پس از این به بعد ما به جای مهندس باید بیایم حقمونو از شما بگیریم
اون گذینه ی تغییر رمز هم وقتی شارژت تموم می شه می ره و وقتی دوباره حسابتو شارژ کنی بر می گرده
(بابا سیستمشون پیشرفتس چی فکر کردی)![]()
پس از این به بعد ما به جای مهندس باید بیایم حقمونو از شما بگیریم
اون گذینه ی تغییر رمز هم وقتی شارژت تموم می شه می ره و وقتی دوباره حسابتو شارژ کنی بر می گرده
(بابا سیستمشون پیشرفتس چی فکر کردی)![]()
برا سلامتیش صلوات![]()
محل نزاشتن که کار بچه هاست (یعنی می گی قهر کنیم؟)
نه که ایشون هم کلی محتاج توجه منو شماست.
لازم باشه گهر هم میکنیم
نه منظورم اینه که فش کشش کنیمیا این که چپو راست بزنیم تو گوشش
![]()
می گم بابا تو آدم بشو نیستیآخه یه لحظه تعجب کردم دیدم اینقدر مظلومانه گفتی محلش نزاریم گفتم الان می گه تازه بهش زبون درازی هم بکنیم
![]()
لطفا با جناب م'ج با احترام صحبت کنید البته اگه دوست داشتین![]()
Last edited by Armani2; 12-12-2013 at 23:47.
درود
آقا وقتی اومد بهش بگیم این محدودیت که شبا اعمال میکنه رو انجام نده یعنی برای هیچ طرحی اعمال نکنه هر کی هر چی روزانه میگیره همونو شبانه هم بتونه بگیره بعد بینیم ایا واقعا همونطور که میگه پهنای باند کم میاره یا نه؟(که بنظر من بعیده کم بیاد)
البته به شرطی که واقعا اعمال نکنه!!
دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درود بر شما امشب وقتی خسته و کوفته اومدم خونه گفتم سر بزنم به تاپیک ببینم بچه ها چه نتیجه ای گرفتند که متاسفانه...
نظر شما دو نفر واقعا حس آرامشی به من داد و حس کردم چندان تنها نیستم وکسانی هستند که منو درک میکنند.
برخی دوستان انگار فراموش کردند همه ما در یک جبهه و همقطار هستیم. دشمن یکی دیگست درست نیست خودی ها رو مسخره کرد. هر کس بنابه نیازش خرید میکنه من هم میتونستم طرح طلایی یک ساله بگیریم ولی بخاطر تجارب قبلی به هیچ شرکتی مطلقا اعتماد نداشتم و همیشه طرح های کوتاه مدت و پایین تر رو میگرفتم تا اگه شرکت تو زرد از آب درآمد کمتر ضرر کنم
دوستان طلایی هم همگی دست بدعا بردارید تا مخابرات طرح الماس رو اجرایی نکنه(مثل طرح های عادی به همه بدهند) اون موقع خواهید دید برای رضایت اونها چطور شما رو قربانی میکنند و در پاسخ هر اعتراضی به شما خواهند گفت اونا بیشتر از شما پول دادند!شاید اون موقع بفهمید دیگرانی دیروز چه حسی داشتند.
این خانه از پای بست ویران است در حالیکه این آقا میاد و از کمی پهنای باند شکایت میکنه همزمان دارند طرح های جدید می فروشند با این روش منتظر بدتر شدن اوضاع باشد(این خط این نشون) تنها دو راه حل واقعی در کوتاه مدت وجود داره که باید یکی شون رو قبول کنند.
1- ندادن هیچ سرویس جدید برای جلوگیری از کاهش کیفیت سرویس های فعلی ارائه شده
2- ارائه سرویس نامحدود تا از تراکم ترافیک در ساعت های خاص جلوگیری شده و در تمام ساعات شبانه روز تقسیم بشه
البته باید پهنای باند هم بخرند که با توجه به نفروختن پهنای باند از طرف زیرساخت و بدهی مخابرات این یک کار در دراز مدت باید عملی شود
این همون پیشنهاد عملی وکاربردی بود(لااقل نظر من اینه) که دادم و به نظرم میتونه در صورت عملیاتی شدن وضع تمام کاربران رو بهبود بده در حالیکه می تونستم یک پست بزارم و با ... ازش بخوام چند کیلو بیت سرعتم رو بالاتر ببره ومابقی دوستان رو فراموش کنم. بخاطر داشته باشید هفته پیش یک بار که این آقا تحت فشار اعتراضات کم آورد گفت شما پیشنهاد بدید دیگه از دست ما کاری برنمیاد.
دوستانی که به این تاپیک برای نتیجه گرفتن سر میزنند باید بدونید با این شیوه کار بجایی نخواهد رسید بیایید با هم متحد بشیم و پیشنهاداتمون رو به این آقا ارائه بدیم،نه سوال که چرا امشب من سرعتم فلانه، که مهندس از خداشه همین نوع پست ها رو پیدا کنه وجواب بده چون پیچوند و جواب سربالا دادن به این نوع سوالات راحت تره. پیشنهادات باید بصورت منظم فهرست بندی شده کوتاه و خلاصه در عین حال با توضیح کافی و روشنگر باشه تا جایی برای در رفتن ایشون باقی نمونه اگه به این روش جواب داد که فبها والا وقتمون رو نباید اینجا تلف کنیم از ... به رئیس ... نمیشه شکایت کرد(پرکردن جای خالی با هوش خودتون. بهم اخطار دادن)
اگه نماینده مشهد رو میشناسین یا پل ارتباطی بهش دارین حتما تلاشتون رو بکنید باید فشار از خارج وارد بشه این آقا با توجه به درآمد زا بودن شیوه های مدیریتیش بعیده خودخواسته و داوطلبانه حق و حقوق ما رو بهمون بده
با تشکر از وقتی که برای خوندن نظر طولانی اینجانب گذاشتید![]()
Last edited by omid_zendegi; 13-12-2013 at 01:09.
دوستان این طرح خانواده 1گیگ 4500 تومن دانلود رایگان داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)