اشکالی نداره شما میتونی اگه دفاع وسط کم داری سرجیو راموس رو هم بعضی وقت ها دفاع وسط بذاری بعد مثلا نیم فصل یه دفاع تقریبا خوب میتونی به صورت قرضی بگیری و همچنین میتونی فصل بعد یه دفاع وسط خوب بگیری البته دفاع وسط هات خیلی خوب هستند مخصوصا آلبیول که اصلا به هیچ وجه اونو نفروش.بعد در این مورد که گفتی رائول رفته میلان منظورتو نمی فهمم چون الکی بازیکن که خودش نمیره یه تیم دیگه حتما سال آخر قراردادش بوده و شما هم حتما گذاشتیش توی لیست فروش اون هم ناراحت شده و حاظر به تمدید قرارداد با شما نشده البته رائول رو نیاز نداری ولی میتونی باهاش تمدید کنی بعد اون بفروشی این جوری حداقل یه سودی میکنی.بعد این که گفت بازی رو ریست کردم یه مطلب خیلی مهم به شما بگم اگه در حالت اتوسیو هستی باید حتما حداقل دو تا سیو کنی که اگر پیشمان شدی سیو قبلی خودت رو بیاریبه جز گارای مدافع دیگری برای جایگزینی ندارم ( چون تو مستر اماتورم نمی دونم چطوری شد که متزلدر رو فروختم ، دیشب هم یه هو دیدم بعد از یه کم دستکاری رائول رفت به میلان که مجبور شدم بازی رو ریسیت کنم و از دوباره وارد بشم)
من بهت پیشنهاد می کنم هر جفت دیارا ها یعنی منظورم لاسانا دیارا و محمد دیارا رو بفروش و یک هافبک دفاعی دیگه مثل کمپانی(منچستر سیتی) بخر.چون من خودم هم با رئال یه شش هفت فصلیو بازی کردمدر پست هافبک دفاعی 4 بازیکن دارم هر طوری هم از سیستم چرخشی استفاده می کنم باز هم دوتاش ناراحت میشنبازیکنی مثل گاگو پیشرفت خوبی میکنه و ژاوی آلونسو هم تا دو فصل خوبه و به نظر من بعد از دو فصل اون بفروش
منظورت رو درست نمی فهم سوالت اصلا چیهچند تا از بازیکنا رو تعویض پست دادم و یا خرید بازی کن جدید داشته باشم تا پایان فصل یا نیم فصل نمی تونن بیان و استفاده کنم ضمن اینکه بیشتر دوست دارم با همین بازیکنای رئال بازی کنم و زیاد بازیکن جدید اضافه نکنمحالا من یه ترکیب که خودم رفتم پیشنهاد میکنم. شما دروازه بانت که صد در صد خوبه و اصلا تغییری نده.دفاع هات هم که البیول و راموس که خیلی خوبن و پپه هم بد نیست ولی باید یه دفاع چپ خوب بخری و همچنین یه دفاع وسط من بهت پیشنهاد میکنم مثلا دنیل اگر(لیورپول) رو بخر
هافبک دفاع هات که توضیح دادم .در مورد هافبک های گوشه به نظر من کاکا رو بذار چپ و یه هافبک راست خوب مثل فرانک ریبری بخر و مهاجم ها هم هیگوئن و رونالدو و یا رونالدو و بنزما بذار.البته میتونی بنزما رو بفروشی و پول خوبی بدست بیاری.اگه بخوای می تونم درباره رئال بیشتر توضیح بدم.
در مورد سوال اول باید بگم که نه نمیشه و شما باید از اول بری و کلا هر تغییری میخوای در قسمت edit بدی باید انجام بدی و بعد مسترلیگ رو شروع کنی.دو تا هم سئوال فنی
1. اخرین پچی که نصب کردم 1.2 است اگر پچ 1.3 رو نصب کنم ایا می تونم همین مستر لیگ رو که بازی کردم تو اون پچ ادامه بدم یا نه باید از اول شروع کنم
2. برای بازی ها برد و مساوی و باخت چطور سرمایه تیم اضاف میشه منظورم هر برد چقدر اضافه میشه
در مورد سوال دوم من دقیقا نمی دونم چه قدر اضافه میشه ولی به اسپانسرت هم ربط داره و بعد از هر بازی مینویسه که چه قدر بهت پول میده.اینو هم بگم که شما بعد از هر قهرمانی پول خیلی خوبی میگیرید.