تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1081 اولاول ... 4448448949349409419429439449459469479489549941044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این حرف از شما بعیده!
    اینکه نرم افزار شما قابل نصب روی 64بیت در حالت compatibility باشه یه چیزه
    و اینکه کلا پروسس اون نرم افزار 64بیتی باشه یه چیز
    نیاز نسخه 64بیت برای برنامه هایی که پردازش مدار هستن کاملا حس میشه
    از طرفی این حالت compatibility همچین هم بدون مشکل نیست
    توی نسخه 2011 یکی از قابلیت های خوب کسپر روی ویندوزهای 64بیتی قابل اجرا نبود!!
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز

در خوده فروم کسپر هم برای نبود این گزینه در ویندوز 64 بیتی سوال شده که مدیرا پیشنهاد کردن کاربر باید روی فایلی که به صورت exe هست کلیک راست کنند و ان را با گزینه safe run در سند باکس اجرا کنن.

ولی تا اینجا هم حق با شما هست و بنده اشتباه کردم..چون اگر گزینه ای که مد نظر شما هست در نسخه 64 بیتی وچود داشته باشد با فعال کردن ام همه نوع فایلی را میشه در ان محیط مجازی و امن اجرا کرد ولی با کلیک راست و زدن گزینه safe run فقط فایل های که به صورت exe هستن را میشه اجراشون کرد.

موفق باشید.

2. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ببخشید شاید جاش نباشه ولی اگه بخوایم از یه آنتی تروجان کنار کاسپر استفاده کنیم که فقط واسه سرچ گهگاه سیستم باشه کدوم و پیشنهاد میدید (عالیترین و بدون تعصب)ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید شاید جاش نباشه ولی اگه بخوایم از یه آنتی تروجان کنار کاسپر استفاده کنیم که فقط واسه سرچ گهگاه سیستم باشه کدوم و پیشنهاد میدید (عالیترین و بدون تعصب)ممنون
    سوال خود را اینجا مطرح کنید تا دوستان شما را راهنمایی کنن:

کد:

5. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من ورژن 11.0.2.556 internet security رو نصب کردم و 30 روز تریال رو فعال کردم. الان 2 روز مونده که تموم بشه میشه یه راهنمایی کامل بکنید که قضیه کی و سریال چیه و باید چیکار کنم؟ ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان، من ورژن 11.0.2.556 internet security رو نصب کردم و 30 روز تریال رو فعال کردم. الان 2 روز مونده که تموم بشه میشه یه راهنمایی کامل بکنید که قضیه کی و سریال چیه و باید چیکار کنم؟ ممنون
    کی که دوستان میگذارند مانند یک فایل ریجستری هست که بعد از دادن به کسپر , بهتون مجوز استفاده میده تا زمانی که بلاک یا اکسپایر نشه.

سریال را هم یک کد 20 رقمی هست که باید که باید از طریق انلاین اکتوش کرد..که کی میشه در حتالت دیسکانکت کسپر را فعال میکنه و سریال در حالت وصل بودن به نت.

کی پیدا کردنش از سریال راحت تر هست.

برای استفاده از کی میتونید طبق این دو روش عمل کنید:

محتوای مخفی: روش فعال سازی کسپرسکی توسط کی دادن: 
    کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.

شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
    ودر صفحه بعدي اين کد 3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDAرا در کادر مستطيل شکل وارد کن
    (و حتی اگر گزینه trial versionفعال هست میتوانید بجای کد از این گزینه هم استفاده کنید.) را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر
    FINISH
    ================================================== =======

روش فعال‌سازی نرم افزار:
    برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
    برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
    اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.

8. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کی که دوستان میگذارند مانند یک فایل ریجستری هست که بعد از دادن به کسپر , بهتون مجوز استفاده میده تا زمانی که بلاک یا اکسپایر نشه.

سریال را هم یک کد 20 رقمی هست که باید که باید از طریق انلاین اکتوش کرد..که کی میشه در حتالت دیسکانکت کسپر را فعال میکنه و سریال در حالت وصل بودن به نت.

کی پیدا کردنش از سریال راحت تر هست.

برای استفاده از کی میتونید طبق این دو روش عمل کنید:

محتوای مخفی: روش فعال سازی کسپرسکی توسط کی دادن: 
    کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.

شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
    ودر صفحه بعدي اين کد 3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDAرا در کادر مستطيل شکل وارد کن
    (و حتی اگر گزینه trial versionفعال هست میتوانید بجای کد از این گزینه هم استفاده کنید.) را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر
    FINISH
    ================================================== =======

روش فعال‌سازی نرم افزار:
    برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
    برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
    اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.
    واقعا ممنون از راهنمایی کاملتون، فقط اینکه از بهترین جایی که میتونم کی ها رو برای اینترنت سکوریتی پیدا کنم و بروز تر باشند کجاست؟ خیلی لطف کردین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنمایی کاملتون، فقط اینکه از بهترین جایی که میتونم کی ها رو برای اینترنت سکوریتی پیدا کنم و بروز تر باشند کجاست؟ خیلی لطف کردین
    خواهش میکنم دوست عزیز

برای دریافت کی به این تایپیک مراجعه کنید :

کد:

11. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه موضوعی رو گفتم اشاره کنم شاید براتون جالب باشه :
    پسر 20 ساله آقای کاسپرسکای مدیر شرکت کاسپرسکای رو اخیرا دزدیده بودند و درخواست مبلغ 4.3 میلیارد دلازی از جناب کاسپرسکای کرده بودند که بالاخره پلیس روسیه آزادش کرد

13. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    یه سری به فروم کسپر بزن تا دلت بخواد باگ پیدا میکنی
    پس الکی نگو که بدونه باگه
    عزیز لینک دانلود این نسخه هم فقط در فروم کسپر قرار میگیره تا توسط کاربران تست شه ومشکلاتش بر طرف شن!
    حتی نسخه رسمی 2011 >11.232 هم باگ داشت
    اگر همین نسخه فینال 2011 رو هم مورد بررسی قرار بدن > البته مورد بررسی دقیق و توسط تستر های معتبر> تویه همین نسخه هم مشکل پیدا میشه!
    .......
    این نسخه بتا 12.300 هست قبلی 12.100 بود! حتی فایل ستاپشون هم فرق میکرد! یکیش 120 مگ بود و این یکی 66 مگه! به نظر شما نسبت به قبل بهینه نشده؟؟
    هنوز هم مشکل داره ولی نسبت به نسخه قبل خیلی کمتر .
    چرا؟ چون دیگه حداقل مشکلاتی رو که تویه نسخه های قبل داشته رو حتی تویه همین نسخه بتا هم برسی کرده > که از یه سوراخ 10 بار گزیده نشه
    ..

15. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام من با IDM نمیتونم دانلود کنم، ولی وقتی اینترنت سکیوریتی 2011رو پاز میکنم، میتونم دانلود کنم
    کجا میتونم تنظیم کنم که کاری به آی دی ام کاری نداشته باشه و بدون متوقف کردن اینترنت سکیوریتی دانلود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •