lمن این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
lمن این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
کسی جوابی نداره؟
این شغل شریف اسب دزدی با 62 درصد پول برام باز شد!
اما لیبرم کم هست!
جو گیر شدم 900 تا پول دادم هرچی skill که اول بازی بیخودی داده بودم به بقیه، خریدم! الان پولم شده 88 تا!
erepublik خیلی باحاله ولی خدانکنه ایرانی باشی و تو بازی یکاره ای هم باشیمن این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !.
من پارسال بازی رو کنار گذاشتم اون موقع تو رنکینگ تا 30-40 هم پیش رفته بودم ! چندتا از بچه های ایرانی یه رقمی هم شده بودن ولی اینقدر اختلافات تو ایران سر گرفت که دیگه حالم از بازی بهم خورد . بدی این بازی اینه که هر همیشه افراد بهتر از تو هم هستن یعنی هرچقدر هم که تلاش کنی اونایی که زودتر ثبت نام کردن جلوترن و جا واسه پیشرفت کمه .
ایولمن تازه داره از این بازی خوشم می یاد
===
این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه![]()
من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه![]()
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
من هنوز دوزاریم نیفتاده چرا نباید اسکیلا رو خرج کوئستا کرد؟!!!!
چون فکر کنم تو اول کاری سختی میکشی و همه ی کارهای پر درآمد برات باز میشه، یعنی تا لول مثلا 35!
اما اونجوری شاید تا لول 50 هم به پای اون کسی که لول 35 هست نرسی!
یا علی !!من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
یا 15000 دلار میشه یه ورد خریدولی نتیجه کار که به نظر خوبه D:
من اسکیل ها رو روی finemotorskill و resistance گذاشتم البته چند تا هم horsebackriding واسه کلاس ادونچر نمیشه اینو بیخیال شد .
من قبلا هایدینگ کار کردم ! تا لول 20 که کلا بیخیال کوئست شو ! یه کار درست حسابی هم باز نمیشه فقط بعدش اگه لباسای setting trap رو بخری Hunting wolves باز میشه البته قبلش هم Beaver hunt . اگه همه اسکیل ها و اتربیوت ها رو روی هایدینگ بذاری میتونی حدود لول 30 کار Treasure hunt باز کنی و لول 40-45 میری عضق و حال !کسی جوابی نداره؟
مهم اینه که صبر عیوب داشته باشی چون نه کار درست حسابی باز میشه نه کوئست میشه زد نه دوئل میشه کرد .
الان من Beaver Hunt ور باز دارم با لیبر بالای 100!!! تنها کاری هست که معمولا بهم 50 - 60 تا پول میده!
بعد اون هم Carveling out claim هست که پولش خوبه.
اون شکار گرگ و بوفالو و coyotes هم بازه، اما لیبر به اندازه کافی ندارم!
الان هم breaking in hourses باز شد، برای اون هم لیبر به اندازه کافی ندارم!!!
کوئست هم که سر چوب مونده! چون واسه اون هم لیبر ندارم و هیچ رقمه حاضر نیستم skill رو بیخودی به strenght بدم!
من تمامی اسکیل ها را برای اسکیل های دوئل گذاشتم یعنی یک اسکیلم برای چیزای به غیر دوئل نیست
در دوئل حال می ده فقط یک مشکل است اونم اینه که الان مرحله دوئلم از مرحله خودم 13 تا بیشتره و این یعنی فاجعه چون اونایی که می تونم بزنم همشون از من در مرحله خود بازی حداقل 8 مرحله بیشترند و به سختی می شه زد البته منم الان brown boots را خریدم و فردا هم blue shawl را می خرم
یکم اون موقع حال می ده ضمنا الان سلاح 6 لول بالام را دارم ( پرمیوم حال می ده )
کی این kwfred رو میشناسه ! دیگه داره میره رو اعصابم !
اون از چینی ها که هی پیغام میدن بیاین با ما متحد شین از اونطرف دوئارهاشون تو شهر ما چادر زدن
اینم از kwfred که مدام میگه بیا با چینی ها رفیق شیم ! میگه نمیتونم ببینم این شهر تبدیل به ghost town شه !
هیچی پول که به خزانه شهر نریخته اون زمانم که پول توش بود 10 دقیقه هم کار نکرد . اینطوری پیش بره از شهر پرتش میکنم بیرون .
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)