تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 945 از 1004 اولاول ... 445845895935941942943944945946947948949955995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

ممنون.این پارس سایتشو داری؟

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون.این پارس سایتشو داری؟

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
    parsonline.com

اینم یه نمونه جدید از هنرمندی اسیاتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یکی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 23-10-2015 at 18:18.

3. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تنها استفاده ی من از آسیاتک شده روشن کردن مودم ساعت 4:05 بامداد و شروع دانلود و خاموش کردن مودم ساعت 9:50 صبح. اونم بعلت حجم خوری و اینکه سرعت دانلود هنوز 500 هست و روی 250 محدود نشده و از بقیه ی isp های موجود توی ارومیه خیلی بهتره (تو تایم رایگان) و کاملا رایگانه حدود 10 گیگ دانلود میکنه شبی.

بقیه ی ساعات از اینترنت آنا استفاده میکنم. اگه وضعیت آسیاتک بدتر بشه و محدودتر بشه واقعا نمیدونم دیگه باید به کجا کوچ کرد ؟

پارس آنلاین مثل اینکه فقط 1/3 رایگانه درسته ؟ اون طرح 90 درصد رایگان مخابرات هنوز هست ؟

5. این کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تنها استفاده ی من از آسیاتک شده روشن کردن مودم ساعت 4:05 بامداد و شروع دانلود و خاموش کردن مودم ساعت 9:50 صبح. اونم بعلت حجم خوری و اینکه سرعت دانلود هنوز 500 هست و روی 250 محدود نشده و از بقیه ی isp های موجود توی ارومیه خیلی بهتره (تو تایم رایگان) و کاملا رایگانه حدود 10 گیگ دانلود میکنه شبی.

بقیه ی ساعات از اینترنت آنا استفاده میکنم. اگه وضعیت آسیاتک بدتر بشه و محدودتر بشه واقعا نمیدونم دیگه باید به کجا کوچ کرد ؟

پارس آنلاین مثل اینکه فقط 1/3 رایگانه درسته ؟ اون طرح 90 درصد رایگان مخابرات هنوز هست ؟
    پارس 1/3 و مخابرات هم هنو هست.
    ولی دوست خوبم اینترنت که فقط این نیست شبی 10 گیگ دانلود کنی باید کیفیتش خوب باشه یا نه؟؟ گیرم هر شب 10 گیگ دانلود کردی ماهی 300 گیگ همین شما ها باعث میشین که بیان فکر بهینه سازی بیفتن دیگه. من میخام اینترنتم تو تایم رایگان سرعتش بالا باشه چون نمیخام لپتاپم هی زر زر کیلوبایت به کیلوبایت دانلود کنه یه فایل 1 گیگی رو میخام تو چند دقیقه رو هاردم باشه میخام تو تایم رایگان راحت برم یوتیوب هر ویدیویی که دلم خاست رو نگاه کنم اونم حداقل رو 720. خلاصه بگم میخام اینترنتم طوری باشه که اصلا به فکر دانلود هر شب 10 گیگ نیفتم اصلا چی دانلود میکنی؟ برا چی دانلود میکنی؟ چون هنوز به اون مرحله از تفکر نرسیدی که اینترنت باید طوری باشه هر فایلی رو در هر زمانی که لازم باشه بلافاصله از اینترنت بگیرم اونوری ها تصورشون اینه خیلیاشون هر چی میخان رو تو فضای مجازی میبینن نه تو هاردشون یه فیلم میخاد نگاه کنه هر وقت خاست میره انلاین میبینه ولی ما یه کلیپ 10 مگی رو میزاریم شب دانلود بشه فرداش ببینیم.

7. 5 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پارس 1/3 و مخابرات هم هنو هست.
    ولی دوست خوبم اینترنت که فقط این نیست شبی 10 گیگ دانلود کنی باید کیفیتش خوب باشه یا نه؟؟ گیرم هر شب 10 گیگ دانلود کردی ماهی 300 گیگ همین شما ها باعث میشین که بیان فکر بهینه سازی بیفتن دیگه. من میخام اینترنتم تو تایم رایگان سرعتش بالا باشه چون نمیخام لپتاپم هی زر زر کیلوبایت به کیلوبایت دانلود کنه یه فایل 1 گیگی رو میخام تو چند دقیقه رو هاردم باشه میخام تو تایم رایگان راحت برم یوتیوب هر ویدیویی که دلم خاست رو نگاه کنم اونم حداقل رو 720. خلاصه بگم میخام اینترنتم طوری باشه که اصلا به فکر دانلود هر شب 10 گیگ نیفتم اصلا چی دانلود میکنی؟ برا چی دانلود میکنی؟ چون هنوز به اون مرحله از تفکر نرسیدی که اینترنت باید طوری باشه هر فایلی رو در هر زمانی که لازم باشه بلافاصله از اینترنت بگیرم اونوری ها تصورشون اینه خیلیاشون هر چی میخان رو تو فضای مجازی میبینن نه تو هاردشون یه فیلم میخاد نگاه کنه هر وقت خاست میره انلاین میبینه ولی ما یه کلیپ 10 مگی رو میزاریم شب دانلود بشه فرداش ببینیم.
    برادر چرا خودتو ناراحت میکنی ، نترس من از اونوری ها خبر دارم میدونم نتفلیکس چیه یوتوب چیه تویچ چیه سرویس کلاود استورج چیه ... میدونم اونجا یارو لپ تاپ یا تبلت که میخره زیاد روی ظرفیت داخلی فیزیکی دستگاه حساس نیست چون از گوگل یا مایکروسافت چند ترابایت فضای اختصاصی ابری داره که با سرعت اینترنت گیگابیت میتونه بهش وصل بشه و فوری فایلاشو دانلود کنه کارشو انجام بده حذفشون کنه...

