تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 944 از 1667 اولاول ... 44484489493494094194294394494594694794895499410441444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,431 به 9,440 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مهدی جان، دکمه Browse نداره! فقط یه OK و یه Cancel، وگرنه خودم یه امتحانی می کردم.
    مشکل عجیب و غریبیست!

دوستان
    من مشکلمو هر جا مطرح کردم جواب نگرفتم اینجا میگم لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید
    من با بازی نید فور اسپید اندرکاور مشکل دارم
    موقع بازی یکدفعه مانیتور سیاه میشه و سیستم ریست میشه
    با یه نرم افزار کارکرد کارت گرافیک رو مانیتور کردم موقع ریست شدن دماش میره بالا به صد میرسه و ریست میشه
    اخه فقط تو اندرکاور این مشکلو دارم بازی های دیگه مثل cod5 و gta iv و ... رو راحت اجرا میکنم
    گرافیکم 4670
    رم 4 گیگ
    ببینم احیانا گرافیکت Sapphire نیست؟
    نمی دونم چرا سفایرهای جدید بعضا این مشکل رو دارند؟ 4670 دوست من هم با Fallout 3 این مشکل رو داشت! فکر کنم فن هاشون خوب نیست.
    به هر حال روش توصیه شده اکثر حرفه ای ها توی این شرایط دانلود برنامه هایی است که سرعت فن گرافیک رو افزایش میدن. منتها تجربه شخصی میگه یکی از تنظیمات گرافیکی بازی داره کارت گرافیک رو اذیت می کنه.
    تنظیمات گرافیکی رو همه رو بیار پایین پایین و بعد یکی یکی ببر بالا ببین کجا خراب می کنه. وقتی تشخیص دادی درمانش خیلی راحته! فقط اون یه تنظیم رو پایین نگه دار و بقیه رو ببر بالا.
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ببینم احیانا گرافیکت Sapphire نیست؟
    نمی دونم چرا سفایرهای جدید بعضا این مشکل رو دارند؟ 4670 دوست من هم با Fallout 3 این مشکل رو داشت! فکر کنم فن هاشون خوب نیست.
    به هر حال روش توصیه شده اکثر حرفه ای ها توی این شرایط دانلود برنامه هایی است که سرعت فن گرافیک رو افزایش میدن. منتها تجربه شخصی میگه یکی از تنظیمات گرافیکی بازی داره کارت گرافیک رو اذیت می کنه.
    تنظیمات گرافیکی رو همه رو بیار پایین پایین و بعد یکی یکی ببر بالا ببین کجا خراب می کنه. وقتی تشخیص دادی درمانش خیلی راحته! فقط اون یه تنظیم رو پایین نگه دار و بقیه رو ببر بالا.
    موفق باشی.
    دقیقا سافایره!!!
    اخه من با خود کاتالیست سرعت فن رو می برم بالا ولی بازم فایده نداره
    این روش شما رو هم اجرا میکنم ببینم چی میشه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

مهدی جان، دکمه Browse نداره! فقط یه OK و یه Cancel، وگرنه خودم یه امتحانی می کردم.
    مشکل عجیب و غریبیست!
    مشکل از دی وی دی هاست به احتمال زیاد
    باید فایلهای دی وی دی ها پشت سر هم باشه . مثلا دی وی دی 1 فایلهای :
    data1.cab
    data2.cab
    و دی وی دی 2 :
    data3.cab
    در غیر این صورت همون پیامی رو که شما میگید رو میده یعنی دی وی دی دوم رو تشخیص نمیده
    Last edited by Reza Azimy_RW; 21-07-2009 at 00:18.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

ببخشید یه سوال دارم من بازی cod 5 رو به تازگی از دوستم گرفتم و اون رو ریختم اما وقتی به درون بازی میرم و مرحله را انتخواب میکنم و هر کدوم از گذینه های راحت معمولی سخت و خیلی سخت رو میزنم تو نمیره یعنی تو مرحله نمیره . در ضمن اون unimidem رو هم ندارم یعنی درایو کارت صدا رو هم ریختم ولی بازم کار نکرد و unimidem نیومد کارت گرافیک هم بالاست و تازه یک ماه نیست خریدم gta IV رو بدون هیچ مشکلی میرم ولی این نمیدونم چرا اینجوریه لطفا کمک کنید.

در آغاز فعالیت omid960's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من بازی شاهزاده پارس 3 رو بر روی سیستمم نصب کردم میره تو بازی و new game رو میزنم فیلم اول بازی وقتی تموم میشه و میخواد بازی تازه شروع بشه سیستمم ریست میشه .ویندوزم را هم عوض کردم درست نشد تو یه قسمته دیگه بیرون از بازی که سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی و از این جور چیزا رو میزنه کل سیستممو ok داده بود. یعنی جلوش تیکه سبز زده بود یعنی سیستمم برای اجرای بازی کافی هست . میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ سیستم من هم ؟ ram:256 grafic:128 cpu:2.4 .

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مشکل عجیب و غریبیست!
    اگه چند تا درایور نوری و یا حتی درایو مجازی رو کامپیوترت داری disable کن ببین درست میشه...شاید درایو رو اشتباه میگیره!
    راستی چک کن دو تا dvd یکی نباشه...گاهی پیش میاد!!

ببخشید یه سوال دارم من بازی cod 5 رو به تازگی از دوستم گرفتم و اون رو ریختم اما وقتی به درون بازی میرم و مرحله را انتخواب میکنم و هر کدوم از گذینه های راحت معمولی سخت و خیلی سخت رو میزنم تو نمیره یعنی تو مرحله نمیره . در ضمن اون unimidem رو هم ندارم یعنی درایو کارت صدا رو هم ریختم ولی بازم کار نکرد و unimidem نیومد کارت گرافیک هم بالاست و تازه یک ماه نیست خریدم gta IV رو بدون هیچ مشکلی میرم ولی این نمیدونم چرا اینجوریه لطفا کمک کنید.
    شما در قسمت run تایپ کن dxdiag ببین چند تا کارت sound داری اگه بیشتر از یکیه سیستم رو ببر روی یکی دیگه و ببین کدومشون گزینه unimodem رو داره هر کدوم که داشت امتحان کن(اگر هم نداشت بازم یه سری به بازی بزن ببین رد میکنه)...
    در ضمن شما nvidia phsyx رو هم حتما نصب کن...

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اگه دي وي دي هاي شما مال شركت پرديسسه بندازش دور چون تو بازي بد جوري دست بردند منم اين مشكلو داشتم بي خيال بازي شركت پرديس شدم

من بازی شاهزاده پارس 3 رو بر روی سیستمم نصب کردم میره تو بازی و new game رو میزنم فیلم اول بازی وقتی تموم میشه و میخواد بازی تازه شروع بشه سیستمم ریست میشه .ویندوزم را هم عوض کردم درست نشد تو یه قسمته دیگه بیرون از بازی که سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی و از این جور چیزا رو میزنه کل سیستممو ok داده بود. یعنی جلوش تیکه سبز زده بود یعنی سیستمم برای اجرای بازی کافی هست . میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ سیستم من هم ؟ ram:256 grafic:128 cpu:2.4 .
    خوب عزيز جان اگه بازي مال شركت تيكن باشه احتياج به كرك هست شما درخواست كرك كن تو تاپيك كرك فك كنم مشكلت حله هرچند سيستمت خيلي ضعيفه

داره خودمونی میشه BM663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEHRAN CITY

پيش فرض

سلام من harry potter 6 رو گرفتم نصب شد ولی انگار مشکل گرافیکی داره کله ها وهمه چیز شطرنجیه مشکل چیه؟؟؟؟

Cpu 4.0
    Ram 3Gig
    VGA 7300(512)

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.اين بازي را چه جور بايد نصب كرد؟ ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز اگه تو خود سي دي بازيت برنامه DAEMON Tools Lite وجود داشت اين كارايي كه ميگم بكني اثر بخشه
    اين مشكل مشابه مشكل گاد فادر 1 هستش
    پس با برنامه يه درايو مجازي ميسازي بعد فايل هاي ايمج سي دي يو با برنامه باز ميكنيد اين كار باعث ميشه فايلا تو درايو مجازي كپي بشه بعدشم براي اجراي بازي تو درايو مجازي كه ساختي روي ايكون بازي دبل ميكني بعدشم راحت بازي ميكني
    البته اينايي كه گفتم نميدونم رو اين بازي اجرا ميشه يا نه رو گاد فادر 1 كه جواب داد حالا شما يه امتحاني بكن نتيجشو به ما بگو

سلام من harry potter 6 رو گرفتم نصب شد ولی انگار مشکل گرافیکی داره کله ها وهمه چیز شطرنجیه مشکل چیه؟؟؟؟

Cpu 4.0
    Ram 3Gig
    VGA 7300(512)
    شما تو خود بازي گرافيكو بيار پايين همرو low كن بعدشم 800nv 600 كن باعث ميشه كمتر به گرافيكت فشار بياد بازي روونتر اجرا شه

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان كسي نبود جواب كا رو بده؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •