تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1849 اولاول ... 44484489493494094194294394494594694794895499410441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هر موقع حس می کنم های وب گرونه می رم اون یکی شرکتا رو نیگا می کنم بعد بر میگردم دوباره به های وب ، به نظر من به صرفه ترین هست، اما خب واقعا اذیت می کنه ،یعنی به معنی واقعی کلمه اذیت می کنه،مخصوصا تابستون،این تابستون پیش رو در اولین فرصت از یه شرکت دیگه سرویس می گیرم ، چون های وب الان چند ساله کیفیت مرور صفحات رو بهبود نداده ،فقط سرعت دانلود خوب هست ، الان شب از ساعت حدود هفت پینگ نا جور میشه تا حدود سه شب ، شما شش صبح بیای کیفیت عالی هست ، الان که ساعت ده شب هستش هر دی ان اس سروری به جز دی ان اس خود های وب ست کنم داغون میشه اینترنتم،
    به نظرم های وب سعی داره به زور و با روش های مصنوعی سرعت نشون داده شده در صفحه پینگ رو بهبود بده مثلا پکت های پینگ رو با یه روش هایی میشه ارسال کرد که سرعت پینگ بالا (عدد پینگ کم) نشون داده بشه اما در عمل تفاوتی در کیفیت مرور صفحات وب ایجاد نخواهد شد،
    البته در جریانم که های وب سعی کرد که این مشکل رو حل کنه اما نتونست ،احتمالا رفته به جای سیسکو از روتر های چینی خریده.

همیشه وقتی می بینم یه صفحه به زور باز میشه ،میرم با رایتل وصل میشم می بینم خیلی راحت باز میشه ،مطمئن هستم مشکل از طرف های وب هست ،گاهی حتی صفحه وب کامل باز نمیشه ،چند بار زنگ زدم پشتیبانی با TeamViewer وصل شدند اما کاری نتونستند بکنند ،یعنی اشکال از طرف من نیست که بتونند چیزی رو درست کنند،شیوه و الگوریتم های مورد استفاده ی های وب برای مدیریت پهنای باند شبکه صرفا سرعت دانلود رو بهبود میدن و کاری با سایر معیار های سنجش کیفیت شبکه و کیفیت مرور صفحات وب ندارند، برای منی که SNR سی و دو دارم این طوری هست !!

2. این کاربر از pooyakasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان بسته برنز تایم رایگان شبانه داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان بسته برنز تایم رایگان شبانه داره؟
    خیر سرعت های یک مگ به بالا شبانه رایگان ندارند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

، برای منی که SNR سی و دو دارم این طوری هست !!
    دوست عزيز
    ١-مطمن هستيد كه اس ان ار شما ٣٢ هست ؟!
    ٢-فاصله شما تا مركز مخابراتتون چقدر هست ؟
    ٣-سرعت دانلود شما چقدر هست ؟
    ٤-مودمتون چي هست ؟

Sent from my iPhone

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا این قدر قطع می شه؟؟؟

در آغاز فعالیت iran.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شرکت " های وب " ( شرکت داده گستر عصر نوین ) به نظر من شرکت خیلی خوبیه قیمت ها مناسب سرعت هم عالیه.

موفق باشید.
    Last edited by iran.fa; 22-12-2014 at 22:54.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دیروز که درخواست رو ثبت کردم امروز صبح از های وب زنگ زدن و یه خانومی بود که گفت برو خدا رو شکر کن که با همین 100 کیلوبایت هم دانلود میکنی
    یه سری چرت و پرت گفت که سرعت بر حسب بایته و پهنا بر حسب بیت و از این حرفا و آخرشم نتیجه گرفت که سرعت باید همین حول و حوش باشه و بهترین وضعیت اینترنت رو دارید
    پرسیدم چجوری قبلا 500 تا دانلودم بوده که گفت از پهنای باند زیادی استفاده کردی و الان پهنای باندت استاندارد شده و نمیتونیم خطت رو هم بیشتر از 4 مگ ببندیم

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نیم ساعت طول میکشه یه پرداخت بخوام انجام بدم تو پنل
    چرا اینجوری شده؟
    به درگاه متصل نمیشه

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

Blocked! Malicious Activity Detected
    من میخوام به سایت همراه اول برم ولی این اخطار رو میاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

6-9-رعایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی موضوع ظوابط و چارچوب موافقت نامه های سطح خدمات ( SLA ) و بر اساس مقادیر زیر: پارامتر a برای محاسبه حداکثر میزان مجاز PLR به میزان 3 درصد. پارامتر b برای محاسبه حداکثر میزان تاخیر مجاز (Latency) به میزان 160 میلی ثانیه. پارامتر c برای محاسبه پهنای باند تضمین شده (CIR) به میزان 0.125. میانگین زمان بازیابی یا تعمیر و برقراری مجدد (MTTR) خدمت به میزان 72 ساعت.

تو قرارداد اینو نوشته حالا منظورش نسبت به کجا هست ؟؟؟ این نمونه بارز دو در بازی هست یا به قول معروف سوراخ تو قرارداد ....
    آفا من سرعت دانلود نمیخوام این پینگ لعنتی رو درست کنید ....

و این الان یعنی چی ؟؟؟
    5-5- شرکت مجاز است با توجه به محدودیت امکانات و همچنین استفاده بهینه از امکانات واگذار شده در صورت عدم خریداری ترافیک اضافه (در سرویس های حجمی و محدود) توسط مشترک ظرف مدت حداکثر 2 روز از زمان پایان یافتن اعتبار ترافیکی سرویس مشترک، علیرغم باقی ماندن زمان سرویس با توجه به حجمی بودن آن ، نسبت به قطع اشتراک و یا در صورت پرداخت آبونمان توسط مشترک نسبت به تبدیل مبلغ باقیمانده آبونمان به ترافیک اضافه بر اساس حاصلضرب تعداد روز باقیمانده تا پایان سرویس و به ازای هر روز 7 مگابایت ترافیک اضافه به تشخیص خود اقدام نماید.

یعنی اگه ترافیک نخریم خودشون برامون میخرن ؟؟؟

12. این کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •