خیلی ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم ثبت نام در این دانشگاه برای کسی که سربازی نرفته معافیت تحصیلی از طرف نظام وظیفه صادر میشه؟
خیلی ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم ثبت نام در این دانشگاه برای کسی که سربازی نرفته معافیت تحصیلی از طرف نظام وظیفه صادر میشه؟
احتمال زیاد باید صادر بشه چون یکی از واحدهای دانشگاه ازاد هست مورد تایید وزارت علوم
Sent From My GLXphone
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
رشته کارشناسی من مهندسی فناوری اطلاعات it بود و برای ارشد به نظرتون از رشته های مدیریت بخونم بهتر هست یا از رشته it و شبکه؟
و کدوم گرایش های مدیریت , بازار کار بهتری دارن؟
و از این منابع که برای هر درس معرفی میشه همش رو باید خوند؟ مثلا برای درس طراحی الگوریتم توی سایتها سه تا منبع معرفی شده , چطور باید خوند؟
ان شاءالله سربلند باشید
سلام
نگاه کنید به نظر من علاقه خیلی مهمه البته بستگی به نظر شما داره که کار و پول براتون اولویت داره یا علاقه به رشته بعضیا براشون علاقه مهم نیست و فقط صرفا به رشته به عنوان کار و درامد نگاه میکنند
الان به نظرم همه چی داره اشباع میشه فرقی نمی کنه چی میخاین بخونید مدیریتو که هر کسی از هر رشته ای داره میره براش از رشته های مهندسی ما کلی رفتن مدیریت البته اینو بگم نه همه گرایشهای مدیریت
مثلا mba قبولی در آن سختر است از بقیه گرایشهاست از طرفی بازار کار بهتری داره و البته سختر از بقیه رشته ها هم هست
در مورد اینکه چند کتاب بخونید شما نیازی نیست همه کتابا رو بخونید چند کتاب رو خوب خوب بخونید و در کنکور فقط برای اونا وقت بذارید البته سعی کنید دروس و کتاباییو بخونید که ضریب بالایی دارند و بقیه دروس رو سفید بذارید
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
خیلی ممنون
واقعیتش چون من بازار کار برام بیشتر مهم هست و اینکه ارشد اطراف 32 واحد هست و ان شاءالله زود تموم میشه بیشتر برام مهم هست که سریع جذب کار بشم
از بین مدیریت فناوری اطلاعات و بازرگانی و مالی به نظرتون کدومش بهتر هست؟
به نظرم آی تی کمتر اشباع شده تا مدیریت بازرگانی و مالی
آخه خیلیا هم به خاطر آسونیه رشته و صرفا داشتن مدرک ارشد و افزایش حقوق میرن مدیریت مثلا مسئول کتابخونه ما لیسانس شیمی داره ولی ارشد مدیریت میخونه و خیلیا هم شبیه همین مسئول کتابخونه دانشگامون هستند حتی تو اقواممون داریم صرفا میرن مدیریت که یه مدرکی داشته باشن تا با اون مدرک افزایش حقوقی داشته باشن
به نظرم آی تی و شبکه کمتر اشباع شده اون بهتر
سلام و عرض ادب .من دانشجو ارشد هستم این ترم یک جلسه هم نتونستم برم سر کلاس همه شهریه هم پرداخت کردم یعنی نصفش رو نقد نصف دیگه هم وام دانشجویی حالا دوستان راهی نداره من بتونم پولم رو پس بگیرم یا برای ترم بعدی لحاظ کنن مثلا مرخصی چیزیبگیرم این ترم رو؟اگر راهی هست ممنون یشم راهنمایی کنید
سلام
اگه امتحانات رو هم شرکت نکنی میتونی بری و درخواست مرخصی بدی
ولی بازم باید شهریه ثابت رو پرداخت کنی
دوستان من امروز کارناکه کل رو نگاه کردم دیدم همه نمره های افتاده بلااثر شدن..هم ترمی هم تو معدل کل
میخواستم بدونم کسی اطلاع داره جریان چیه؟ این وضعیت میمونه یا دوباره برمیگرده روال سابق؟
من ورودی 89 دانشگاه کرجم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)