تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 945 از 1635 اولاول ... 44584589593594194294394494594694794894995599510451445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,441 به 9,450 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی یادم رفت اینو بگم تکلیف سونی hx100v چی شد نمی تونم انو بگیرم(تا نیمه دوم تیر)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها میشه یکی توضیحی در مورد Fujifilm finepixe s4000 بده . میخام بدونم به جز زوم اپتیکال 30 X آیا چیزه دیگه ایی داره یا فقط ظاهر الکی شبیه به دوربین های حرفه ایی داره ؟ چون قیمتش خیلی پایینه .
    کسی در مورد این دوربین نظری نداره ؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام. 2تا سوال داشتم ازتون. لطفا با دلیل راهنماییم کنید
    2تا مشورت میخواستم ازتون. یک دوربین جمع و جور و زیر 380. بین اینا موندم sony HX5 & canon sx210 & nikon p300 یا هر مدلی که زیر این قیمت باشه
    2- بین D5000 & D3100 کدوم بهتره؟
    3- بین canon 550D & Nikon D5100 & Sony a55 کدوم بهتره؟ ممنون میشم با توضیحات بگین
    1 sx210
    2 من D3100 رو انتخاب میکنم
    3 a55 خیلی چیزه جالبیه من به شدت عاشقش شدم اما مشکلش اینه که قیمت منطقی توی ایران نداره و کلا لنز های زیادی براش ساخته نشده (این دوربین یه SLT هست نه یه SLR)
    D5100 رو هم باید با 600D مقایسه کرد ، انتخاب بین این ها خیلی سخته و این قدر خوب هستند که هر دو ازرش یکسانی دارند و بیشتر موارد شخصی ، تصمیم رو نهایی میکنه
    مثلا من چون D7000 رو خیلی موفق تر از 60D میدونم ، D5100 رو انتخاب میکنم (البته به نظر من باید هم این جوری باشه چون D5100 برادر کوچیک D7000 هست و 600D برادر کوچیک 60D )

نه دیگه در اون حد، تا 500 تومان. من یه سونی قدیمی دارم فوق العاده خوبه، سونی تو کامپکت خیلی خوبه ولی تو نیمه حرفه ای و حرفه ای قابل رقابت با برندهای معتبر نیست.
    یا کانون می خوام یا سونی، ولی از اونجایی که سونی در حالت اتو بهتر عمل میکنه واسه این ترجیح میدم سونی باشه، چون دیدگاه شرکت کانون طوری هستش که دوربین های کامپکتش بصورت دستی بهتر عمل می کنن. من با کانون هم کار کردم، با تنظیمات دستی بهتر عکس میگیره.
    زوم واسم مهم نیست، فیلمبرداری Full HD باشه، کیفیت عکس بالا با حداقل Dpi 180.
    الان HX5 هست دوربین خوبیه و HX7 و HX9 این دو تا آخری توی بازار نیستند (بزودی میایند)
    با اون پول میتونید دوربین بهتری بخرید از کنن یا پانا

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

کسی در مورد این دوربین نظری نداره ؟
    میشه گفت HS20 ئه اما نمیدونم چرا این قدر قیمتش پایینه
    بازم میگم خریدش یه ریسکه

4. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بین sony w530 و canon 105 و samsung pl100 کدوم از نظر عکس برداری خونگی مناسب تره؟؟

داره خودمونی میشه jvd_petroo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1 sx210
    2 من D3100 رو انتخاب میکنم
    3 a55 خیلی چیزه جالبیه من به شدت عاشقش شدم اما مشکلش اینه که قیمت منطقی توی ایران نداره و کلا لنز های زیادی براش ساخته نشده (این دوربین یه SLT هست نه یه SLR)
    D5100 رو هم باید با 600D مقایسه کرد ، انتخاب بین این ها خیلی سخته و این قدر خوب هستند که هر دو ازرش یکسانی دارند و بیشتر موارد شخصی ، تصمیم رو نهایی میکنه
    مثلا من چون D7000 رو خیلی موفق تر از 60D میدونم ، D5100 رو انتخاب میکنم (البته به نظر من باید هم این جوری باشه چون D5100 برادر کوچیک D7000 هست و 600D برادر کوچیک 60D )

الان HX5 هست دوربین خوبیه و HX7 و HX9 این دو تا آخری توی بازار نیستند (بزودی میایند)
    با اون پول میتونید دوربین بهتری بخرید از کنن یا پانا

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

میشه گفت HS20 ئه اما نمیدونم چرا این قدر قیمتش پایینه
    بازم میگم خریدش یه ریسکه
    با تشکر از راهنماییت. علت برتری sx210 به p300 یا hx5 چیه؟
    به نظرتون D5100 برتری زیادی نسبت به D3100 داره؟ آخه حدودا 300 تومن تفاوت دارند؟
    به نظرتون اگه 550D قیمتش بیاد زیر 900 خیلی بهتر از D3100 نیست؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

یکی کمک کنه تا 500(ماکس)چی میتونم بگیرم.اگه نیمه حرفه ای باشه که دیگه عالیه.اخه من زیاد تو طبیعت میرم و عکس های زیادی میگیریم دوربین قبلیمم سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده.بد نبود ولی تو بعظی جاها تار میشد عکسام. لطفا کمک کنید...pleasssssssssss
    اگه زوم برات مهم نیست G12
    اگه مهم هست fuji hs20exr یا کمی صبر کن قیمت sony hx100v بیاد پاپیین. فیلمبرداریه سونی خیلی بهتره

7. این کاربر از jvd_petroo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستی یادم رفت اینو بگم تکلیف سونی hx100v چی شد نمی تونم انو بگیرم(تا نیمه دوم تیر)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با قیمت منطقی نه

بین sony w530 و canon 105 و samsung pl100 کدوم از نظر عکس برداری خونگی مناسب تره؟؟
    105

به نظرتون اگه 550D قیمتش بیاد زیر 900 خیلی بهتر از D3100 نیست؟[COLOR="Silver"]

نیکون توی غیر حرفه ای حرفی برای گفتن نداره ، سونی رو هم من کلا پیشنهاد نمیدم چون مشکلات زیادی داره

خیلی نه ، اما اگر بتونید D5100 بخرید بهتره
    D3100 الان قیمتش چقدره ؟؟؟ ، اگر حدود 700 ، نه 550D با 900 تومن نمی ارزه

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرتون اگه 550D قیمتش بیاد زیر 900 خیلی بهتر از D3100 نیست؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

اینجا برای دیدن نمونه عکس های این دوربین ها خیلی خوبه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرجا از عکس رو که انتخاب کنی توی چهار تا دوربین می بینی
    خوبه به صفحه 16 و 18 هم یک نگاهی بندازی

10. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوست گرامی ... بجای خنده و اینها لطفا کمی مطالعه کنید تا از این پس مبنای مقایسه دو دوربین رو پیکسل قرار ندهید که البته لغت درستش هم مگاپیکسل است . متاسفانه اطلاعات شما در سطح مناسب نیست و بنده توانایی توضیح بیشتر در مورد مبنای مقایسه دوربین ها با یکدیگر را برای شما ندارم . پس توصیه میکنم بیشتر در این مورد مطالعه کنید و حداقل چند ماهی زمان صرف کنید .

در مورد چینی بودن هم هیـــــــــــــــچ ارتباطی به تقلبی بودن ندارد . یک اپسیلون هم تفاوت خروجی بین محصولی که در چین و ژاپن تولید می شود برای برندهای مطرح دوربین وجود ندارد ... در ضمن تا جایی که بیاد دارم غیر از یکی دو مدل خاص تمامی دوربین های عکاسی دیجیتال با هر برندی یا در ژاپن و یا در کشور دومی تولید می شوند یعنی مدل یا سری که هم در ژاپن و هم در جای دیگر تولید شود نداریم .

در مورد جزییات جناب rostamini توضیحات مربوطه را دادند که البته کمی اصلاح نیاز دارد که :

همه برندهای مطرح برای سری های خود در سایت هایشان اسامی کارخانجات تولیدکننده را درج نموده اند که یعنی همان کشور تولید کننده . اصلا نیازی به سریال نیست با توجه به مطالبی که عرض شد در بالا .

موفق باشید .
    خیلی بد حرف میزنید . انگار کسی که نظر میده فقط برای سوال کردن اومده . نه برادر همه اطلاعاتی که گفتید رو من داشتم .
    ضمنا سیستمم مشکل داشت اگرنه زودتر جواب میدادم .
    نمیدونم چه حسی بهتون دست داده که جرات بخرج دادید اینجور حرف بزنید .
    هر دانایی و نادانی هم که بفهمه دوربین چیه میدونه مگا پیکسل درسته . من فقط جهت اختصار اون اصطلاح رو نوشتم اســــــــــــتاد .

12. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

متاسفم که اینطور برداشت کردید .
    از الطاف خاص شما ممنونم ... و برای آگاهی شما عرض می کنم که شما خوشبینانه تر با موضوع برخورد کنید . من بر نوشته شما در مورد دوربین ها نقد نوشتم و توضیحاتی ارائه کردم و شما نوشته ای حاوی نقد بر من ... خوب چندان دوستانه نیست .

به هر حال شخصا اگر در موردی اطلاعاتی نداشته باشم سوال خواهم نمود حتی در ابتدایی ترین سطوح مثلا در مورد تلفن همراه یا بعضی سوالات دیگر که در بخش های دیگر همین فروم هم موجود هستند . زمانی هم بود سال 2004 بنده با جمعی از دوستان در فرومی فارسی فعالیت می کردیم و در مورد بسیاری موارد هیچ اطلاعاتی نداشتیم و با کمک و پرس و جو و مطالعه بسیار سطح دانش کلیه دوستان در فروم بالا می رفت اما ظاهرا در این دوره و سالها اینگونه نیست . در فروم های انگلیسی زبان قبل یا بعد از 2004 چه وقت هایی که نگذراندیم برای کسب جزییات محصول یا موردی خاص ... بسیاری از این عکس العمل ها و پاسخ ها هم دیده ام و تنها چیزی که آموخته ام خویشتنداری و احترام به سایرین است ، هدفی که حضورم را در این مکان ها توجیه می کند . پس اگر ناراحت هستید عذر می خواهم .

اگر سایر دوستان نیز چنین حسی نسبت به این موضوع در مورد من دارند لطفا بفرمایید تا بنده جمع دوستانه تان را آزار ندهم . هرچند خودم این نوع موضع گیری را دوست ندارم .

پیروز باشید .

14. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

متاسفم که اینطور برداشت کردید .
    از الطاف خاص شما ممنونم ... و برای آگاهی شما عرض می کنم که شما خوشبینانه تر با موضوع برخورد کنید . من بر نوشته شما در مورد دوربین ها نقد نوشتم و توضیحاتی ارائه کردم و شما نوشته ای حاوی نقد بر من ... خوب چندان دوستانه نیست .

به هر حال شخصا اگر در موردی اطلاعاتی نداشته باشم سوال خواهم نمود حتی در ابتدایی ترین سطوح مثلا در مورد تلفن همراه یا بعضی سوالات دیگر که در بخش های دیگر همین فروم هم موجود هستند . زمانی هم بود سال 2004 بنده با جمعی از دوستان در فرومی فارسی فعالیت می کردیم و در مورد بسیاری موارد هیچ اطلاعاتی نداشتیم و با کمک و پرس و جو و مطالعه بسیار سطح دانش کلیه دوستان در فروم بالا می رفت اما ظاهرا در این دوره و سالها اینگونه نیست . در فروم های انگلیسی زبان قبل یا بعد از 2004 چه وقت هایی که نگذراندیم برای کسب جزییات محصول یا موردی خاص ... بسیاری از این عکس العمل ها و پاسخ ها هم دیده ام و تنها چیزی که آموخته ام خویشتنداری و احترام به سایرین است ، هدفی که حضورم را در این مکان ها توجیه می کند . پس اگر ناراحت هستید عذر می خواهم .

اگر سایر دوستان نیز چنین حسی نسبت به این موضوع در مورد من دارند لطفا بفرمایید تا بنده جمع دوستانه تان را آزار ندهم . هرچند خودم این نوع موضع گیری را دوست ندارم .

پیروز باشید .
    شما فقط دوباره مطلب خودتون خطاب به سوال من رو بخونید . هرکسی بود برداشت بهتر ازین نداشت . من هم توهین نکردم فقط از نوع حرف زدن شما انتقاد کردم .
    سعی میکنم دیگه اسپم ندم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •