تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 943 از 1805 اولاول ... 44384389393393994094194294394494594694795399310431443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,421 به 9,430 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این موضوع که روشها لو رفت و ... هم شوخی بیش نیست
    بابا منم حرفم همینه ، بعضی ها اینقدر این موضوعات رو تکرار کردن که دیگه خودشون هم باورشون شده.

بیایید یکم منطقی و به دور از عصبانیت فکر کنیم.

اینقدر هم به زمین و زمان بد و بیرا نگیم،

در مورد اینکه هر کسی یه طرحی داره و دوست داره سرعتش فلان اندازه باشه هم من میگم، کاری به اسم طرح و غیره نداریم اونی که موقع فروش تبلیغ کردن و ما رو حساب حرف اونا طرح رو خریدیم ملاکه وگرنه طلایی و نقره ای و برنزی که توی آیه قرآن نیومده باید چند مگ باشه که حالا 128 و 256 و ... بگیم باید چند باشه سرعتشون

هرکس روی حساب اعتمادی که به شرکت داشته و حرفی که اونا موقع فروش زدن رفته اون طرح رو خریده و پول داده نه روی حساب اسم طرح

2. 6 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اوضاع کاملا مشخصه و همینطور جواب های اون آقا

نتیجه این همه مزاکره چی شد؟؟!!!!!!!!!!

سرعنا برای اونایی که خوب بود افتضاح شد اونایی هم که خوب نبود به 0 رسید !
    طلایی ها هم که مشخصه !

این کار هاتون هیچ نتیجه +ای نداشت فقط ------ بود!!
    این که باهت موافقم که این کارایی که کردیم هیچ نتیجه ای نداشت

ولی حداقل تلاشمون رو کردیم

خواهشن بحث رو همین جا تموم کنیم و به دنبال مقصر نباشید

الان بهترین کار همون تبلیغات منفی هست که فروش مخابرات کمتر بشه خداقل داریم سعی می کنیم

ولی من به اینده امیدوارم حس می کنم یک اتفاقی قراره بیفته که همه راضی میشن

4. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا اینقدر جوش نزنید من که سرعتم خوبه چیکار به کار دیگران دارید
    اینو ببین

بعد صبح دیدم یه ریسیت کردم نتیجه این شد البته با خط یکی دیگه
    Last edited by mr1987; 12-12-2013 at 22:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بابا اینقدر جوش نزنید من که سرعتم خوبه چیکار به کار دیگران دارید
    اینو ببین
    بیچاره چه زجری کشیده دانلود منیجرت برای دانلود این 17 مگ

در ضمن اینو زود پاکش کن تا کسی ندیده آخه 77 کیلوبایت برات اضافه رایگان حساب کردن تو ساعت غیر رایگان میدونی چه ضرری زدی به مخابرات؟
    Last edited by msi360; 12-12-2013 at 22:32.

7. 2 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

ایشون و تمام طلایی های دیگه این سایت حاضرن سرعت بقیه صفر باشه ولی خودشون 2 مگ
    اون اوایل که سرعت شبانه کم شده بود و این اقا ملک نگفته بود محدود کردیم و بارها هی میگفت شماره بدین که اونایی طلایی نداشتن میگفتن یا برای همه درست کن یا نه
    فقط ایشون و اون دو تا سه یارشون بود که تنها منافع خودشون اهمیت داشت
    زمانی که سرعتشون خوب بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتن به این اقا توهین نشه قهر میکنه
    ولی سرعت یا پینگ خودشون که کم شد دیگه کم مونده بود کمر این اقا را بشکنن

حالا من یک طرحی دارم که اگه خدا بخواد و عملی بشه سرعت طلایی ها یک مقدار قابل توجهی کم میشه و سرعت بقیه بهتر میشه
    اینم خودشون خواستن و بس
    چون خود من هم (پست هام هست )به اقا جعفریان گفتم شما سرعت طلایی ها را کم نکن فقط سرعت ما را حداقل یک روز هفته حدود 50-60 کن
    جالبه همین اغا امید به ما که 15 -16 تومن برای هر ماه دادیم میگه چندرغاز دادن و خودشون که فقط دو برابر دادن میگه کلی پول
    حالا اگه یک اتفاقی افتاد که سرعتتون بجای 16 برابر دو برابر ما شده بدون از همین چندر غاز ها بوده
    مرحبا اخوی

