تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1126 اولاول ... 4448448949349409419429439449459469479489549941044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال wd دارم که الان به سیستم وصل می کنم تو disk managment نمیاد ولی توی Device manager اسم هارد را میاد و میشناسه
    الان چه باید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من یه پرسش دارم سپاسگزار میشم پاسخ بدید :

چند مدت پیش من یه تاپیک زدم در مورد هارد رایانم که گمون کنم این باعث کند شدن سرعت رایانه من هست ( هارد خیلی قدیمی هست )

یکی از مدیران اینجا که آواتارش شبیه نینجا هم هست اومدند و گفتند خریدن هارد باید عملا رو رایانت تست بشه و ممکنه علت کندی سرعت رایانت از اون نباشه !

من بردم پیش یه تعمیر کاری دقیقا حرف ایشون رو تایید کرد و رایانم رو چک کرد گفت هاردت بد سکتور داشته گرفتمش، و موقع بستن وسایل رایانت بد بستنش و ویندوز رو هم عوض کردیم و سرعت خیلی خوب شد، ولی حالا باز سرعت اومده پایین البته نه همانند گذشته ولی نسبت به روزای اول تعمیر سرعت کم شده !

من خواستم ببینم این بار اگه باز خرج کنم یه هارد نو بگیرم مشکلم رفع میشه ؟

با سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال wd دارم که الان به سیستم وصل می کنم تو disk managment نمیاد ولی توی Device manager اسم هارد را میاد و میشناسه
    الان چه باید کرد؟
    روي سيستم ديگر هم تست كنيد (نكته مهم) . همچنين مطمئن بشيد هارد ديسك با را برنامه خودش lock نكرده باشيد . اگر مشكل همچنان باقيست بفرستيد گارانتي .

من یه پرسش دارم سپاسگزار میشم پاسخ بدید :

چند مدت پیش من یه تاپیک زدم در مورد هارد رایانم که گمون کنم این باعث کند شدن سرعت رایانه من هست ( هارد خیلی قدیمی هست )

یکی از مدیران اینجا که آواتارش شبیه نینجا هم هست اومدند و گفتند خریدن هارد باید عملا رو رایانت تست بشه و ممکنه علت کندی سرعت رایانت از اون نباشه !

من بردم پیش یه تعمیر کاری دقیقا حرف ایشون رو تایید کرد و رایانم رو چک کرد گفت هاردت بد سکتور داشته گرفتمش، و موقع بستن وسایل رایانت بد بستنش و ویندوز رو هم عوض کردیم و سرعت خیلی خوب شد، ولی حالا باز سرعت اومده پایین البته نه همانند گذشته ولی نسبت به روزای اول تعمیر سرعت کم شده !

من خواستم ببینم این بار اگه باز خرج کنم یه هارد نو بگیرم مشکلم رفع میشه ؟

با سپاس
    پيشنهاد ميكنم ابتدا SMART Status هارد ديسكتان را بررسي كنيد . براي اينكار ميتونيد از قسمت Health برنامه HDtune استفاده كنيد و ببينيد تمام موارد OK هست و يا خير (يك عكس هم اينجا بگذاريد) .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پيشنهاد ميكنم ابتدا SMART Status هارد ديسكتان را بررسي كنيد . براي اينكار ميتونيد از قسمت Health برنامه HDtune استفاده كنيد و ببينيد تمام موارد OK هست و يا خير (يك عكس هم اينجا بگذاريد) .
    درود

این هم یک فرتور از جایی که گفتید بگیرم

با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

این هم یک فرتور از جایی که گفتید بگیرم

با سپاس
    1. در مورد Interface CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data پس از مدتی بیشتر میشود یا خیر .

2. Current Pending Sector Count سکتورهایی هستند که بدلايلي مثلاً پيدا شدن يك ارور در هنگام خواندن توسط کنترلر هارد دیسک علامت گذاری میشوند و اگر در دفعات بعدي ، عملیات نوشتن بر روی این سکتورها بدون مشکل و با موفقیت انجام شود پس مقدار Current Pending Sector Count کاهش پیدا میکند در غیر اینصورت آدرس آن سکتور مشکلدار به G-list اضافه و با سکتورهای سالم remap خواهند شد . پس از remap شدن ، مقدار Current Pending Sector Count کم و به مقدار Reallocated Sectors Count اضافه میشود.

به هر حال تعدادش زیاد نیست و مشکل حادی ندارد . با اینحال میتونید با برنامه HDD Regenerator هارد دیسک را Scan & Repair کنید (تحت Dos) . اصولاً این برنامه مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکند و اطلاعات موجود در آن هم از بین نخواهد رفت ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت و به مخاطره افتادن اطلاعات را هم در نظر بگیرید.

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من یه هارد 4 ترا سیگت بک اپ پلاس دارم البته تازه خریدم قبلا یه 2 ترا داشتم به دلیل کمبود جا رفتم یه 4 ترا خریدم و اطلاعاتمو جابجا کردم این هاردی که خریدم از این جدیداست با قبلی هیچ مشکی نداشتم ولی این جدیده باهاش مشکلی دارم اینکه دایم میره رو حالت استند بای و مثل اون یکی سریع نمیشه بازش کنی و وقتی که روش کلیک میکنی یه 10 ثانیه ای طول میکشه تا هارد شروع کنه به کار کردن و باز شدن و دایم هم از تو مای کامپیوتر میره و باید کلا از کامپیوتر جداش کنم دوباره بزنم تا سیستم بشناستش با نرم افزار مدریت هارد سیگیت هم نصب کردم و رفتم تو تنظیماتش و طوری تنظیمش کردم که مثلا در عرض نیم ساعت که کاری باهاش نداشتم بره رو حالت استند بای ولی بازم درست نشد
    مشکل بعدی من اینه که دیشب که داشتم باسیستم کار میکردم همه چی سر جاش بود ولی صبح که بیدار شدم دیدم 3 ترا اطلاعاتم که بیشترش فیلم بود پریده و به غیر از چند تا انیمیشن هیچی تو هاردم نیست راستی اینم بگم که من برای دانلود سیستم و شب تا صبح میذارم روشن با نرم افزار MiniTool.Power.Data.Recovery.6.8.0.0.Technician و Active File Recovery Professional 12.0.5 و Active@ UNDELETE Enterprise 9.5.59 و GetData Recover My Files 5.2.1.1964 و Lazesoft Data Recovery Unlimited Edition 3.5.1 و Magic FATNTFS Recovery 2.1 و R-Studio 7.3 Build 155233 Network Edition و Stellar Phoenix Windows Data Recovery ریکاوری کردم هیچی نیاورد به نظر شما ایراد سخت افزاریه یعنی ایراد از هارده یا ممکنه سیستمم -- شده و یه هکر اومده هاردمو پاک کرده و چطوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم
    1-سیستم من usb3 نداره و هارد به usb2 وصله
    2-دقیقا مدل هارد من اینه Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
    آقا کسی نمیدونه مشگل من چجوری حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا عطا من منتظر جوابتون هستم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم دمای نرمال برای هارد اینترنال چنده ؟ مخصوصا هارد های وسترن من یک وسترن بلو دارم که دمای نرمالش بین 37 تا 42 این دما نرمال اصلا ته چه دمایی نرمال من شنیدم تا 50 درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم دمای نرمال برای هارد اینترنال چنده ؟ مخصوصا هارد های وسترن من یک وسترن بلو دارم که دمای نرمالش بین 37 تا 42 این دما نرمال اصلا ته چه دمایی نرمال من شنیدم تا 50 درسته ؟
    سلام .
    این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخوانید که در مورد دمای هارد دیسک توضیحاتی دادم . دمای هارد دیسکتان هم نرمال هست گرچه میتوان با استفاده از فن آنرا پایینتر هم آورد .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سعی کنید دمای هارد از 45 درجه بیشتر نشه دمای هاردتون مناسب است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •