حداکثر سرعت دانلود چه قدره؟
62 تا رو کامل میده؟
حداکثر سرعت دانلود چه قدره؟
62 تا رو کامل میده؟
سلام
من مدت زیادی که برای اینترنت مخابرات ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نکردن وقتی به سایت مخابرات میرم و در بخش سوالات اینو مطرح میکنم پیغام میدن شماره تماس خودتون رو برای پیگیری قرار بدین نمیدونم میخوان زنگ بزنن چی بگن اصلا کسی هست تا حالا با قرار دادن شماره تماسش تو سایت خطشه وصل کرده باشن!!!![]()
Last edited by tiger1980; 20-09-2013 at 00:44.
حتما حضوری برو من 3 بار رفتم مرکز مخابراتی تا بالاخره بعد از دو هفته وصل شد!
این ساعات پر مصرف که میگن چه زمانی هست؟؟؟؟؟ و یعنی چی پهنای باند کم میشه؟؟؟؟ لطفا توضیح بدید
این دی سی های چند دقیقه ای دیگه نمیدونم داستانش چیه !!
هر چند دقیقه یک بار چیز پی ان دیسکانکت میشه
به جون خودم اینا دیگه مشکل کوسه و لنگر و دژمن و زیر ساخت و رو ساخت و این حرفا نیس
خودشون یه لولی دارن میزنن![]()
قضیه برداشتن سرویس نامحدود چیه یکی از دوستان گفتن؟
ضمناغ راسته سرویس ها قراره از اول مهر گرون بشه؟چقدر؟
من فکر کردم فقط سرویس های نامحدود شهرستان ها رو برداشتن مگه قراره نامحدود تهران رو هم بردارن ؟
ظاهرا اینا میخان نامحدود رو سرتاسری بردارن
من کلا adsl گرفتم فقط برای نامحدود مخابرات ولی 2 ماه بیشتر فیض نبردیم که گفتن نامحدود، پر
این ساعات پر مصرف که میگن چه زمانی هست؟؟؟؟؟ و یعنی چی پهنای باند کم میشه؟؟؟؟ لطفا توضیح بدید. ی جوانمردی نیست توضیح بده
نا محدود استان تهران دست نمیخوره ، خبر زیر هم قیمت های جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی قیمت جدید دادن برای اول مهر بعدم زیر جدول تاکید کرده بدون محدودیت حجمی با ضریب اشتراک یک به هشت یعنی تمامی سرویس ها نامحدود خواهند موند (البته برای تهران) پس به شایعات دامن نزنید ! حالا آسیاتک به خاطر اینکه میخواد جمع کنه بره دیتاسنتر بشه یه کاری کرد دلیل نمیشه خبری باشه !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)