پلاگین که خیلی هست.
بیشترشون هم روی این فریمور کار میکنند.
اما پر کار برد ترینش همین ها هست که صفحه قبل برای یکی از دوستان گفتم.زیاد دنبال پلاگین نبودم.
پلاگین که خیلی هست.
بیشترشون هم روی این فریمور کار میکنند.
اما پر کار برد ترینش همین ها هست که صفحه قبل برای یکی از دوستان گفتم.زیاد دنبال پلاگین نبودم.
کسی این بازی رو تست کرده: Madden NFL 10
هنوز امیدی هست یا نه؟
علی جان من تمام مراحل رو طبق آموزش کپی خور کردن که خودت گذاشته بودی انجام دادم
ولی توی اون قسمت که باید میرفتی روی عکس آخری وقتی میرفتم روی عکس آخری جلی عکس نوشته بود unsupported data و هیچ اتفاقی هم نمافتاد یعنی دستگاه ریست نشد.و جلوی 5.03 checkhen ننوشت
ولی وقتی رفتم توی قسمت بازی ها اون برنامه CFWEاومده بود.منم واردش شدم و همه ی اون کار هایی رو که گفتی توی اون برنامه انجام دادم.الان جلوی 5.03 نوشته MHU بازی ها هم اجرا میشن.ولی وقتی میرم توی setting برنامه ی cfwe توی قسمت پلاگین هیچ پلاگینی رو پیدا نمیکنه و مینویسه No Plugins Detected
میخواستم ببینم اشکال کار کجاست
آیا فریمور رو اشتباه نصب کردم؟
یا پلاگینم اشکال داره؟؟
پلاگین گرفتن اسکرین شات رو ریختم
شاید اشکال از پلاگین باشه
خودت میتونی این پلاگین و نحوه ی قرار دادنشو بزاری برام
ممنونت میشم
همیشه کار ما رو راه میندازی
منتظرم...
من بازی g i joe : rise of cobra را گرفتم ولی وقتی میخام شروع کنم ارور میده و میگه the game could not be started
فکر میکنید بازی مشکل داره ؟
سلام
مگه خبر نداری این مشکلات بازی های جدیدو !!
این پست choory جان رو بخون متوجه میشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه من از بازی های جدید g-force و tiger woods 10 را گرفتم و بدون هیچ مشکلی هم بازی کردم .
دوستان کسی بازی g i joe : rise of cobra روی psp فت تست کرده؟(گفتم چون نوع کپی خورش فرق داره شاید اجرا بشه!)
درضمن این بازی Madden NFL 10 هم همین مشکل رو داره یا نه؟
خوب همه ی بازی ها این مشکل رو ندارن که
بعضی ها اینجوریه
دوستان توی patapon 1 اون مرحله که تو بیابون هست رو چی کار باید کنم؟؟
هی میرم جلو هی همشون آتیش میگیرن هی game over میشم.فک کنم مرحله 3 یا 4 هست.
بچه ها من هنوز به اینا نیازمندما.کسی سیوای LOCO ROCO 2 تا اونجایی که باید با اون زن کله گنده مبارزه کنی رو نداره؟؟ با سیو medal of honor 2 تا 50% با midnight club la تا 10% رفته باشه رو اگه کسی داره بذاره؟؟
با تشکر از برو بچ
لطفا کمک کنید.
محتوای مخفی: بحث فرعی
Last edited by *QWERT*; 14-08-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)