خب معلومه چون تو کنکور ریاضی برای اولین بار می دیدیم سبک سوالای امسالو و امروز برای سومین بار![]()
خب معلومه چون تو کنکور ریاضی برای اولین بار می دیدیم سبک سوالای امسالو و امروز برای سومین بار![]()
ایول!
من موافقتم 100%
به به...
کنکور زبان در کل خیلی بهتر از ریاضی بود... اصلاً ما از کودکی به زبان علاقه وافری بداشتیم...
عمومیا ادبیات خوب بود فقط نمیدونم طراح چه گیری داره بود که "این جمله/بیت با کدوم گزینه هم معنی و غیره نیست...؟!" حالا نمیشد یه دونه هست واسه دل بابا میزاشت...؟
عربیم که انقدر بهش علاقه دارم گذاشتم آخر و کلاً 4-5 تا از اون ترجمه هاشو جواب دادم...
معارفم 5-6 تا جواب دادم...
زبان عمومی همه رو جواب دادم و خیلی خوب بود و حدش متوسط بود و بر عکس کنکور ریاضی، مشکل تقریباً نداشت... فکر کنم 99-100 تی زده باشم...
زبان انگلیسی اختصاصی رو ترکوندم... به جز 8 تا سؤال بقیه رو همه رو زدم و مطمئنم که 99 درصدشون درستن... سؤالاش خیلی خوب بودن و استاندارد و کم مشکل... بعضی سؤالا یکم ت*می تخیلی بودن ولی بازم قابل تحمل بود...
انقدر با سرعت رفتم جلو که 50 دقیقه از وقت مونده بود رسیدم به ریدینگا... ریدینگ اول خیلی توپ بود و به موضوعشم علاقه داشتم... ولی چشمتون روز بد نبینه ریدینگ دوم یکی از چیزی ترین ریدینگایی بود که تو عمرم دیده بودم...! واقعاً مزخرف بود... فقط یکی از 5 سؤالشو جواب دادم و دیدم سؤالاشم عین خودش ت*مین... گفتم تا بخوام این سؤالا رو جواب بدم وقت تموم میشه... رفتم ریدینگ سوم متوسط رو به سخت بود ولی قابل تحمل بود (نه عین قبلیش ****)... یه 25 دقیقه ای مشغول شدم و جوابشو دادم... دیگه تو این ساختمون 1 نفرم به جز من نمونده بود و همه مراقبا ته راهرو جمع شده بودن جک میگفتن...
انقدر حجم عزتم زیاد بود همه کفیده بودن... سؤال آخر ریدینگ آخر که سؤال آخر کلی بود رو داشتم جواب میدادم مراقبه بالا سرم گفت "سؤال آخره دیگه؟" منم لبخند ملیحی زدم و جواب دادم و برگشتم عقب و رفتم سراغ چند تا سؤالی که شک داشتم و نزده بودم و یارو یه جورایی کنف شد...
5 دقیقه مونده بود و دو تا از سؤالاتی که شک داشتمو زدم و کلاً 8 تا سؤال موند که چون خیلی شک داشتم (4 تاشم مال اون ریدینگ دومی بود) بیخیلشون شدم و زدم کانال استراحت و دو دقیقه بعدشم زنه گفت کاغذا رو بدین برین گم شین...
همچنین من دانشگاه علم صنعت بودم (تهران)......
حالائم میزنیم آبجویی تگری به بدن به افتخار این حرکت غیورمندانه تا حجم عزتمان رو به فزونی گذارد... : : : :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Cleeev; 02-07-2010 at 20:48.
بچه ها چرا تو ادبیات شعر حفظی داده بودن؟
اونم از یه شعر غیر حفظی؟
نوشته بود با توجه به چیزی که نوشته گزینه ی درست رو پیدا کنید.اگه کسی اون شعر رو به تازگی خونده بود میتونست جواب بده.یا مثلن میدونست گل نرگس و عروس دقیقن چه ماهی درمیان.
خدایی امسال ادبیات ها خیلی بد بودن.من یکی تو ذوقم خورد حسابی.من وقتی سوالای ادبیات تجربی 88 رو دیدم کیف کردم.خدایی خیلی سوالاش قشنگ بودن.انتظارم از ادبیات امسال هم چیزی در اون حد بود.
خیلی دلم میخواد بدونم طراحا الان در چه حالن.کاشدور و برشون یه کنکوری باشه ببینن داره الان چه دردی میکشه.
اون شعر حفظی نبود !
باید با توجه به لغات دور و بر ماه ها را حدس میزدی مثلا آذار و ...
منفیییییییییییی؟؟؟خوب شد من نرفتم امروز آخه منم زبانم خیلی زیادی توپه!!!
اسمایلت خیییییییییلی بانمکه تا حالا ندیدمش می دونی از دیروز تا حالا برای اولین بار خندیدم به قول مامانم الان یه ثواب مکه بردی دل یه بدبخت بیچاره رو شاد کردی با این اسمایل که گذاشتی![]()
شاید , تو همین امسال هم یک چیزی میشی ! بهت قول میدم امسال تهران قبولی .
من بهت بگم قبولی , قبولی . خیالت تخت باشه .
سلام دوستان
لطفا به مقدار با آرامش و ملایمت بیشتری تاپیک رو ادامه بدید تا ناچار از بستن (موقت یا دائم) اون نشم.
ممنونم![]()
دقیقن میشه بگی چطوری؟
من ماه های رومی رو بلدم.میتونستم حدس بزنم نرگس تو فروردین ِ و گل عروس تو اردی بهشت.اما فاصله ی اینا فقط 31 روزه و ممکنه اشتباه کرده باشم.
خیلی مردی ! قول میدم دیگه شیطونی نکنم!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
آفرین همینه ! باید همین جوری با استفاده از این واژگان حل میکردی! اشتباه زیاد نمیشه چون تفاوت گذینه زیاد نبود !
ما معلممون از این جور سوالات کار میکرد با ما . سوالات سبک جدیدن . سال دیگه از اینا میاد به جای واژگان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)