تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1805 اولاول ... 44484489493494094194294394494594694794895499410441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اون شارژم تموم شده بود چاره ای نبود1گیگ شارژکردم اما ریز کارکرد ماه قبلمو ببین
    پس از این به بعد ما به جای مهندس باید بیایم حقمونو از شما بگیریم

اون گذینه ی تغییر رمز هم وقتی شارژت تموم می شه می ره و وقتی دوباره حسابتو شارژ کنی بر می گرده
    (بابا سیستمشون پیشرفتس چی فکر کردی)

2. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

دوستان تصویب شد دنبال مقصر نباشیم باید تبلیغ منفی کرد و م.ج ک اومد محلش نزاریم !
    برا سلامتیش صلوات

4. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان تصویب شد دنبال مقصر نباشیم باید تبلیغ منفی کرد و م.ج ک اومد محلش نزاریم !
    محل نزاشتن که کار بچه هاست (یعنی می گی قهر کنیم؟ )

نه که ایشون هم کلی محتاج توجه منو شماست.

6. 3 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محل نزاشتن که کار بچه هاست (یعنی می گی قهر کنیم؟ )

نه که ایشون هم کلی محتاج توجه منو شماست.
    لازم باشه گهر هم میکنیم
    نه منظورم اینه که فش کشش کنیم یا این که چپو راست بزنیم تو گوشش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

لازم باشه گهر هم میکنیم
    نه منظورم اینه که فش کشش کنیم یا این که چپو راست بزنیم تو گوشش
    می گم بابا تو آدم بشو نیستی آخه یه لحظه تعجب کردم دیدم اینقدر مظلومانه گفتی محلش نزاریم گفتم الان می گه تازه بهش زبون درازی هم بکنیم

9. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گفتم کمی جو عوض بشه کمتر فحش بدیم

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

لطفا با جناب م'ج با احترام صحبت کنید البته اگه دوست داشتین
    Last edited by Armani2; 12-12-2013 at 23:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درود
    آقا وقتی اومد بهش بگیم این محدودیت که شبا اعمال میکنه رو انجام نده یعنی برای هیچ طرحی اعمال نکنه هر کی هر چی روزانه میگیره همونو شبانه هم بتونه بگیره بعد بینیم ایا واقعا همونطور که میگه پهنای باند کم میاره یا نه؟(که بنظر من بعیده کم بیاد)
    البته به شرطی که واقعا اعمال نکنه!!

13. 2 کاربر از hamid_Y2K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

چندرغاز پول ؟ مگه شما امیدخان چند برابر بقیه طرح ها داری پول میدی که سرعت شبانه ات باید چندین برابر اونا باشه ؟ دیگه فوقش داری دوبرابر 128 ها پول میدی ولی اونجور که تو داری میگی باید سرعت تو 16 برابر اونا باشه .
    شاتل داره همین 128 رو با قیمت مفت میده و سرعت شبانه اش تازه همینه . نمیخواد فرقی بکنه بین سرویس شاتل با مخابرات ؟

در ضمن فعلا که دارن از سرعت زیر طلایی ها میزنن که به سرعت طلایی ها اضافه کنن نه از سرعت شما .
    البته درسته الان خیلی از طلایی ها سرعتشون حتی زیر یک مگه اما اگه دقیقا کاری که مهندس میگه رو بکنن یعنی طلایی 2 ، نقره ای 1 ، برنزی 512 و 256 و 128 امید تو اولین کسی هستی که خوشحال میشی میگی ک... قورت بقیه .
    دقیقا همین چند روز پیش که سرعتت خوب شده بود و تنها مشکلت فقط پینگ بود و اینجا فقط پست میدادی واسه پینگ و بازی انلاین .

وقتی بعضی ها حاضرن از سرعت بقیه کم بشه و چون پول بیشتر دادن به اونها داده بشه خوب این افراد چه فرقی دارن مدیرای بی کفایت مخابرات

همونطور که قبلا گفتم قیمت طرحها جوریه که باید فقط درصدی از سرعت طرحها کم کننن نه اینکه از بقیه بزنن و به طلایی ها اضافه کنن . این فقط به نفع مخابراته که پهنای باند کمتری مجبوره بده و اونایی که پول بیشتر هم دادن راضی هستن . بقیه هم که دیگه

اگه پهنای باند موجود نیست و در مورد سرعت های شبانه اگه بخواد عدالت برقرار بشه باید به این صورت باشه :
    طلایی 1.5 ، نقره ای 1 ، برنزی 768 و در اخر بقیه طرحهای باقی مونده باید روی 512 باشن . در ضمن من اصلا این همه تنوع طرح رو نمیفهمم به چه خاطره که سرعت شبانه طرح ها بخواد به خاطر اختلاف قیمت این همه تفاوت داشته باشه .

من که نمیرسم شبا بیام تاپیک. از اون طرف خوش بختانه هیچ وقت هم موقعی که مهندس میاد تو تاپیک کسی این قضیه رو بهش نمیگه . مطمئنم همگی موافقند . چون عین عدالته . کسایی که میگن نه یعنی کسایین که رفاه خودشون رو به بقیه ترجیح میدن .

شرمنده میدونم الان سرعت همه خرابه و مشکل اصلی سرعت پایین همه است . اما لازم دیدم این پست رو در جواب بعضی دوستان بدم که حاضرن از بقیه بزنن اما کیفیت سرویس خودشون خوب باشه . جامعه ما رو همینجور افراد اداره میکنن که وضع ما این شده دیگه .

شما چطوری 1.5 گیگ دانلود داری ؟ یعنی سرعتت شبا 96 ـه ؟ اون هم برنزی ؟ ما هم که برنزی داریم با 64 دانلود میکنیم و فوق فوقش بتونیم 1.2 گیگ بگیریم .

این هم یکی از اون پستهایی که میگم خودشون راضین اما کار به بقیه ندارن . لااقل راضی هستی نمیخواد بیای اینجا پست بدی که من راضیم از مخابرات . یکی دیگه این پستت رو میبینه فکر میکنه مخابرات سرویسهاش خوبه . اینجا اومدی فقط باید اعلام نارضایتی بکنی
    ایشون و تمام طلایی های دیگه این سایت حاضرن سرعت بقیه صفر باشه ولی خودشون 2 مگ
    اون اوایل که سرعت شبانه کم شده بود و این اقا ملک نگفته بود محدود کردیم و بارها هی میگفت شماره بدین که اونایی طلایی نداشتن میگفتن یا برای همه درست کن یا نه
    فقط ایشون و اون دو تا سه یارشون بود که تنها منافع خودشون اهمیت داشت
    زمانی که سرعتشون خوب بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتن به این اقا توهین نشه قهر میکنه
    ولی سرعت یا پینگ خودشون که کم شد دیگه کم مونده بود کمر این اقا را بشکنن

حالا من یک طرحی دارم که اگه خدا بخواد و عملی بشه سرعت طلایی ها یک مقدار قابل توجهی کم میشه و سرعت بقیه بهتر میشه
    اینم خودشون خواستن و بس
    چون خود من هم (پست هام هست )به اقا جعفریان گفتم شما سرعت طلایی ها را کم نکن فقط سرعت ما را حداقل یک روز هفته حدود 50-60 کن
    جالبه همین اغا امید به ما که 15 -16 تومن برای هر ماه دادیم میگه چندرغاز دادن و خودشون که فقط دو برابر دادن میگه کلی پول
    حالا اگه یک اتفاقی افتاد که سرعتتون بجای 16 برابر دو برابر ما شده بدون از همین چندر غاز ها بوده
    دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درود بر شما امشب وقتی خسته و کوفته اومدم خونه گفتم سر بزنم به تاپیک ببینم بچه ها چه نتیجه ای گرفتند که متاسفانه...
    نظر شما دو نفر واقعا حس آرامشی به من داد و حس کردم چندان تنها نیستم وکسانی هستند که منو درک میکنند.
    برخی دوستان انگار فراموش کردند همه ما در یک جبهه و همقطار هستیم. دشمن یکی دیگست درست نیست خودی ها رو مسخره کرد. هر کس بنابه نیازش خرید میکنه من هم میتونستم طرح طلایی یک ساله بگیریم ولی بخاطر تجارب قبلی به هیچ شرکتی مطلقا اعتماد نداشتم و همیشه طرح های کوتاه مدت و پایین تر رو میگرفتم تا اگه شرکت تو زرد از آب درآمد کمتر ضرر کنم
    دوستان طلایی هم همگی دست بدعا بردارید تا مخابرات طرح الماس رو اجرایی نکنه(مثل طرح های عادی به همه بدهند) اون موقع خواهید دید برای رضایت اونها چطور شما رو قربانی میکنند و در پاسخ هر اعتراضی به شما خواهند گفت اونا بیشتر از شما پول دادند!شاید اون موقع بفهمید دیگرانی دیروز چه حسی داشتند.