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نمیدونم واسه شماها هم منو تغییر رمز ناپدید شده یا نه مال من که وجود نداره ببین من چقدر پول بی زبون به مخابرات میدم

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بیچاره چه زجری کشیده دانلود منیجرت برای دانلود این 17 مگ

در ضمن اینو زود پاکش کن تا کسی ندیده آخه 77 کیلوبایت برات اضافه رایگان حساب کردن تو ساعت غیر رایگان میدونی چه ضرری زدی به مخابرات؟
    اون شارژم تموم شده بود چاره ای نبود1گیگ شارژکردم اما ریز کارکرد ماه قبلمو ببین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بابا بیخیال دیگه یه سوءتفاهم بود حل شد

توی پست همین اول این صفحه گفتم ، طلایی و نقره ای و برنزی و 128 و 256 و بعثت و ... نداریم . همه فقط اون چیزی که موقع فروش بهمون گفته شده رو می خوایم نه بیشتر و نه کمتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایشون و تمام طلایی های دیگه این سایت حاضرن سرعت بقیه صفر باشه ولی خودشون 2 مگ
    اون اوایل که سرعت شبانه کم شده بود و این اقا ملک نگفته بود محدود کردیم و بارها هی میگفت شماره بدین که اونایی طلایی نداشتن میگفتن یا برای همه درست کن یا نه
    فقط ایشون و اون دو تا سه یارشون بود که تنها منافع خودشون اهمیت داشت
    زمانی که سرعتشون خوب بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتن به این اقا توهین نشه قهر میکنه
    ولی سرعت یا پینگ خودشون که کم شد دیگه کم مونده بود کمر این اقا را بشکنن

حالا من یک طرحی دارم که اگه خدا بخواد و عملی بشه سرعت طلایی ها یک مقدار قابل توجهی کم میشه و سرعت بقیه بهتر میشه
    اینم خودشون خواستن و بس
    چون خود من هم (پست هام هست )به اقا جعفریان گفتم شما سرعت طلایی ها را کم نکن فقط سرعت ما را حداقل یک روز هفته حدود 50-60 کن
    جالبه همین اغا امید به ما که 15 -16 تومن برای هر ماه دادیم میگه چندرغاز دادن و خودشون که فقط دو برابر دادن میگه کلی پول
    حالا اگه یک اتفاقی افتاد که سرعتتون بجای 16 برابر دو برابر ما شده بدون از همین چندر غاز ها بوده
    حالا همچین می گی تمام طلایی ها که انگارتمام طرح طلایی های استان می یان تو این تاپیک همه هم رفتن تو مخابرات نشستن سرعت طرح ها رو تعیین کردن
    واینکه اگه شما طلایی بودی می نشستی برای بقیه طرح ها شب زارزار گریه می کردی نگو قربونت این حرفا رو
    این چند نفری هم که ازطرح طلایی و حتی نقره ای و بعثت بودن می گفتن چرا مایی که با فلان سرعت گرفتیم باید سرعتمون شب این همه کم شه همه هم طرح ونظرمی دادن تا جایی هم که یادم می یاد کسی نگفت ازبقیه بزنید به ما بدین گفتن فقط سرعت ما رو درست کنید
    شما یک پست بیارکه کسی گفته باشه مخابرات بیاد این جووری طرح بچینه
    الانم کارازتهدید و ایده گذشته هم الان دارن طرح می فروشن هم 10روزدیگه طرح های جدید دارن این پولا هم که به قولی برای دوستان پولی نیست برید طرح بالاتربگیرید تا دغدغه سرعت نداشته باشید اصلا چند تا باهم بردارید
    این همه مخابرات فیلم داره سرملت درمی یاره کل مخابرات ودم ودستگاهش رو ول کردن چسبیدن به امید بدبخت
    خوبه شبانه قبل ازاینکه امید بره رو 90محدود شده بود
    خیلی قبل ازینم می رفت مخابرات دفعه اولش که نبود سعی کنید همه چی رو درست ببینید نه اینکه مشکلات رو بندازین گردن کسایی که کوچکترین نقشی تو این طرح چدن نداشتن

13. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تصویب شد دنبال مقصر نباشیم باید تبلیغ منفی کرد و م.ج ک اومد محلش نزاریم !

15. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •