الان نزدیک به ۲ ساعته ملی شده
گذاشتم واسه خودش از این سایتهای پاستوریزه داخلی داره دانلود میکنه
با اینترنت موبایل اومدم یکم محتویات غیر پاستوریزه رصد کنم![]()
الان نزدیک به ۲ ساعته ملی شده
گذاشتم واسه خودش از این سایتهای پاستوریزه داخلی داره دانلود میکنه
با اینترنت موبایل اومدم یکم محتویات غیر پاستوریزه رصد کنم![]()
دیشب رسما دیگه قیلتر و ساکس و همه چی از کار افتاد فقط من از ساعت1 تا 1:5 دقیقه تونستم از یوتیوب دان کنم بعدش کلا دیگه هر سایت قیلتری میرفتم صفحه ی محترم پیوندها می امد![]()
سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا کمک کنم ؟؟
ک/ریو من وصل میشه ولی هیچ سایت شیلتر شده رو باز نمیکنه !!! سرعت ترافیک کمتر از 1kb 1kbهست... هر کاری هم بگید انجام دادم ولی وصل نمیشه..به پشتیبانی کر/یو هم تماس گرفتم میگه مشکل از سرورهای ما نیست..
دقیقا از زمانی که تو ایران فیس بوک و سایت های قیلتر شده یه چند ساعت باز شده بود بعدش دوباره قیلتر شد از فردای همون روز این مشکل رو دارم
با یه ساک س رایگان تست کردم سایت های https مثل فیس بوک باز میشه و مشکلی نیست ولی کریو هیچ سایتی باز نمیشه !!
Last edited by ali_agha1981; 21-09-2013 at 19:03.
کر*یو که رسما غیر قابل استفاده شده
چون سرعتش بسیار کم شده
در ثانی با این دیسکانت شدن های چند دقیقه یک بار نمیتونه ارتباط پایدار داشته باشه و مدام دیسکانکت میشه
فاتحه اینترنت مخابرات رو باید خوند و امیدی به بهبود وضعیتش نیست
وضعیت اینترنت مخابرات چطوره ؟؟؟
1 مگ نامحدود سرعت چنده در حالت معمول ؟
مرکز مخابراتی خلوت و از این نظر مشکلی نداره !!!
بله دیشب از حدود 12-1 ملی شد تا 2-3 ساعت !!! بعدشم دیگه تحریم شکنها کار نمیکنن!نه فقط Kerio چند تا چیز دیگه هم تست کردم فقط وصل میشن ولی سایتهای فیلتر شده همون پیوندها میاد!!!!بعد باز بگید مشکل پهنای باند و گیت وی هست!!
حسن فیسبوک رو نمیخواد رفع فیلتر کنی از این بدترش نکن!!الان دوباره فیلترشکن های فعلی از کار میوفته مثلا طرف اکانت 6 ماهه خرید این سوخته پدرهای دلال سرویس جدید معرفی میکنن که خیلی خوب کار میکنه و این داستان ادامه داره
ملت هم که شریــــــــــــــــــــــ ـــــف!البته قرار باشه اینترنت ملی بشه ما میذاریم از سایت تبیان سخنرانی های یک نفر رو فول اچ دی دانلود کنه خودمون میریم پارک نرمش قهرمانانه میکنیم خیلی هم مفیده برای سلامتی
+
این وسط مخابرات وضعیتش از همه بدتره بقیه کمتر دیدم این مشکل رو داشته باشن!
خلاصه باش تا صبح دولتت بدمد کین هنوز از نتایج سحر است!
من از شما میپرسم ! وضعیت اینترنت محابرات چطوره ؟
داداش حداقل 2 صفحه آخر تاپیک رو میخوندی
دیشب رسما دیگه قیلتر و ساکس و همه چی از کار افتاد فقط من از ساعت1 تا 1:5 دقیقه تونستم از یوتیوب دان کنم بعدش کلا دیگه هر سایت قیلتری میرفتم صفحه ی محترم پیوندها می امد
سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا کمک کنم ؟؟
ک/ریو من وصل میشه ولی هیچ سایت شیلتر شده رو باز نمیکنه !!! سرعت ترافیک کمتر از 1kb 1kbهست... هر کاری هم بگید انجام دادم ولی وصل نمیشه..به پشتیبانی کر/یو هم تماس گرفتم میگه مشکل از سرورهای ما نیست..
دقیقا از زمانی که تو ایران فیس بوک و سایت های فیلتر شده یه چند ساعت باز شده بود بعدش دوباره فیلتر شد از فردای همون روز این مشکل رو دارم
با یه ساک س رایگان تست کردم سایت های https مثل فیس بوک باز میشه و مشکلی نیست ولی کریو هیچ سایتی باز نمیشه !!این همون مشکلی هست که از چند روز پیش برای من شروع شد و داره اپیدمی میشهبله دیشب از حدود 12-1 ملی شد تا 2-3 ساعت !!! بعدشم دیگه تحریم شکنها کار نمیکنن!نه فقط Kerio چند تا چیز دیگه هم تست کردم فقط وصل میشن ولی سایتهای فیلتر شده همون پیوندها میاد!!!!بعد باز بگید مشکل پهنای باند و گیت وی هست!!
شما هم یکی دو روز دیگه مبتلا میشیفیل-تر شکن ها مثل موشک داره کار می کنه . مشکلی نیست![]()
به هیچ وجه . چون مال من فرق می کنه .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)