این خانه از پای بست ویران است در حالیکه این آقا میاد و از کمی پهنای باند شکایت میکنه همزمان دارند طرح های جدید می فروشند با این روش منتظر بدتر شدن اوضاع باشد(این خط این نشون) تنها دو راه حل واقعی در کوتاه مدت وجود داره که باید یکی شون رو قبول کنند.
    1- ندادن هیچ سرویس جدید برای جلوگیری از کاهش کیفیت سرویس های فعلی ارائه شده
    2- ارائه سرویس نامحدود تا از تراکم ترافیک در ساعت های خاص جلوگیری شده و در تمام ساعات شبانه روز تقسیم بشه
    البته باید پهنای باند هم بخرند که با توجه به نفروختن پهنای باند از طرف زیرساخت و بدهی مخابرات این یک کار در دراز مدت باید عملی شود
    این همون پیشنهاد عملی وکاربردی بود(لااقل نظر من اینه) که دادم و به نظرم میتونه در صورت عملیاتی شدن وضع تمام کاربران رو بهبود بده در حالیکه می تونستم یک پست بزارم و با ... ازش بخوام چند کیلو بیت سرعتم رو بالاتر ببره ومابقی دوستان رو فراموش کنم. بخاطر داشته باشید هفته پیش یک بار که این آقا تحت فشار اعتراضات کم آورد گفت شما پیشنهاد بدید دیگه از دست ما کاری برنمیاد.

دوستانی که به این تاپیک برای نتیجه گرفتن سر میزنند باید بدونید با این شیوه کار بجایی نخواهد رسید بیایید با هم متحد بشیم و پیشنهاداتمون رو به این آقا ارائه بدیم،نه سوال که چرا امشب من سرعتم فلانه، که مهندس از خداشه همین نوع پست ها رو پیدا کنه وجواب بده چون پیچوند و جواب سربالا دادن به این نوع سوالات راحت تره. پیشنهادات باید بصورت منظم فهرست بندی شده کوتاه و خلاصه در عین حال با توضیح کافی و روشنگر باشه تا جایی برای در رفتن ایشون باقی نمونه اگه به این روش جواب داد که فبها والا وقتمون رو نباید اینجا تلف کنیم از ... به رئیس ... نمیشه شکایت کرد(پرکردن جای خالی با هوش خودتون. بهم اخطار دادن)
    اگه نماینده مشهد رو میشناسین یا پل ارتباطی بهش دارین حتما تلاشتون رو بکنید باید فشار از خارج وارد بشه این آقا با توجه به درآمد زا بودن شیوه های مدیریتیش بعیده خودخواسته و داوطلبانه حق و حقوق ما رو بهمون بده
    با تشکر از وقتی که برای خوندن نظر طولانی اینجانب گذاشتید
    Last edited by omid_zendegi; 13-12-2013 at 01:09.

15. 6 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان این طرح خانواده 1گیگ 4500 تومن دانلود رایگان داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •