تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 944 از 2403 اولاول ... 444844894934940941942943944945946947948954994104414441944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

یه مقدار توضیح بیشتر بده از مشکلت لطفا
    یا کانکت نمیشه و انواع ارورها رو میده: 651 و 619 و 723 و ... الان دقیق شمارهاش یادم نیست!
    کانکت هم که میشه 1 دقیقه باید صبر کنی تا ارتباطت کامل وصل شه تا بتونی کار کنی! اونم بعد از نیم ساعت دوباره قطع میشه، یعنی کانکت هست ولی ارتباط قطعه وعلامت خطر روی کانکشن میاد، مثل حالتی که مودم روشنه ولی کانکت نباشیم!

2. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

من که این کارو از توی سایت اندیشه انجام دادم و هیچ مشکلی هم ایجاد نشد.
    اصلا شرکتشونم نرفتم.
    چجوری؟ میشه کاملتر توضیح بدی؟
    من رفتم تو قسمت تغییر سرعت ولی 128 3 گیگ نداشت! 128 5 گیگ داشت!
    اگه بخام با اون عوضش کنم باید پول هم بده مگه نه؟

داره خودمونی میشه mrcivil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چجوری؟ میشه کاملتر توضیح بدی؟
    من رفتم تو قسمت تغییر سرعت ولی 128 3 گیگ نداشت! 128 5 گیگ داشت!
    اگه بخام با اون عوضش کنم باید پول هم بده مگه نه؟
    من پارسال این کارو کردم. نمیدونم الآنم میشه یا نه.
    همون crm که میری و همونجا که گفتی از سرویس 128 رفتم 256
    بعدشم که پرداخت آنلاین کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وقتی که روی یک پهنای باند محدود n تا user ثبت نام میکنند، مطمئنا بهتر از این نمیشه. دیگه ببینید چقدر بی رویه user هارو گسترش دادن که ip table کم میاره...!!! متاسفانه مرکز pc گلسار هم که ما توش هستیم دچار مشکلات شدید فنی و stability شده قسمتی از اون بدلیل اینه که طبق معمول یک مشت دزد رهبریت اندیشه رو بعهده دارند و تجهیزات قدیمی و فرسوده رو تعویض نمیکنن و کادر فنی مجربی هم ندارن... توهین هم نیست، واقعیته... شما خودتون از همینجای کار بگیرید وقتی که مشکلی پیش میاد، عامدانه سانترالو قطع میکنن و خطشونم رو single capacity میزارن که یا ملت بوق اشقال بشنون یا اصلا redirect نشه... دیگه ببینید چه خبره؟؟؟؟
    درود بر شما
    دوست عزیز باید بگم یکی از دوستای ما تو اندیشه کار میکنه و باید بدونی مدیران شرکت دزد نیستن و بسیار هم متشخص هستند, کارکنانشون هم فقط از روی دانش فنی استخدام میکنند و بسیار هوشمندانه... ولی....
    ولی این مشکلاتی که میبینید بعضی اوقات از اندیشه نیست, مخابراته که همش یه سری کارا و برنامه هارو میخواد امتحان کنه, دست اونا نیست...
    این مشکل آی پی هم دلیلش n تا یوزر دادن نیست یه چیز دیگست ولی نمیتونم بگم, بدونید اینو که مشکل جای دیگست, ممکنه بدتر از این هم بشه و یکی یکی برای همه شرکتا اینطوری میشه مگر اون مشکل حل بشه...

6. این کاربر از soheil11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ولی این مشکلاتی که میبینید بعضی اوقات از اندیشه نیست, مخابراته که همش یه سری کارا و برنامه هارو میخواد امتحان کنه, دست اونا نیست...
    این تقریبا بهانه همیشگی ISP ها ست. هر وقت مشکلی پیش میاد، یا کلا منکر مشکل میشند، یا مدعی میشند که مشکل از مخابرات هست.

در یک پست قبل از این هم گفتم، ISP اگر با مشتری شفاف برخورد کنه، مشتری از ISP خرده نمیگیره. الان وضعیت طوری هست که وقتی مشکلی پیش میاد، مشتری باید اولا کلی تلاش کنه که بتونه با ISP ارتباط برقرار کنه، و یکی حرفش رو بشنوه. وقتی مشتری مشکلش رو توضیح میده، باید صد مدرک و مستند بیاره تا به کارمند ISP مربوطه بقبولونه که والله، به خدا، اتصالش مشکل داره. اگر هم طرف اطلاعات کافی نداشته باشه، با جواب های عجیب و غریب پیچونده میشه! اگر مشتری آدم سریشی باشه، و اطلاعات کافی هم داشته باشه، یا بهش گفته میشه که "بررسی می شود"، یا اینکه گفته میشه مشکل از مخابرات هست. وقتی هم مشتری اعتراض میکنه، یا میخواد بدونه که مشکل مخابرات چی هست، ISP جواب درست و حسابی نمیده. البته ISP حاضر هم نیست که رسما مخابرات رو متهم کنه، اوج کارش اینه که مثل این آقا بیاد بگه، دوستم اونجا کار میکنه، مشکل از مخابراته. حالا اگه به همین شرکت بگیم، شما رسما این رو اعلام کن، زیر بار نمیره!

درد ما اینه که شرکت مورد نظر شما نمیخواد شفاف عمل کنه؛ شرکت اگر مشکلات خودش را حقیقتا گردن بگیره، و مشکلات مخابرات رو هم رسما اعلام کنه، مشتری میدونه در قبال مشکلات پیش آمده از طرف مخابرات، باید به مخابرات اعتراض کنه. اما وقتی هر دو طرف متهم (ISP و مخابرات) پنهان کاری می کنند، و از اظهار نظر رسمی درباره مشکلات پیش آمده طفره میرند؛ خیلی راحت از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند؛ همه کاسه کوزه ها سر مشتری میشکنه! من یا هر کاربر دیگه، به ISP پول نمیدیم که وقتی برای سرویسش مشکل پیش میاد، از جواب دادن به ما طفره بره، یا جواب های مبهم و چند پهلو به ما بده!

من مدتی قبل از طریق ارسال پیام در سایت شرکت اندیشه سبز هم این مورد رو یادآوری کردم که یکی از کاربردهای وب سایت یک شرکت ISP باید اطلاع رسانی به موقع درباره مشکلات پیش آمده در شبکه باشه. شما الان میرید سایت این شرکت رو می بینید، هنوز تبریک عید نوروز اونجا هست، با چند خبر کلیشه ایی که شرکت مفتخر است در فلان شهر هم ADSL راه اندازی کند. مابقی هم که تصاویر برندگان قرعه کشی نمیدونم چی چی هست، و لیست اخبار سایر سایت های خبری که مستقیما از اون سایت ها دریافت میشند، و ربطی به شرکت اندیشه سبز ندارند.

خیلی سخته که وقتی برای شبکه شرکت مشکلی پیش میاد، شرکت یک اطلاعیه بده، که مشترکین محترم، به فلان دلیل، از تاریخ فلان، در شبکه ما مشکلی ایجاد شده، از بروز مشکل پوزش می طلبیم، سعی می کنیم تا فلان تاریخ مشکل را برطرف کنیم؟ یا اگر قرار هست اختلالاتی به دلیل برخی تغییرات رخ بده، ISP اعلام کنه که در فلان شهر، به دلیل انجام فلان تغییر، تا فلان تاریخ مشکلات شبکه خواهیم داشت؟!

وقتی مشکلی ایجاد میشه، و جواب مشتری داده نمیشه، یا مشتری رو چیز فرض می کنند، و جواب های عجیبی میدند که مشتری با کمی اطلاعات فنی، تصور میکنه دارند آشکارا بهش توهین می کنند؛ انتظار دارید مشتری عصبانی نشه، و نیاد در یک انجمن عمومی مثل اینجا به شرکت بد و بیراه نگه؟! احترام، احترام میاره؛ وقتی شرکت برای شعور مشتری ارزش قائل نمیشه، نباید از مشتری انتظار احترام داشته باشه!
    Last edited by VDeveloper; 26-04-2011 at 17:28.

8. 8 کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من 1 هفته هستش اندیشه گرفتم
    حدودا 3 سال هم می شه که پارس آنلاین دارم
    ساپورت اندیشه واقعا خوبه و خیلی وقت می ذارن برای جواب دادن دقیقا برعکس پارس آنلاین که هیچی حالیشون نیست و نشستن دور هم خوش می گذرونن
    اما adsl اندیشه وحشتناک افتضاح هستش من همه راه ها رو هم رفتم تا کیفیت خطم رو به بهترین حالت ممکن برسونم ولی واقعا به درد نخوره
    توی این 3 سال من با پارس آنلاین مشکل کم نداشتم اما بعدش حل می شه ولی اندیشه به نظر می رسه این کیفیت در واقع سرویسی هستش که ارائه می دن و واقعا برای من مفتش هم گرونه
    دوستانی که نیاز خصوصا به پینگ برای کار با vps یا بازی آنلاین دارن به هیچ عنوان سراغ اندیشه نرن

10. این کاربر از PC-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

منم از اندیشه ناراضیم ولی تنها حسنش همون پینگشه که برای من همیشه زیر 180 !

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

14

سلام
    پینگ 160
    ولی بازم بعضی اوقات تایم اوت داره!
    یه مشکل جدیدی دارم:جدیدا هر وقت میخوام کانکت بشم ، کانکت میشه اما تبادل اطلاعات انجام نمیده، باید مودم رو روشن و خاموش کنم ، بعضی اوقات هم لازم هست که سیستم رو هم رستارت کنم و بعدش درست میشه!
    بنظر شما مشکل از کجاست؟
    در ضمن من 2 تا ویندوز دارم و هر دو جا اینطوریه! الان 10 روزه!

صعود داماش گیلان به لیگ برتر رو به تمام گیلانی های عزیز تبریک میگم!

منم همین مشکل رو دارم!
    وضعیت افتضاست.
    کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

؟

13. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم!
    وضعیت افتضاست.
    کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

؟

من هم همین مشکلو دارم امروز 6 بار مجبور شدم رستارت کنم

15. این کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اره انديشه پينگش واسه من هم زير 180 هست ولي با time out بسيار زياد فكر ميكنم واسه شما هم همينطور باشه.
    و time out يعني packet lost و در كل يعني اينكه گيم انلاين نداريم فقط برو دانلود كن.
    كلا من 2 ساله از انديشه سرويس دارم از تقريبا مهر ماه امسال افتضاح شده وضعيت نتش.

نميخوان قبول كنن تعداد كاربر زياد نت شير شده رو ميخوابونه.

شما فرض كنيد يه اتوبان 4 لاين داره. اگه تو هر لاين يه ماشين رد بشه درصدي سرعت حمل و نقل افت ميكنه و ديگه ازادي عمل واسه راننده خيلي كم ميشه.
    نت هم همينطور هست وقتي يه اتوبان رو كه البته نه اتوبان مال كشور هاي خارجي با سرعت هاي بالاي 2 mb بدون شير هست واسه نتي كه تو ايران ارايه ميشه بايد گفت كوره راه.
    وقتي تو يه كوره راه 8 نفر همزمان بخوان رد بشن خدا به داد برسه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •