشه چون این ماشینها که اکسپنشن والو ندارن بجای اون اوریفیس والو دارن بخاطر همین من وقتی کپسول درایر را امتحان کردم متوجه شدم یکی نو 150 همون مدل خودش قبلا خریدم اون صدا را نمیداد و ردر اخرین مراحل نصب کردم چون ممکنه درون لوله ها اشغال بره و کثیف بشه و تا اونجایی که میدونم کپسول درایر غیر از اینکه سرد باشه باید هی عرق کنه اگر عرق نکنه سرد نمیکنه یا گاز کولر کمه یا گاز کولر کیفیت نداره

محلول شستشوی رادیات منظورم برای کندانسور بخاری بود اونم من برای یه دقیقه ریختم بعد با اب شستشو دادم محلول های شستشوی رادیات ایرانی زیاد کیفت ندارن اسیدی نیستن من حتی جوهر نمک برای شبکه مبدل حرارتی استفاده کردم و تاثیر جرم گیری خوبی نداشت
    اوریفیس والو هم همونطوری که شما گفتی باید هر بار تعمیر کولر تعویض بشه من برای خارج کردن اوریفیس والو از اون دو زبانه علامت خورده که برای خارج کردن اوریفیس والو هست استفاده میکردم البته اسپری کنتاک شور دور اوریفیس والو میزدم چون ممکنه به بدنه چسبیده باسه =

علی اقا اون لوله نازک مسی ترموستات را منظورم این نبود که چسب بزنید اون چسب فابریک کارخانه مشخصه منظورم اون نیمی از لوله بود که ترموستات وصله اگر احتیاجی نیست که خودتون بهتر میدونید اگر من براتن نمونه ولوم دار پیدا کردن خواستید براتون ارسال میکنم

علی اقا اون چوک یا ساسات که باید موقع کولر گرفتن گاز ماشین را زیاد کنه اطلاع دارم من برای ماشین دوستم را تست کردم چون در حالت درجا خوب خنک نمیکرد چون درحالت درجا هم باید سریع خنک میکنه در صورتی که گاز برقی کار کنه چون کولر میگیری گاز برقی گاز را زیاد میکنه تا سریعتر خنک بشه

بیوک و نوا هم داشتم همونطور که شما فرمودی شیر بخاری یا وکیوم بخاری نداره در این مدل ماشینها اصلا طراحی نشده اون وکیوم بخاری با یه شلنگ به پروگرمر وصله که نوع سیستم بخاری وکولر اتوماتیک عمل میکنه من منظورم این بود که دیگه لوله ها را از مدار خارج نکنید حالا هر طور که خودتون صلاح میدونید
    علی اقا کمپرسور کولر هم همون نوع رادیالی 4 سیلندر نصب کردی ؟

18. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

علی اقا شما قبلا گفته بودید که برای کمپرسور های امریکایی جز گاز r12 از گاز دیگری نمی شود استفاده کرد ولی برای کمپرسور هایی که می شود از گاز r134 استفاده کرد از گاز r12 نیز می توان استفاده کرد
    اما اکنون از گاز r134a استفاده کردید

در مورد مطلب تعویض موتور :
    قرار شد فروشنده عکس هایی از خودرو برای من بفرستد که بعد از گذشت دو روز هیچ خبری نشد
    یحتمل از سئوال هایی که من از ایشان پرسیدم دریافته است که نمیتواند بنده را فریب دهد

ولی من برای خرید صبر می کنم چون ایمان دارم مطلوب من پیدا می شود
    Last edited by parviz shirban; 12-08-2016 at 19:04.

20. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •