10 روزی میشه رنج پینگ ما شده این ... کمو زیاد هم نمیشه ....
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
10 روزی میشه رنج پینگ ما شده این ... کمو زیاد هم نمیشه ....
![]()
منم زنگ زدم میگه کلا تجهیزاتی رو که به این پیش شماره سرویس بدیم و نداریم! :| انگار آپولو 13 میخواد :|
بریم سراغ همون شاتل؟ این آسیاتک هم نامحدودش واقعا نامحدوده یا...؟ سرعت دانلود چطوره؟
موفق باشید![]()
اگه قطع رانژه کرده باشی از شاتل دیگه نمی تونی از شاتل یا جای دیگه سرویس بگیری فقط اسیاتک
نه نامحدود به معنای واقعی کلمه هست!
سرعت دانلود نامحدود 1024 برنزی 60 کیلوبایت هست512 هم فکر کنم 40 45 سرعتش باشه 2048 هم فکر کنم 80 90
برای اطلاعات دقیق تر در مورد سرعت دانلود به تاپیک اسیاتک مراجعه کنید!
دوستان برای ثبت نام بیست نت تلفنی هم میشه یا بایدحتما از سایت ثبت نام کرد ؟
من دوسه روز دیگه سرویسم از اسیاتک تموم شد میخوام برم بیست نت از حالا میتونم تو سایتش ثبت نام کنم یا حتما اول باید اسیاتک جمع اوری کنه؟؟
TAPATALK
پینگ بیست نت در حد بوقلمو هست، 8.8.8.8 روی 350 همراه با تایم اوت زیاد معلوم نیست چه غلطی دارن میکنند![]()
Last edited by bhrooz555; 11-08-2013 at 19:54.
تلفنی هم میشه.زنگ بزن 2020 راحت ثبت نام کن...
فک کنم باید رانژه شرکت دیگه برداشته بشه، خود منم میخوام از شرکت دیگه بگیرم درخواست جمع اوری دادم فعلا سه هفتس گیره، رفتم اون شرکته گفت تا رانژه فعال باشه نمیشه!
پینگ داغون بیست نت!!! وضعیت روز به روز داره بدتر میشه...............................................
![]()
دوستانی که از بیست نت سرویس دارید زنگ بزنید پشتیبانی شکایت کنید این طور که پیش میره باید منتظر پینگهای بالای 500 باشیم
ظاهرا برای اینکه تایم اوت رو کم کنند پینگ رو بالا بردن که باعث کند باز شدن صفحات وب شده
......................................
پینگ تایم 8.8.8.8 امروز برای اسیاتک هم بالا بود ولی 4.2.2.4 نه مشکل سراسری هست ظاهرا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)