تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 945 از 1126 اولاول ... 4458458959359419429439449459469479489499559951045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت saeed_sg1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. یک هارد دارم. احتمالا از این هارد های متفرقه است. موقع ورود به ویندوز و اومدن لوگوی ویندوز رو همون حالت starting windows با زمینه مشکی میمونه و در نهایت ریست میشه. ویندوز هم با دیسک های مختلف عوض کردم. فقط یکبار یا دوبار میره تو ویندوز و از دفعه بعد دیگه نمیره. دقیقا اون موقع اس که یه صدای خیلی خفیف تق تق رو تکرار میکنه انگار که مثلا کاری از پیش نمیبره. والا من به اتصال برقش و یا موتورش شک کردم. امکان داره با پارتیشن بندی مجدد درست بشه ؟ میتونم با هارد دیگه سیستمو بوت کنم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سعی کنید دمای هارد از 45 درجه بیشتر نشه دمای هاردتون مناسب است
    هارد ssd چطور؟ مال من تو لپ تاپ موقع بازی 51 راحت میره کاریش نمیشه کرد؟ خطریه؟تازه یه کولپد deep cool x6 که 4 تا فن داره زیرش گذاشتم اونقد فرقی نکرد

Sent from my C6903 using Tapatalk

Banned xfaild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    من یه هارد اکسترنال سیگیت یک ترا با اسم رمز ST31000340AS دارم که یک روزی از همون روزهای قدیم یادش نه بخیر از کیس کشیدمش و بعد از اتصال مجدد دیگه نیست یعنی صدای اتصال میاد توی Device Manager هستش ولی توی Disk Management روئیت نمیشه. هارد رو از قاب در آوردم و مستقیم با Sata متصل کردم که نام کد بالا رو دتکد کرد ولی بوت نمیشه و قفل میکنه. یکی از شهرهای جنوبی هستم و اگه راهی هست که خودم بتونم (از پسش بر میام - احساس توانایی دارم ) دوستان دریغ نکنین.
    البته اضافه کنم روی چند سیستم دیگه و کنسول های بازی متعدد و رسیورهای full hd تعویض مبدل sata به usb2/3 , تعدادی نرم افزار ریکاوری و پارتیشن بندی > boot cd`s تست کردم.. پروژه با شکست مواجه شد. یک ترابایت گنجینه از تورنت دانلود کرده بودم بلا استفاده. دیگر شور و نشاط جوانی هم نیست..
    Last edited by xfaild; 27-09-2014 at 18:10.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد دو ترا اکسترنال وسترن دادم که موقع کپی کردن فال ضربه خورد
    موقع اتصال به تلویزیون برخی از فایلهای تصویری که داخل هارد موجوده قابل دیدن هست و در برخی موارد حتی اجازه ورود به پوشه داده نمیشه
    وقتی هم که به کامپیوتر وصل میکنم هارد را تشخیص میده ولی سیستم هنگ میکنه...
    میدونم کار هارد ساخته هست ولی میخوام بدونم امکان بازیابی مقداری از اطلاعاتش وجود داره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هارد دو ترا اکسترنال وسترن دادم که موقع کپی کردن فال ضربه خورد
    موقع اتصال به تلویزیون برخی از فایلهای تصویری که داخل هارد موجوده قابل دیدن هست و در برخی موارد حتی اجازه ورود به پوشه داده نمیشه
    وقتی هم که به کامپیوتر وصل میکنم هارد را تشخیص میده ولی سیستم هنگ میکنه...
    میدونم کار هارد ساخته هست ولی میخوام بدونم امکان بازیابی مقداری از اطلاعاتش وجود داره؟
    سلام .

بستگي به ميزان خسارت وارد شده دارد و ممكن هست تمام و يا فقط قسمي از داده ها قابل بازيابي باشد.

بايد بفرستيد كلينيكهاي تخصصي تا بررسي بيشتري روي آن انجام شود و حتي ممكن هست نياز به باز كردن آن در Clean room هم باشد.

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام .

بستگي به ميزان خسارت وارد شده دارد و ممكن هست تمام و يا فقط قسمي از داده ها قابل بازيابي باشد.

بايد بفرستيد كلينيكهاي تخصصي تا بررسي بيشتري روي آن انجام شود و حتي ممكن هست نياز به باز كردن آن در Clean room هم باشد.
    معمولا هزینه این کارها چقدر هست؟
    بنظرتون اگر هارد را از باکس دربیارم و از طریق پورت ساتا به مادربورد وصل کنم میتونه کمکی کنه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا هزینه این کارها چقدر هست؟
    بنظرتون اگر هارد را از باکس دربیارم و از طریق پورت ساتا به مادربورد وصل کنم میتونه کمکی کنه؟
    در هارد دیسکهای اکسترنال WD مثلاً مدلهای my book و یا my passport اطلاعات بوسیله کنترلر SATA to USB با الگوریتم AES رمزگذاری و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود (چه بخواهید و چه نخواهید) . برای کدگشائی هم نیاز به این کنترلر هست. در نتیجه اگر بطور مستقیم و از طریق SATA به سیستم متصل کنید به اطلاعات دسترسی نخواهید داشت.

ضمناً خود هارد دیسک آسیب فیزیکی دیده نه ماژول SATA to USB (احتمالاً Head Crash و آسیب دیدن سطح مدیا و همینطور Head و ...) در نتیجه اگر هم چنین مسئله ای وجود نداشت (رمزگذاری دیتا) بازهم فرقی نمیکرد که از طریق SATA به سیستم متصل شود و یا از طریق USB .

از هزینه تعمیر و یا بازیابی دیتاها اطلاعی ندارم. باید با شرکت صحبت کنید.

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    یه هارد Segate هست که تو بایوس شناسایی نمیشه و موقع روشن کردن سیستم هم صدا میده. آیا میشه اطلاعاتشو بازیابی کرد؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    یه هارد Segate هست که تو بایوس شناسایی نمیشه و موقع روشن کردن سیستم هم صدا میده. آیا میشه اطلاعاتشو بازیابی کرد؟
    اگه موتور هارد کار میکنه و در بایوس دیتکت نمیشه شما یک سری موارد رو تست کنید مثل کابل دیتا تعویض کابل دیتا تنظیمات بایوس و چک کردن با یک پاور دیکه اگه با اینکارها هارد شناسایی نشد مشکل میتونه از فریم ویر سوکت دیتا هارد یا برد هارد باشه و ببرید بیرون هم میتونن درست کنن براتون هم میتونن بازیابی کنن

12. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان نرم افزار Hd tune pro معتبر تر هستش یا HD disc sentains ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •