مدل BM632W
امروز که روشنش کردم دیدم آنتنش داره چشمک میزنه.ده دقیقه ای طول کشید.تو راهنماش نوشته چشمک زدن مظم نشونه آپدیت شدنه.بعدش رفتم تو تنظیماتش دیدم آخرین آپدیتش مال چند دقیقه پیشه
مدل BM632W
امروز که روشنش کردم دیدم آنتنش داره چشمک میزنه.ده دقیقه ای طول کشید.تو راهنماش نوشته چشمک زدن مظم نشونه آپدیت شدنه.بعدش رفتم تو تنظیماتش دیدم آخرین آپدیتش مال چند دقیقه پیشه
سلام به دوستان مبین نتی!من البته خودم ADSL دارم ولی چون چندروز پیش ها خونه یکی از دوستان بودم که مبین نت گرفته اومدم ببینم اوضاع دیگران چطوره. این دوست ما چندماهی که مشترک شده و شرق تهران میشینه. ولی بشدت ناراضیه و مشکل سرعت داره.اینطور که میگفت اوایل که ساپورت زنگ میزد جواب سربالا میدادند و الان هم که کلا هرموقع زنگ میزنند کلا تلفن پشتیبانی اشغاله!!!
سرعت زیاد از مشخصاتشون نیست اتفاقا و سرعتشان معمولا از ۶۴ کیلوبیت شروع میشه تا ۴ مگابیت و با هزینه اشتراک های چندصد هزار تومانی
اینا اینترنت برای بیابانها است
ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان عزیز اطلاع ندارید جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست یا نه؟؟
[QUOTE=shellman_te;7137024]سلام به دوستان مبین نتی!من البته خودم ADSL دارم ولی چون چندروز پیش ها خونه یکی از دوستان بودم که مبین نت گرفته اومدم ببینم اوضاع دیگران چطوره. این دوست ما چندماهی که مشترک شده و شرق تهران میشینه. ولی بشدت ناراضیه و مشکل سرعت داره.اینطور که میگفت اوایل که ساپورت زنگ میزد جواب سربالا میدادند و الان هم که کلا هرموقع زنگ میزنند کلا تلفن پشتیبانی اشغاله!!![/
من دو روزه گرفتم ای دی اس ال هم دارم.سرعت وبگردی و دانلودش روزا عالیه ولی شبا تو ساعت رایگان(2تا8) یک دهم سرعت روز میشه که البته adsl روهم که تو این ساعت امتحان کردم دقیقا سرعت دانلودش با وایمکس یکی بود.آنتنش هم تا حالا پر بوده(البته ما طبقه سوم هستیم.)
دوست شما پهنای باندش چقدره؟تو دانلود مشکل سرعت داره یا وبگردی؟
من دو روزه گرفتم ای دی اس ال هم دارم.سرعت وبگردی و دانلودش روزا عالیه ولی شبا تو ساعت رایگان(2تا8) یک دهم سرعت روز میشه که البته adsl روهم که تو این ساعت امتحان کردم دقیقا سرعت دانلودش با وایمکس یکی بود.آنتنش هم تا حالا پر بوده(البته ما طبقه سوم هستیم.)
دوست شما پهنای باندش چقدره؟تو دانلود مشکل سرعت داره یا وبگردی؟
نخواستم زیاد بحث رو باز کنم چون کشدار می شد، کلا اونور اب هم اشتراک اینترنتش گرون در میاد چه برسه به اینجا
البته الان که اینترنت پرسرعت باب شده واسه شما بیابونی شده، اما 6-7 سال پیش واسه من آخر دنیا بود هنوز تکنولوژی وایمکس که تو ایران نیومده بود هیچی تو دنیا هم کسی نمی دونست چیه
یه سوال:اتصال به مودم وایمکس از طریق پورت شبکه بهتره یا وای فای یا تفاوتی نداره؟
بود ولی دیگه نیس
کلا پورت شبکه سرعت بیشتری نسبت به وای فای داره.ولی تجربه شخصی نشون داده در پورت شبکه پینگش پایین تره و بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)