متغیر بین 100 تا 300
کاملا شانسی
واس ما یوتیوب الآن بدون هیچ فیلتری میره برین استفاده کنین![]()
تو رایگان محدود روی 500 و هم داخلی هم خارجی و آیپی رنج 5.161 و گیت وی 134 عمان .... یوتوب هم شیلتره
این چه وضعشه ؟! شما سرعتتون 10 مگ هست ؟ من طرح عید تا عید با سرعت 4 مگ دارم سرعتم بیشتر از 100 نمیره !! اکثرا روی 80 قفله
اینم شد زندگی آخه ، افسردگی ای که این چند روز اخیر اینترنت اسیاتک مسبب شده ، کل 30 سال سنم نداشتمیدونه فیلم جدید نتونستم دانلود کنم ، از بدشانسی نویز خظ هم خیلی بالاست و بیشتر از 6 مگ رو ساپورت نمیکنه ،
دوستان میتونم طرح شهاب نیم گیگ با سرعت 10 مگ بگیرم ولی سرعتم روی 6 مگ بسته بشه ؟ در اینصورت به نظرتون میشه مثله شما حداقل 250 مگ سرعت داشته باشم ؟ کاچی بهتر از هیچی
زمانیکه سرعتت محدود باشه و فیتلرشکن هات درست و درمون کار نکنن یوتیوب به چه دردی میخوره ! برای من که فیتلر بود الان
Last edited by saeed774; 22-10-2015 at 20:58.
کلا وضعیت اینترنت همه داغونه
میگن مشگل از سمت ترکیست
نت خودم طرح شهابه تا چند روز پیش خطمو روی 8مگ بسته بودن و شبا با 250 دانلود میکردم
الانم که خطمو بستن رو 10 مگ باز با همون 250 دانلود میکنم
ولی خودتو ناراحت نکن اینترنت هممون داغونه برای من اینستاگرام اختلال داره اکثر فیلتر شکنا خرابه
من تو تاپیک مربوط به اسیاتک گفتم :
این اسیاتک هم گندش دراومد من دیگه سرویسم تموم بشه حتما تخلیه میکنم هیچ چیز خوبی توش نمیبینم یکی از فامیلامون از پارس اینترنت گرفته کیفیت خطش عالیه میگه سرعتم از 1.5 مگابایت کم نمیشه گاهی میگه به 2 هم میرسه حتی تک کانکشنشم تست گرفتم دیدم بالای 1 مگابایته. کلا معنی کیفیت رو باید تو پارس دید ولی خب سرویساش گرونن. از طرفی این اسیاتک هم خیلی زیرکانه گرونه. از وقتی اومدم اسیاتک احساس توهین و بی شخصیتی و بی فرهنگی بهم دست میده
الآن که سرویسم شبانه روی 120 محدود شده بود از دیشب حجمم تموم شده بود تغییر سرعت دادم که حجمم زیاد بشه ولی سرعتمو تغییر ندادم دیدم اون 120 شده 50-60. کلا باید رید تو هیکل اسیاشت. هر روز محدودتر از دیروز![]()
دوستان وضعیت آسیاتک چطوره؟میخوام از مخابرات کوچ کنم به آسیاتک!
از من گفتن از چاله میفتی تو چاه. میای میبینی سرعتت خیلی خوبه ولی هر روز محدودتر از دیروز میشی شک نکن.
اگه میتونی برو پارس طرح جدید داره خیلی باصرفست البته اگه میخای هر ماه مثلا بالای 100 گیگ دانلود کنی باید بیای اسیاتک
سرعت تک کانکشن افتضاح پینگ افتضاح لود صفحات کنده و ... خلاصه بین isp ها فک کنم اسیاتک بی کیفیتترینشونه. یدونه سرعت نامحدود درون شبکه داشت که اونم الآن برداشته.
از همه مهمتر حجم خوری از نوع جدید هم رسیده کلا یه جوری حجم میخوره که شاخ دربیاری دوتا صفحه باز میکنم میبینم 50 مگم رفته
برای تایم رایگان باید مودم روشن خاموش شه وگرنه احتمال اینکه ازت حجم کم کنه خیلی زیاده بارها برا من اتفاق افتاده جمع بزنم فک کنم نزدیک 10-20 گیگمو همینجوری خورده یه آبم روش زنگ میزنم میگم مگه میشه من با سرعت 10 مگ تو 3 دقیقه 400 مگ استفاده کرده باشم یه جوابی بهت میده که همونجا باید گوشیرو بکوبی زمین. نیا اسیاتک
Last edited by android500; 23-10-2015 at 14:14.
دوستان کسی از مرکز قندی یا مراکز دیگه نامحدود اینا گرفته از اسیاشیت سرعت 128 یا 256؟؟ سرعت چجوریاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)