خوب حالا که نمیشه خاموش کرد
چجوری باید به منوی ریکاوری برم؟؟؟
تا پلاگین هامو فعال کنم؟
خوب حالا که نمیشه خاموش کرد
چجوری باید به منوی ریکاوری برم؟؟؟
تا پلاگین هامو فعال کنم؟
برای رفتم به منوی ریکاوری بستگی داره که از هک چه گروهی برای کپی خور کردن استفاده کرده باشی.
اگر ورژن فریمور 5.03GEN باشه کافی هست کلید select رابزنی تا vsh menu باز بشه.یکی از گزینه ها اگر اشتباه نکنم go to recovery menu هست.بزنی وارد منوی ریکاوری میشه.
اگر ورژن فریمور 5.03MHU یا 5.03m33 باشه فقط کافی هست برنامه CFWE را باز کنی سپس وارد قسمت settings بشی.در این قسمت تمام گزینه هایی که داخل منوی ریکاوری بود موجود هست.
فقط یادت باشه که از هر پلاگینی استفاده نکنی که ممکنه با مشکل روبرو بشی.
سعی کن حتما از پلاگین های مخصوص این فریمور استفاده کنی و یا پلاگین هایی که قبلا توسط افراد روی این فریمور تست شده باشند.
من خودم روی این فریمور پلاگین سیو کردن وسط بازی-پلاگین تهیه اسکرین شات که روی ورژن قبلی داشتم را تست کردم مشکلی نبود
فقط برای نصب تم های ctf باید پلاگین جدید مخصوص این فریمور را نصب کنی.آموزش توی تاپیک مخصوص تم ها هست.
ubisoft رسما اعلام کرد تاریخ عرضه assassins creed نسخه psp در آمریکا 17 نوامبر و در اروپا 20 نوامبر است .
علی جان خوب این برنامه ی CFWE چی هست؟؟
باید روی پی اس پی نصبش کنم؟؟؟
محمد خان الان فریمور دستگاه شما چند هست؟
منظور از برنامه CFWE برنامه CFWEnabler هست.
اگر فریمور دستگاه 5.03m33 یا 5.03MHU باشه توسط یکی از ورژن های همین برنامه کپی خور شده.
مگه خودت کپی خور نکردی؟
یا فروشنده کپی خور کرده؟(فایل های مورد نیاز برای کپی خور کردن را داخل مموریت ریخته یا پاک کرده؟)
احتمال میدم فروشنده کپی خور کرده و بهت هم یاد نداده اگر از حالت کپی خور در آمد چیکار کنی و فایل های مورد نیاز هم بهت نداده.درسته؟
Last edited by choory; 13-08-2009 at 13:57.
دقیقا همینطوره علی جان؟؟
خودت باید راهنماییم کنی
شرمندم
همیشه بهت زحمت دادیم
خیلی چاکریم![]()
خواهش میکنم عزیز.
دشمنت شرمنده.
نه بابا چه زحمتی وظیفه هست.
لطف کن ورژن دقیق فریمور را بگو تا راهنماییت کنم.
5.03
m33 6
ممنون علی آقا
ببین کل آموزش کپی خور کردن داخل پست زیر هست.(خیلی خیلی راحت هست.)
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
شما به آن قسمت اول آموزش که باید به 5.03 آپدیت کنی نیازی نداری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یک دور psp را به صورت کامل خاموش کن یا باطری را در بیار که از حالت کپی خور خارج بشه بعد آموزش را انجام بده.
اگر بازم سوالی در رابطه با کپی خور کردن داشتی در تاپیک مربوط به کپی خور کردن psp بپرس.
Last edited by choory; 13-08-2009 at 14:15.
سلام علی اقا کلآ mhu5.03 چندتا پلاگین داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)