تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 2365 اولاول ... 444844894934940941942943944945946947948954994104414441944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه پخش pioneer p7500 و یه آمپلی سونی اکسپلود 222 از قبل داشتم و به دلیل محدودیت مالی الان میخوام فقط یه جفت باند بگیرم براش- دو سه تا باند خوش قیمت پیدا کردم میخوام یکی از اینا رو بگیرم، به نظرتون کدوم اینا رو این پخش و آمپ بهتره:
    hertz 710
    hertz 690
    dls 960
    قیمت هر سه تاشو رو حدود 200 نومن دارم- البته اون dls 960 حدود یه ماه کار کرده

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا 1073 اصل رو از غیر اصل چطوری تشخیص بدم؟!

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

دوستان بین kenwood 718 و پایونیر 6994 کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ با توجه به اینکه یه آمپلی 4 کانال در حد دویست تومن میخوام ببندم همراش و ساب باکس رو هم بعدا که پول اومد دستم

هر مدل باندی ک پیشنهاد میکنین اگر آمپلی چار کانالی در همون حد دویست تومن میدونین که بهتره بفرمایید ممنونتون میشم ...

اینم خدمتتون عرض کنم کل بودجم که فعلا باید شامل باند و آمپلی چار کانال و پکیج بشه حول و حوشه پونصد تومنه

تشکر فراوون
    پاینده باشید
    آقا پست ما جا افتاد : دی : دی : دی

محمد جان و حمید خان عزیز ممنونتون میشم :‌)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.من نهایتا تا 600خودمم میدونم با این گرونی فحشمم نمیدن ولی دیگه ما بیشتر از این نمیتونیم.حالا شما اگر دیدی نمیشه اپلی رو حساب نکن همون ضبط باند.ماشینم پرایده اگر باند نزارم میشه امپلی رونصب کرد.چون یکی از دوستان یکی داره مال 4 سال پیشه گفته همینجور بهت میدم کارمارو راه میندازه.راستی منظور از هدیونیت چیه اخه چندتا عکس دیدم ازش همونجر که من میخام بودوشروع قیمتش از چنده.
    سلام
    پخش همون هد یونت هستش.اگه بتونی به بودجتون100تومن افزایش بدی پخش رو 6049 کن وود یا 7250 پایونیر و اسپیکر هم MXC 609 بگیری با آمپی که داری میگیری احتمالا صداتون خوب میشه. البته من نمیدون آمپلی چیه؟
    سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

دوستان بین kenwood 718 و پایونیر 6994 کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ با توجه به اینکه یه آمپلی 4 کانال در حد دویست تومن میخوام ببندم همراش و ساب باکس رو هم بعدا که پول اومد دستم

هر مدل باندی ک پیشنهاد میکنین اگر آمپلی چار کانالی در همون حد دویست تومن میدونین که بهتره بفرمایید ممنونتون میشم ...

اینم خدمتتون عرض کنم کل بودجم که فعلا باید شامل باند و آمپلی چار کانال و پکیج بشه حول و حوشه پونصد تومنه

تشکر فراوون
    پاینده باشید
    متاسفانه باید برید سراغ برندهای ریمارک. مثل مارشال و مکسیدر و...از این جور چیزها.
    برای من بیس مهم تره کدوم بهتره؟
    dls یا mxc?
    DLS ولی آمپلیش از خودش مهمتره.
    آقا حمید سلام دوباره!
    من باندام 718ex هست که 3 اهمه! الان روی پخش وصله مستقیم از وقتی که تنظیماتی که فرموده بودین و انجام دادم صدا خوبه حتی اگه تا 60 زیاد بشه دیستورت نمیشه! الان مشکلی پیش میاد من باندام 3 اهمه اما پلیرم (1550) 4 اهم یا 8 اهمه؟
    حتما تو طولانی مدت پخش مشکل پیدا میکنه چون اهمش تو رنج استاندارد نیست.
    کمپانیها برای اینکه بتونن قدرت بیشتری از آمپلیفایرها بیرون بکشن برای درایو شدن اسپیکرهاشون،میاد اهم آنها رو کاهش میدن به 3 و 2 اهم.لذا حتما باید با آمپلیفایر استفاده شوند تا هم از نظر تامین قدرت و هم امپدانس مچینگ ok باشه.
    حميد خان واسه اين سيستم يه امپ ( ارزون ترين حالت ممكن !!) معرفي ميكني :
    هديونيت : 8019 كنوود
    كامپوننت : هرتز esk 165

خلاصه بتونه رو 4 اهم 100 وات واقعي بده و گرونم نباشه همين ... ترجيحا 4 كانال باشه كه بعد ها اگر چيزي اضافه شد بي آبرو نشم !
    دوست خوبم حتما شوخی میفرمائید.خدائیش میشه 100 وات واقعی رو ارزون هم تهیه کرد؟!100 وات Real=حد اقل 1،000،000.مثل PDX آلپاین یا رادیون گلیدن.
    ارزونترین آمپ که میتونم نهیه کنم JVC 8004 هست که چون خرید قبل هست حدود 500 هست البته جدید ازشون قیمت نگرفتم.4*120 مدعی هست که میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام یکی از دوستای ما رو در جلوی ال ممدش اینو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پخشش فابریکی ال ممده میخواد براش یه آمپ معمولی ارزون بزاره که بشه با پخش فابریکی راش انداخت کدوم یکی از اینارو پیشنهاد میکنید؟
    ساند استریم xta.220
    mafco m 402
    مافکو که تعطیله.
    مرسی محمد جان.
    من بدلایلی از ساب خوشم نمیاد!
    پس dls رو انتخاب میکنم.
    قیمت ندارید؟
    راستی فرق 1072 با 1073 چیه؟
    بالای 400 هست. دقیق ندارم.تفاوتشون توی تعداد اسپیکرهاشونه. 1072 2Way و 1073 3Way هست. 1072 مشکل کراس اوور داشت و دیگه تولید نشد و بجای اون 1073 امد.1073 واقعا صدای پر قدرتی داره اگر کامل درایو بشه خصوصا برای کسانی که خودروهای هاچ بک دارن.
    سلام
    لطفا کمکم کنید ی باند خوب با قیمت مناسب ببندم
    باندی میخوام ک بیس خوبی داشت باشه
    کیفیت خوبم میخوام
    قیمتش هم مناسب باشه
    ضبط من سونی ایکس پلود

ممنون از کسایی که راهنماییم میکنن
    سلام دوست خوبم. به محفل ما خوش آمدید.اینا بچه ها هرکاری از دستشون بر بیاد دریغ نمیکنند.
    بدون آمپلیفایر؟چیز خوبی نمیتونید تهیه نمائید ولی با آمپلیفایر برند گلیدن آدیو آدیو سیستم هست
    آمپ 4 کانال ML 75.4 که قیمتش 650 هست
    اسپیکر بیضی MXC 609 هم قیمتش 400 تومن.
    البته من برای دوستان کمتر میتونم بگیرم کهع تو pmخدمتتون عرض میکنم.
    سلام بچه ها
    از دوستان کسی تنظیمات پخش 7250 پایونیر رو بلده میخوام بهترین صدای خروجی رو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
    بنده تا جائی که بلد بودم در پاسخ pmتون عرض کردم.
    اق حمید دمت گرم یعنی اینقد کم گفتم که لااقل یه ضبط نشه باهاش خرید.......
    سلام گلم.شما از این پاسخ بنده که در ارتباط با خرید اتوموبیلتون بود،چی برداشت کردید؟!؟!
    "سلام دوست عزیزم. به سلامتی،انشاءالله باهاش عروس بیاری(البته اگر هنوز متاهل نشدید)چه قدر میتونید هزینه نمائید؟"
    شما ابتدا خودتون حداقل بودجه ای که میتونید هزینه نمائید رو مشخص کنید تا بنده یا دیگر دوستان بتونیم راهنمائیتون نمائیم.
    ارادتمندم.
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه پخش pioneer p7500 و یه آمپلی سونی اکسپلود 222 از قبل داشتم و به دلیل محدودیت مالی الان میخوام فقط یه جفت باند بگیرم براش- دو سه تا باند خوش قیمت پیدا کردم میخوام یکی از اینا رو بگیرم، به نظرتون کدوم اینا رو این پخش و آمپ بهتره:
    hertz 710
    hertz 690
    dls 960
    قیمت هر سه تاشو رو حدود 200 نومن دارم- البته اون dls 960 حدود یه ماه کار کرده
    هرتز که من ندیدم مدل 710 داشته باشه. سایتش هم نتونستم باز کنم.!!
    690 اگر سری های انرژی باشهبد نیست ولی آمپ قوی میخواد.
    DLS 960 به نظر من بهترین گزینه هستش.
    حالا 1073 اصل رو از غیر اصل چطوری تشخیص بدم؟!
    حتما از نمایندگیهاش تهیه نمائید
    یکی تو خ سورنا هست
    یکی هم تو پل گیشا بود.اگر خواستید pmیدید ببینم میتونم شماره تماسش رو براتون گیر بیارم.
    Last edited by hamidR15; 16-02-2013 at 00:02.

5. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست خوبم حتما شوخی میفرمائید.خدائیش میشه 100 وات واقعی رو ارزون هم تهیه کرد؟!100 وات Real=حد اقل 1،000،000.مثل PDX آلپاین یا رادیون گلیدن.
    ارزونترین آمپ که میتونم نهیه کنم JVC 8004 هست که چون خرید قبل هست حدود 500 هست البته جدید ازشون قیمت نگرفتم.4*120 مدعی هست که میده.
    ارزون ترين حالت ممكن‌!! = نه اينكه ارزون باشه منظور اين هست كه لازم نيست زياد حرفه اي باشه !
    كافيه رو دو كانال 100 وات رو بده رو 4 اهم دو كانال ديگش اصلا مهم نيست ... اصلا اگر مدلي سراغ داريد 2 كاناله خوب اون رو معرفي كنيد . (فك كنم كنوود و سوني مدل هاي ارزون خوبي داشته باشن در ضمن از JVC اصلا خوشم نمياد عمرا 500 ت واسش خرج نميكنم )
    دست دو بگيرم احتمالا تا 300 تومن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حتما تو طولانی مدت پخش مشکل پیدا میکنه چون اهمش تو رنج استاندارد نیست.
    کمپانیها برای اینکه بتونن قدرت بیشتری از آمپلیفایرها بیرون بکشن برای درایو شدن اسپیکرهاشون،میاد اهم آنها رو کاهش میدن به 3 و 2 اهم.لذا حتما باید با آمپلیفایر استفاده شوند تا هم از نظر تامین قدرت و هم امپدانس مچینگ ok باشه.
    آقا حمید ممنونم از توضیحت! یه سوال دیگه این آمپلی فایر ها فقط میگن رو 2 اهم یا 4 اهم چقدر نیرو تامین میکنن چه جوری میشه برای 3 اهم محاسبه کرد؟
    از بین آمپی های دو کاناله هم پایونییر هم کنوود و سونی همه رو 4 اهم 60 و رو 2 اهم 85 میدن! بجز jvc که 5 وات قوی تره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم برند ارجحه قربان؟

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

ممنون حمید خان به خاطر پاسخ سریعتون
    بین کنوود 718Ex و پایونیر 6994 کدوم رو پیشنهاد میکنین شما ؟ (با یه آمپلی ریمارک استفاده میشه .... )

ممنون
    خسته نباشید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید ممنونم از توضیحت! یه سوال دیگه این آمپلی فایر ها فقط میگن رو 2 اهم یا 4 اهم چقدر نیرو تامین میکنن چه جوری میشه برای 3 اهم محاسبه کرد؟
    از بین آمپی های دو کاناله هم پایونییر هم کنوود و سونی همه رو 4 اهم 60 و رو 2 اهم 85 میدن! بجز jvc که 5 وات قوی تره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم برند ارجحه قربان؟
    سلام
    آمپلیفایر با توجه به مقاومتی که یر راهش قرار میگیره از نظر اهم خودش مچ میکنه.نمیشه دقیق محاسبه کرد ولی چیزی که مسلمه بین توانی که روی 4 اهم و 2 اهم میده خروجیش میشه.مثلا 70-75 وات. بستگی به طراحی آمپ داره.تو این رنج همه یه جور هستند.
    ممنون حمید خان به خاطر پاسخ سریعتون
    بین کنوود 718Ex و پایونیر 6994 کدوم رو پیشنهاد میکنین شما ؟ (با یه آمپلی ریمارک استفاده میشه .... )

ممنون
    خسته نباشید
    خواهش میکنم انجام وظیفه میکنم.
    6994 به خاطر 5Way بودن توصیه نمیکنم.718 هم فقط بیس در قابلمه ای میزنه.به نظر من اگر نمیخواهید هزینه بالا نمائید کن وود KFC-6974 بگیرید
    یا6934

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آقا پست ما جا افتاد : دی : دی : دی

محمد جان و حمید خان عزیز ممنونتون میشم :‌)
    با اجازه آقا حمید

دوست عزیز ، شما میخواید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید. فکر کنم بین این 2 تا 718 بهتره اونم سری ex حدودا 250 باید باشه
    آمپلی هم با این بودجه میتونید دست دوم خرید کنید یا اینکه از مارک های متفرقه استفاده کنید که توصیه نمیشه.

شما بهتره کم کم سیستمتون رو جمع کنید تا پشیمون نشید .
    موفق باشید

12. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.
    بالاخره سه شنبه با راهنماییهای دوستان و تحقیقات زیاد کنوود 7016 رو به قیمت 434 تومن با برچسب شبنم خریدم.
    همون اول یه فلش 16 گیگ HP که تا خرخره از فایلهای مختلف پر بود و حدود 3 گیگ هم اهنگ داشت بهش وصل کردم.مثل باقلوا اجرا کرد.تو این چند روز یکبار هم در خواندم آهنگها وقفه نداشته هنگ نکرده.فقط چند بار که پنل رو برداشتم و گذاشتم یه بار در Reading هنگ کرد که اونم با ریست حل شد و فعلا تراکتوری کار میکنه.متاسفانه باندهای سمند افتضاحه.حیف این پخش که با این باندها اجرا بشه.با تشکر از تمام دوستانی که کمک کردند.مخصوصا اقا حمید و محمد آقا

14. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •