سلام
هارد اکسترنال wd دارم که الان به سیستم وصل می کنم تو disk managment نمیاد ولی توی Device manager اسم هارد را میاد و میشناسه
الان چه باید کرد؟
سلام
هارد اکسترنال wd دارم که الان به سیستم وصل می کنم تو disk managment نمیاد ولی توی Device manager اسم هارد را میاد و میشناسه
الان چه باید کرد؟
من یه پرسش دارم سپاسگزار میشم پاسخ بدید :
چند مدت پیش من یه تاپیک زدم در مورد هارد رایانم که گمون کنم این باعث کند شدن سرعت رایانه من هست ( هارد خیلی قدیمی هست )
یکی از مدیران اینجا که آواتارش شبیه نینجا هم هست اومدند و گفتند خریدن هارد باید عملا رو رایانت تست بشه و ممکنه علت کندی سرعت رایانت از اون نباشه !
من بردم پیش یه تعمیر کاری دقیقا حرف ایشون رو تایید کرد و رایانم رو چک کرد گفت هاردت بد سکتور داشته گرفتمش، و موقع بستن وسایل رایانت بد بستنش و ویندوز رو هم عوض کردیم و سرعت خیلی خوب شد، ولی حالا باز سرعت اومده پایین البته نه همانند گذشته ولی نسبت به روزای اول تعمیر سرعت کم شده !
من خواستم ببینم این بار اگه باز خرج کنم یه هارد نو بگیرم مشکلم رفع میشه ؟
با سپاس![]()
روي سيستم ديگر هم تست كنيد (نكته مهم) . همچنين مطمئن بشيد هارد ديسك با را برنامه خودش lock نكرده باشيد . اگر مشكل همچنان باقيست بفرستيد گارانتي .
پيشنهاد ميكنم ابتدا SMART Status هارد ديسكتان را بررسي كنيد . براي اينكار ميتونيد از قسمت Health برنامه HDtune استفاده كنيد و ببينيد تمام موارد OK هست و يا خير (يك عكس هم اينجا بگذاريد) .
درود
این هم یک فرتور از جایی که گفتید بگیرم
با سپاس![]()
1. در مورد Interface CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data پس از مدتی بیشتر میشود یا خیر .
2. Current Pending Sector Count سکتورهایی هستند که بدلايلي مثلاً پيدا شدن يك ارور در هنگام خواندن توسط کنترلر هارد دیسک علامت گذاری میشوند و اگر در دفعات بعدي ، عملیات نوشتن بر روی این سکتورها بدون مشکل و با موفقیت انجام شود پس مقدار Current Pending Sector Count کاهش پیدا میکند در غیر اینصورت آدرس آن سکتور مشکلدار به G-list اضافه و با سکتورهای سالم remap خواهند شد . پس از remap شدن ، مقدار Current Pending Sector Count کم و به مقدار Reallocated Sectors Count اضافه میشود.
به هر حال تعدادش زیاد نیست و مشکل حادی ندارد . با اینحال میتونید با برنامه HDD Regenerator هارد دیسک را Scan & Repair کنید (تحت Dos) . اصولاً این برنامه مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکند و اطلاعات موجود در آن هم از بین نخواهد رفت ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت و به مخاطره افتادن اطلاعات را هم در نظر بگیرید.
آقا کسی نمیدونه مشگل من چجوری حل میشه
اقا عطا من منتظر جوابتون هستم!!!
سلام یک سوال داشتم دمای نرمال برای هارد اینترنال چنده ؟ مخصوصا هارد های وسترن من یک وسترن بلو دارم که دمای نرمالش بین 37 تا 42 این دما نرمال اصلا ته چه دمایی نرمال من شنیدم تا 50 درسته ؟
سلام .
این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخوانید که در مورد دمای هارد دیسک توضیحاتی دادم . دمای هارد دیسکتان هم نرمال هست گرچه میتوان با استفاده از فن آنرا پایینتر هم آورد .
سعی کنید دمای هارد از 45 درجه بیشتر نشه دمای هاردتون مناسب است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)