کیفیت خط شما خیلی عالیه. مشکل پینگ هم به isp مربوطه
کیفیت خط شما خیلی عالیه. مشکل پینگ هم به isp مربوطه
سلام .
یکی از دوستان من میخواد از صبانت سرویس بگیره و بهش گفتن مودم 35 تومن .
لطف میکنین بگین تا این قیمت چه مودمی خوب هستش تا بهش بگم همین مدل رو ازش بگیره .
مخلصیم .
tplink 8811 معمولی دو پرت :20-30 تومن
الان که همه از صبا ناراضین چرا داره میره از صبا بگیره؟
ماکزیمم 48 یا 48 متغیر یعنی از 48 به بالا یا پایین1- معمولا سرعت دانلود یک هشتم سرعت نامی اینترنت هستش. پس شما باید حول و حوش 48 دانلود داشته باشی.
48 = 8384/8
بهترین کار اینه که همه تنظیمات مربوط به TCP/IP رو بذارین رو اتومات و در تنظیمات مودم هم DHCP رو فعال کنید تا خودش به سیستم ها IP بده.
--------------------------------
یه کم غیر عادیه که فقط در نزدیکی اتاقتون آنتن بده ، چون این مودم ها یک واحد مسکونی رو راحت پوشش میدن. مگر اینکه دیوار هاتون خییلی خفن باشه.
دارم یه راهنما برای افزایش برد مینویسم که تا چند ساعت دیگه لینکش رو واستون میفرستم.
-----------------------------------------------
زنگ زدن به ISP و پرسیدن مقدار نویز خط تون از اونها. چون این پارامترها دوطرفه هستن و زمانیکه مودم تون روشن باشه و به ISP وصل باشید ، اونها هم دقیقا میتونن همین مقادیر رو بهتون بدن.
ok. من گفتم نکنه اشتباها مقدار داده باشید و فقط IP های خاصی رو برای وابرلس تائید کرده باشید که این طور نیست.
IPها رو از کجا بايد گير بيارم؟ (ببخشيد فکر کنم خيلي سوال ضايعي بود!!)
راستي من حواسم نبود، بي دقتي کردم و يه بار ديگه سوالمو پرسيدم که خب اون پست تکراريه رو پاکش کردم. معذرت ميخوام.
متشکر.![]()
سلام به همه ی دوستان
من امروز رفتم خونه دوستم که adsl رو راه بندازم با این که بعد از این من اومدم خونه از مخابرات اوکی شد ...
در هر حال من تنظیمات مودم رو 192.168.1.1 رو انجام دادم بعد که خواستم usb driver رو نصب کنم به مشکل خوردم اینم عکس /.
یه راهنمایی بکنید مثل اینکه بایستی اول usb driver رو نصب می کردم بعد اینو؟؟؟؟
راهنمایی کنید /.
تنظیمات خاص دیگه ی هم هستش که من بی خبر مونده باشم /.
و یه چیز دیگه مال من همار ا نامحدود 64 هست و مال رفقیم 512 محدو هست آیا من می تونم با اکانت دوستم خودم وصل بشم یا نه ؟ می خواستم امتحان کنم ببینم اینجا درست کار می کنه یا نه که از بایت مشکل از شرکت و مخابرات خیالم راحت بشه /....
من می خوام از مخابرات سرویس 128 بگیرم.
و مودم هم linksys 120 n انتخاب کردم. نطرتون چیه؟
120n خوبه؟
راستش واسه 160n خیلی پول ندارم.
مدل های دیگه از برند های دیگه چی پیشنهاد میکنید؟
با سلام
يو اس بي رو به پورت زديد و قصد نصبش رو كرديد؟ يا كابلش و متصل نكرديد كه اين ارور رو داده؟
واسه قسمت بعدي سوالتون:
شدن ميشه كه با اكانت كسي ديگه هم ازش استفاده كرد
اما اول اينكه بايد حتما از همون شركت شما هم استفاده بكني
و دوم اينكه مك آدرس رو ذخيره نكرده باشن از سمت شركت كه 99 درصد موارد مك آدرس رو ذخيره ميكنن واسه همين مورد كه از اكانت طرف سوء استفاده نشه
با سلام
مارك linksys خيلي خوبه
وايرلس هم ميخوايد يا نه؟
و اينكه تا سقف چه قيمتي؟
مدل هاي Tp-link و alfex هم پيشنهاد ميشه و قيمت هاي خوبي دارن
موفق باشيد.
یا باید بری تو CMD با استفاده از دستور ipconfig ببینی آی پی آدرس Wireless Adapter شما چیه
یا راه راحت تر اینه که رو کانکشن وایرلست کلیک راست کنی و گزینه Status رو انتخاب کنی و بری تو تب Support پنجره ای که باز میشه و آی پی آدرس خودت و ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)