من مخابرات بودم،پشتیبانی دیتا یک جدول جلوم باز کرد که مثلا" 512 نامحدود سرعتش روی 390 هستش،یعنی سرعت دانلود 50،حالا تو امید داری مثل قبل بشه،می گم یا رو با جدول سرعتای جدیدو بهم نشون داد![]()
من مخابرات بودم،پشتیبانی دیتا یک جدول جلوم باز کرد که مثلا" 512 نامحدود سرعتش روی 390 هستش،یعنی سرعت دانلود 50،حالا تو امید داری مثل قبل بشه،می گم یا رو با جدول سرعتای جدیدو بهم نشون داد![]()
128----------->5تا8 kb/s
256----------->32 kb/s
من این هفنه میرم ی شرکت که واسه کاربراش ارزش قاِیل بشه....دیروز زنگ زدم 2020 گفت نا محدود همینه....چون ضریب اشترتک 1 ب 8 هست یعنی شما 16 تقسیم بر 8 کن میشه 2 نتیجه اینکه سرعت مجاز شما باید 2 باشه....از اینکه الان داری با 8 دانلود میکنی باید تشکر هم کنی.....اون وقت ینی فک می کنید اینا وضشون بهتر میشه؟؟؟؟
واقعا خجالت داره این اینترنت رو از کجا میارن اینترنت پر سرعت 8 کیلوبایت بر ثانیه خخخخخخخخخخخخخخخ
یعنی الان 128 نامحدود سرعتش 8 نیست؟ فقط نامحدود 8 هستش؟
128 محدود سرعتش تا 50 میره و 128 نا محدود 6 ماهه و یه ساله هم سرعت تا 50 میره
ایکاش کسی 256 نا محدود 6 ماهه داشت می دیدیم سرعتش تا چند میره کلا سرویس های 6 ماهه و یک ساله رو با سرعت بالاتر می بندن
بابا یکی جواب مارو بده ازتون کم نمیشه
ضاهرا" اینجا فقط به کسی جواب میدن که طرف باهاشون دوسته
وگرنه اگه نشناسن طرفو کرفس هم حساب نمیکنند
راستش من جواب همه سوالاتتو نمیدونم ولی در مورد محدودیت دانلودباید بگم مخابرات همچین چیزی نداره که بعد دانلود حجم مشخصی سرعتتو بیارن پایین.(که البته الان با این وضعیت سرعتا اصلا نیازی هم به این کار نداره)
در مورد قطعی هم که این مدت مخابرات قطعی زیاد داشت ولی الان بهتر شده در کل در مورد قطعی های مخابرات مازندران اینکه کی،کجا،چگونه،به چه مدت و...اتفاق میفته فقط خدا میدونه!
در مورد ثبت نام هم که من اینترنتی انجام ندادم ولی این آدرسی که دادی برای چک کردن پروفایله نه ثبت نام!
معمولا هم بعد ثبت نام اگه بار اولته که از مخابرات میگیری باید یکی دو هفته ای برای رانژه خطط صبر کنی.
در مورد مودم هم فکر نمیکنم مشکلی باشه.
بهتره زنگ بزنی 2020 یا بری مخابرات محلتون بخش مشترکین adsl اونجا صحبت کنی برا ثبت نام.
دوست عزیز شرمنده مشکلات اخیر مخابرات اعصاب نزاشته برا ما
سرویس نا محدود یک مگ سرعتش تا 64 بیشتر نمیره محدودیت و ازین جور بازی ها نداره(یعنی عمرا مغز مهندسای مخابرات بکشه بتونن ازین محدودیت ها بزارن)
اگه بخواین سرویس حجمی بگیرین هم فقط سرویس های 6 ماهه و یک ساله شبانه رایگان داره که از 1-6 هست برا ثبت نام هم باید به مخابرات منطقه مراجعه کنی اگه تو شهر باشی و سر صبح قبل ساعت 9-10 کار ثبت نامت تموم بشه تا ظهر برات رانژه می کنن و نهایت یک روز برا خود من یک ساعت بعد ثبت نام رانژه کردن(خونه رفتم رانژه بود) تو روستا رو نمی دونم چند روز طول می کشه هر مودمی هم میتونی استفاده کنی
اما برادرانه بهت توصیه می کنم فعلا سراغ مخابرات نیای یه 2 ماهی میشه کلا نابود شده همه جوره افتضاحه به نظرم فعلا یکی دو ماه از یه شرکت دیگه بگیر تا ببینی وضعیت مخابرات چی میشه
شما مطمئنی 128 نامحدود 6 ماهه سرعتش تا 50 میر ه؟؟؟؟
یعنی ماه بعد من 6 ماه بردارم پشیمون نمیشم
نشه 6 ماهه بخرم ببینم رو 8 کیلو بستس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)