تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1024 اولاول ... 444844894934940941942943944945946947948954994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بچه ها زبان عمومي امروز به نظر من از زبان كنكور رياضي آسون تر بود ؟ نظر شماها چيه ؟
    خب معلومه چون تو کنکور ریاضی برای اولین بار می دیدیم سبک سوالای امسالو و امروز برای سومین بار

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من که همون زیرمجموعه ای رو نگاه میکنم که ضریب واحدهای درسیش یکیه چندتا زیر مجموعه ضریب هردرس با هم برابره مثلا زیرمجموعه 1 و 5 ضریب درسها باهم یکیه! زیر مجموعه 6 نمیدونم با کدوم زیر مجموعه برابره ولی این از خودم گفتما نمیدونم درسته یا نه!!!

انصافا پسرا اندازه دختر میخوندن انیشتی رادرفوردی! تامسونی! چیزی میشدن...
    ولی برعکسش یه فاجعست...
    ایول!
    من موافقتم 100%

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 کنکور زبون...

به به...

کنکور زبان در کل خیلی بهتر از ریاضی بود... اصلاً ما از کودکی به زبان علاقه وافری بداشتیم...

عمومیا ادبیات خوب بود فقط نمیدونم طراح چه گیری داره بود که "این جمله/بیت با کدوم گزینه هم معنی و غیره نیست...؟!" حالا نمیشد یه دونه هست واسه دل بابا میزاشت...؟

عربیم که انقدر بهش علاقه دارم گذاشتم آخر و کلاً 4-5 تا از اون ترجمه هاشو جواب دادم...

معارفم 5-6 تا جواب دادم...

زبان عمومی همه رو جواب دادم و خیلی خوب بود و حدش متوسط بود و بر عکس کنکور ریاضی، مشکل تقریباً نداشت... فکر کنم 99-100 تی زده باشم...

زبان انگلیسی اختصاصی رو ترکوندم... به جز 8 تا سؤال بقیه رو همه رو زدم و مطمئنم که 99 درصدشون درستن... سؤالاش خیلی خوب بودن و استاندارد و کم مشکل... بعضی سؤالا یکم ت*می تخیلی بودن ولی بازم قابل تحمل بود...

انقدر با سرعت رفتم جلو که 50 دقیقه از وقت مونده بود رسیدم به ریدینگا... ریدینگ اول خیلی توپ بود و به موضوعشم علاقه داشتم... ولی چشمتون روز بد نبینه ریدینگ دوم یکی از چیزی ترین ریدینگایی بود که تو عمرم دیده بودم...! واقعاً مزخرف بود... فقط یکی از 5 سؤالشو جواب دادم و دیدم سؤالاشم عین خودش ت*مین... گفتم تا بخوام این سؤالا رو جواب بدم وقت تموم میشه... رفتم ریدینگ سوم متوسط رو به سخت بود ولی قابل تحمل بود (نه عین قبلیش ****)... یه 25 دقیقه ای مشغول شدم و جوابشو دادم... دیگه تو این ساختمون 1 نفرم به جز من نمونده بود و همه مراقبا ته راهرو جمع شده بودن جک میگفتن...

انقدر حجم عزتم زیاد بود همه کفیده بودن... سؤال آخر ریدینگ آخر که سؤال آخر کلی بود رو داشتم جواب میدادم مراقبه بالا سرم گفت "سؤال آخره دیگه؟" منم لبخند ملیحی زدم و جواب دادم و برگشتم عقب و رفتم سراغ چند تا سؤالی که شک داشتم و نزده بودم و یارو یه جورایی کنف شد...

5 دقیقه مونده بود و دو تا از سؤالاتی که شک داشتمو زدم و کلاً 8 تا سؤال موند که چون خیلی شک داشتم (4 تاشم مال اون ریدینگ دومی بود) بیخیلشون شدم و زدم کانال استراحت و دو دقیقه بعدشم زنه گفت کاغذا رو بدین برین گم شین...

همچنین من دانشگاه علم صنعت بودم (تهران)......

حالائم میزنیم آبجویی تگری به بدن به افتخار این حرکت غیورمندانه تا حجم عزتمان رو به فزونی گذارد... : : : :

Last edited by Cleeev; 02-07-2010 at 20:48.

4. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

بچه ها چرا تو ادبیات شعر حفظی داده بودن؟
    اونم از یه شعر غیر حفظی؟
    نوشته بود با توجه به چیزی که نوشته گزینه ی درست رو پیدا کنید.اگه کسی اون شعر رو به تازگی خونده بود میتونست جواب بده.یا مثلن میدونست گل نرگس و عروس دقیقن چه ماهی درمیان.
    خدایی امسال ادبیات ها خیلی بد بودن.من یکی تو ذوقم خورد حسابی.من وقتی سوالای ادبیات تجربی 88 رو دیدم کیف کردم.خدایی خیلی سوالاش قشنگ بودن.انتظارم از ادبیات امسال هم چیزی در اون حد بود.
    خیلی دلم میخواد بدونم طراحا الان در چه حالن.کاشدور و برشون یه کنکوری باشه ببینن داره الان چه دردی میکشه.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها چرا تو ادبیات شعر حفظی داده بودن؟
    اونم از یه شعر غیر حفظی؟
    نوشته بود با توجه به چیزی که نوشته گزینه ی درست رو پیدا کنید.اگه کسی اون شعر رو به تازگی خونده بود میتونست جواب بده.یا مثلن میدونست گل نرگس و عروس دقیقن چه ماهی درمیان.
    خدایی امسال ادبیات ها خیلی بد بودن.من یکی تو ذوقم خورد حسابی.من وقتی سوالای ادبیات تجربی 88 رو دیدم کیف کردم.خدایی خیلی سوالاش قشنگ بودن.انتظارم از ادبیات امسال هم چیزی در اون حد بود.
    خیلی دلم میخواد بدونم طراحا الان در چه حالن.کاشدور و برشون یه کنکوری باشه ببینن داره الان چه دردی میکشه.
    اون شعر حفظی نبود !
    باید با توجه به لغات دور و بر ماه ها را حدس میزدی مثلا آذار و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دمت گرم بابا زبان عمومی 100

من پارسال زبان تخصصی که دادم شدم 12000 در حالی که کنکور ریاضی شدم 11000 !!

آخه زبان تخصصیشو منفی زدم
    منفیییییییییییی؟؟؟خوب شد من نرفتم امروز آخه منم زبانم خیلی زیادی توپه!!!
    اسمایلت خیییییییییلی بانمکه تا حالا ندیدمش می دونی از دیروز تا حالا برای اولین بار خندیدم به قول مامانم الان یه ثواب مکه بردی دل یه بدبخت بیچاره رو شاد کردی با این اسمایل که گذاشتی

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

انگار این وسط مسطا منم زبان شرکت میکردم یه چیزی میشدا...حیففففف
    شاید , تو همین امسال هم یک چیزی میشی ! بهت قول میدم امسال تهران قبولی .
    من بهت بگم قبولی , قبولی . خیالت تخت باشه .

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا به مقدار با آرامش و ملایمت بیشتری تاپیک رو ادامه بدید تا ناچار از بستن (موقت یا دائم) اون نشم.

ممنونم

10. 8 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

اون شعر حفظی نبود !
    باید با توجه به لغات دور و بر ماه ها را حدس میزدی مثلا آذار و ...
    دقیقن میشه بگی چطوری؟
    من ماه های رومی رو بلدم.میتونستم حدس بزنم نرگس تو فروردین ِ و گل عروس تو اردی بهشت.اما فاصله ی اینا فقط 31 روزه و ممکنه اشتباه کرده باشم.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا به مقدار با آرامش و ملایمت بیشتری تاپیک رو ادامه بدید تا ناچار از بستن (موقت یا دائم) اون نشم.

ممنونم
    خیلی مردی ! قول میدم دیگه شیطونی نکنم!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

دقیقن میشه بگی چطوری؟
    من ماه های رومی رو بلدم.میتونستم حدس بزنم نرگس تو فروردین ِ و گل عروس تو اردی بهشت.اما اولن فاصله ی اینا فقط 31 روزه و ممکنه اشتباه کرده باشم.
    آفرین همینه ! باید همین جوری با استفاده از این واژگان حل میکردی! اشتباه زیاد نمیشه چون تفاوت گذینه زیاد نبود !
    ما معلممون از این جور سوالات کار میکرد با ما . سوالات سبک جدیدن . سال دیگه از اینا میاد به جای واژگان!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •