لود بالانس هست...چندین اینترنت رو ترکیب کرده تا به این سرعت برسه!
لود بالانس هست...چندین اینترنت رو ترکیب کرده تا به این سرعت برسه!
سلام
دوست عزيزم جواب شما رو اقا مهدي عزيز لطف كردن دادن فقط اين رو بگم كه چندين اينترنت با هم تركيب شده سرعتش به اين رسيده و شايد فكر كنيد كه سرعت خيلي زيادي براي چندين اينترنت نيست و هزينش نميصرفه ولي اين نكته رو بايد بگم كه سرعت دانلود توي ويندوز با دانلود منيجر بالاي 3.5 مگابايت بر ثانيه هست اين سرعتي كه اسپيد تست نشون ميده معمولا سرعت تك كانكشن هست و بخاطر اينكه نميتونه از تمام پهناي باند كل خطوط در يه لحظه تست استفاده كنه از هر اينترنت مقدار كمي (نسبت به كل پهناي باند خط) پهناي باند ميگيره .
![]()
Last edited by attaghi; 13-08-2013 at 11:48.
ــ
خیلی هم عـــــالی...
ممنون از پاسختون![]()
256 محدود
![]()
سلام
امکانش هست در مورد روشی که انجام میدید برای این ترکیب کردن اینترنت ها یه توضیحی بدید ؟
سلام
دوست عزيزم براي اين كار نياز به سخت افزاري هست به نام لودبالانسر كه انواع مختلفي داره كه بهترين نوعش پپلينك هست كه من استفاده ميكنم و قيمت خيلي بالايي هم داره . شما اينترنت هاتون رو بستگي به ورودي دستگاهتون بهش ميديد (يه سري تنظيمات خاصي هم داره كه توي سبك تنظيمات مودم هست البته براي اين مدل) و از خروجيش تركيپ پهناي باند كل خطوط رو ميگيريد .
سلام مجدد
قیمتش حدودا" چه میزان هستش ؟ تا چند اینترنت رو میشه ترکیب کرد ؟
اختلال ارتباط دیتای مشترکین حومه تهران تا پایان امروز
ارتباط دیتای مشترکین در مراکز مخابرات شهید نبوی، ورامین، قرچک، پیشوا، قیامدشت، پاکدشت، خاورشهر به علت خسارت وارده به فیبر نوری قطع شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، پس از اعلام خسارت ،کارکنان فنی مخابرات بلافاصله به محل اعزام و مشغول رفع خرابی شدند.
بر اساس همین گزارش، تلفن های آن دسته از مشترکینی که ارتباط دیتای آنان دچار اختلال شده است تا پایان امروز 22 مرداد ماه برطرف می شود.
قیمت اون لود بالانسر فک کنم حدود 1 تومن بود فک کنم البته
مخابرات تهران
انقدر نگویید اینترنت اینترنت!اینترنت مال خر است!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)