منم اگه میتونستم ویدئوهای یوتوب رو با کیفیت مناسب و سریع ببینم و اکانت نتفلیکس و اوریجین و ... داشته باشم و هر موقع خواستم با سرعت مناسب بدون معطلی ازشون استفاده کنم مگه مرض دارم شب تا صبح کامپیوتر روشن بذارم برای دانلود...

نترس فکر کنم اینجا همه به اون مرحله از تفکر رسیدن که اینترنت باید همیشه با سرعت بالا و پینگ پایین و تک کانکشن قوی در دسترس باشه ... اونایی که به این مرحله از تفکر نرسیدن همونایی هستن که من و تو رو در به در از این isp به اون isp میپرونن که یکی ار اونیکی بدتر و محدودتر...

مطمئن باش به شما هیچ ربطی نداره چه کسی از اینترنت چه استفاده ای میکنه و چی دانلود میکنه و چرا اینقد زیاد دانلود میکنه. کجای دنیا میان بخاطر استفاده ی زیاد مشترک ها بجای افزایش پهنای باند سرعت رو محدود میکنن ؟

لابد فرهنگ دانلود شبانه رایگان و شب زنده داری رو هم من ترویج دادم ! نه این isp هایی که سرویس آپلودر و لیچر میزنن و روی سرورهای داخلی خودشون فیلم و سریال و بازی و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه آپلود میکنن تا استفاده ی ملت از اینترنت ختم بشه به idm و دانلود...

اشتباه متوجه نشید نمیگم دانلود بده منظورم اینه که اکثر isp های ایرانی دوست دارن طریقه ی استفاده ی مورد نظر خودشون از اینترنت رو به مردم دیکته کنن تا هم سودشون بیشتر بشه هم افق دید مردم رو از امکانات اینترنت کمتر کنند.
    Last edited by dDarkKnight_12; 23-10-2015 at 21:06.

9. 3 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مطمئن باش به شما هیچ ربطی نداره چه کسی از اینترنت چه استفاده ای میکنه و چی دانلود میکنه و چرا اینقد زیاد دانلود میکنه. کجای دنیا میان بخاطر استفاده ی زیاد مشترک ها بجای افزایش پهنای باند سرعت رو محدود میکنن ؟

لابد فرهنگ دانلود شبانه رایگان و شب زنده داری رو هم من ترویج دادم ! نه این isp هایی که سرویس آپلودر و لیچر میزنن و روی سرورهای داخلی خودشون فیلم و سریال و بازی و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه آپلود میکنن تا استفاده ی ملت از اینترنت ختم بشه به idm و دانلود...
    جسارت نباشه منظورم به هیچ وجه شخص شما نیستین یا کاری به اینکه چی دانلود میکنین ندارم نه تنها شما هیچ کس دیگه منظورم فرهنگه فرهنگ استفاده از اینترنت

11. 3 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

جسارت نباشه منظورم به هیچ وجه شخص شما نیستین یا کاری به اینکه چی دانلود میکنین ندارم نه تنها شما هیچ کس دیگه منظورم فرهنگه فرهنگ استفاده از اینترنت

13. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اشغالترین اینترنتو این چند روز تجربه کردم
    اصلا معلوم نیست چی به چیه
    یه بار فیلتر شکن کار میکنه یبار کار نمیکنه
    اینستاگرام کلا اختلال داره و foursquare فیلتر شده
    لعنت به این زندگی
    چه گناهی کردیم که اینجا زندگی میکنیم

15. 4 کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بسته های شبانه ایرانسل :

17. 4 کاربر از omidhk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بسته های شبانه ایرانسل :

خبر دارین تو منطقه مولوی یا آزادگان سرعت 3g و 4g چقدره؟؟؟ من فقط میتونم از 3g استفاده کنم میتونم 5 گیگو تو 6 ساعت استفاده کنم یا هدر میره؟؟ اگه بعدش یه بسته دیگه بگیرم حجم هدر رفته به اون بسته جدید انتقال داده میشه؟ مثلا یه روزه 20 مگ 500 تومن؟؟

19. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •