کلا بهتره SX220 هم قیمت بهتری داره
کلا بهتره SX220 هم قیمت بهتری داره
بچه ها میشه یکی توضیحی در مورد Fujifilm finepixe s4000 بده . میخام بدونم به جز زوم اپتیکال 30 X آیا چیزه دیگه ایی داره یا فقط ظاهر الکی شبیه به دوربین های حرفه ایی داره ؟ چون قیمتش خیلی پایینه .
دوستان من دنبال دلیل هستم لطفا بیشتر توضیح بدبد
اگه فقط از نظر مشخصات بررسی کنیم SX230 تنظیمات دستی کامل داره که ظاهرا شما لازم نداری و HX9 مگاپیکسل بالاتر و زوم بیشتر که هم ممکنه کیفیت رو بهتر کنه هم بدتر.باید عکس های گرفته شده رو مقایسه کنیم + عکاسی سه بعدی و پانورامای خودکار
ولی چون ریویووی درست و حسابی از HX9 پیدا نکردم واقعا نمی دونم کیفیت عکس هاش بهتره یا نه ! خوبه صبر کنید کمی بگذره تا هم قیمت ها کمی بهتر بشه و هم چند تا بررسی خوب توی اینترنت از این دوربین ها بیاد که بشه بهتر تصمیم گیری کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام. 2تا سوال داشتم ازتون. لطفا با دلیل راهنماییم کنید
2تا مشورت میخواستم ازتون. یک دوربین جمع و جور و زیر 380. بین اینا موندم sony HX5 & canon sx210 & nikon p300 یا هر مدلی که زیر این قیمت باشه
2- بین D5000 & D3100 کدوم بهتره؟
3- بین canon 550D & Nikon D5100 & Sony a55 کدوم بهتره؟ ممنون میشم با توضیحات بگین
بهترین دوربین آماتوری و در واقع کامپکت سونی تو بازار چه مدلی هست؟
منظورت تا چه قیمتیه ؟ NEX-5 هم یه جورایی کامپکته ولی 700-800 هزار تومان قیمتشه
در ضمن ... به نظر من خودتو به سونی محدود نکن که احتمالا پشیمون میشی![]()
من با SX210 و HX5 کار کردم و هردو رو داشتم بنظر من کیفیت SX210
در عکاسی وحتی فیلم در بیشتر موارد بهتره
نه دیگه در اون حد، تا 500 تومان. من یه سونی قدیمی دارم فوق العاده خوبه، سونی تو کامپکت خیلی خوبه ولی تو نیمه حرفه ای و حرفه ای قابل رقابت با برندهای معتبر نیست.
یا کانون می خوام یا سونی، ولی از اونجایی که سونی در حالت اتو بهتر عمل میکنه واسه این ترجیح میدم سونی باشه، چون دیدگاه شرکت کانون طوری هستش که دوربین های کامپکتش بصورت دستی بهتر عمل می کنن. من با کانون هم کار کردم، با تنظیمات دستی بهتر عکس میگیره.
زوم واسم مهم نیست، فیلمبرداری Full HD باشه، کیفیت عکس بالا با حداقل Dpi 180.
یکی کمک کنه تا 500(ماکس)چی میتونم بگیرم.اگه نیمه حرفه ای باشه که دیگه عالیه.اخه من زیاد تو طبیعت میرم و عکس های زیادی میگیریم دوربین قبلیمم سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده.بد نبود ولی تو بعظی جاها تار میشد عکسام. لطفا کمک کنید...pleasssssssssss
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)