راستی یادم رفت اینو بگم تکلیف سونی hx100v چی شد نمی تونم انو بگیرم(تا نیمه دوم تیر)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یادم رفت اینو بگم تکلیف سونی hx100v چی شد نمی تونم انو بگیرم(تا نیمه دوم تیر)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی در مورد این دوربین نظری نداره ؟
1 sx210
2 من D3100 رو انتخاب میکنم
3 a55 خیلی چیزه جالبیه من به شدت عاشقش شدم اما مشکلش اینه که قیمت منطقی توی ایران نداره و کلا لنز های زیادی براش ساخته نشده (این دوربین یه SLT هست نه یه SLR)
D5100 رو هم باید با 600D مقایسه کرد ، انتخاب بین این ها خیلی سخته و این قدر خوب هستند که هر دو ازرش یکسانی دارند و بیشتر موارد شخصی ، تصمیم رو نهایی میکنه
مثلا من چون D7000 رو خیلی موفق تر از 60D میدونم ، D5100 رو انتخاب میکنم(البته به نظر من باید هم این جوری باشه چون D5100 برادر کوچیک D7000 هست و 600D برادر کوچیک 60D
)
الان HX5 هست دوربین خوبیه و HX7 و HX9 این دو تا آخری توی بازار نیستند (بزودی میایند)
با اون پول میتونید دوربین بهتری بخرید از کنن یا پانا
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
میشه گفت HS20 ئه اما نمیدونم چرا این قدر قیمتش پایینه
بازم میگم خریدش یه ریسکه
بین sony w530 و canon 105 و samsung pl100 کدوم از نظر عکس برداری خونگی مناسب تره؟؟![]()
با تشکر از راهنماییت. علت برتری sx210 به p300 یا hx5 چیه؟
به نظرتون D5100 برتری زیادی نسبت به D3100 داره؟ آخه حدودا 300 تومن تفاوت دارند؟
به نظرتون اگه 550D قیمتش بیاد زیر 900 خیلی بهتر از D3100 نیست؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
اگه زوم برات مهم نیست G12
اگه مهم هست fuji hs20exr یا کمی صبر کن قیمت sony hx100v بیاد پاپیین. فیلمبرداریه سونی خیلی بهتره
با قیمت منطقی نه
105
نیکون توی غیر حرفه ای حرفی برای گفتن نداره ، سونی رو هم من کلا پیشنهاد نمیدم چون مشکلات زیادی داره
خیلی نه ، اما اگر بتونید D5100 بخرید بهتره
D3100 الان قیمتش چقدره ؟؟؟ ، اگر حدود 700 ، نه 550D با 900 تومن نمی ارزه
اینجا برای دیدن نمونه عکس های این دوربین ها خیلی خوبه :
هرجا از عکس رو که انتخاب کنی توی چهار تا دوربین می بینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه به صفحه 16 و 18 هم یک نگاهی بندازی![]()
خیلی بد حرف میزنید . انگار کسی که نظر میده فقط برای سوال کردن اومده . نه برادر همه اطلاعاتی که گفتید رو من داشتم .
ضمنا سیستمم مشکل داشت اگرنه زودتر جواب میدادم .
نمیدونم چه حسی بهتون دست داده که جرات بخرج دادید اینجور حرف بزنید .
هر دانایی و نادانی هم که بفهمه دوربین چیه میدونه مگا پیکسل درسته . من فقط جهت اختصار اون اصطلاح رو نوشتم اســــــــــــتاد .
متاسفم که اینطور برداشت کردید .
از الطاف خاص شما ممنونم ... و برای آگاهی شما عرض می کنم که شما خوشبینانه تر با موضوع برخورد کنید . من بر نوشته شما در مورد دوربین ها نقد نوشتم و توضیحاتی ارائه کردم و شما نوشته ای حاوی نقد بر من ... خوب چندان دوستانه نیست .
به هر حال شخصا اگر در موردی اطلاعاتی نداشته باشم سوال خواهم نمود حتی در ابتدایی ترین سطوح مثلا در مورد تلفن همراه یا بعضی سوالات دیگر که در بخش های دیگر همین فروم هم موجود هستند . زمانی هم بود سال 2004 بنده با جمعی از دوستان در فرومی فارسی فعالیت می کردیم و در مورد بسیاری موارد هیچ اطلاعاتی نداشتیم و با کمک و پرس و جو و مطالعه بسیار سطح دانش کلیه دوستان در فروم بالا می رفت اما ظاهرا در این دوره و سالها اینگونه نیست . در فروم های انگلیسی زبان قبل یا بعد از 2004 چه وقت هایی که نگذراندیم برای کسب جزییات محصول یا موردی خاص ... بسیاری از این عکس العمل ها و پاسخ ها هم دیده ام و تنها چیزی که آموخته ام خویشتنداری و احترام به سایرین است ، هدفی که حضورم را در این مکان ها توجیه می کند . پس اگر ناراحت هستید عذر می خواهم .
اگر سایر دوستان نیز چنین حسی نسبت به این موضوع در مورد من دارند لطفا بفرمایید تا بنده جمع دوستانه تان را آزار ندهم . هرچند خودم این نوع موضع گیری را دوست ندارم .
پیروز باشید .
شما فقط دوباره مطلب خودتون خطاب به سوال من رو بخونید . هرکسی بود برداشت بهتر ازین نداشت . من هم توهین نکردم فقط از نوع حرف زدن شما انتقاد کردم .
سعی میکنم دیگه اسپم ندم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)