تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 943 از 1211 اولاول ... 4438438939339399409419429439449459469479539931043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,421 به 9,430 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به جز گارای مدافع دیگری برای جایگزینی ندارم ( چون تو مستر اماتورم نمی دونم چطوری شد که متزلدر رو فروختم ، دیشب هم یه هو دیدم بعد از یه کم دستکاری رائول رفت به میلان که مجبور شدم بازی رو ریسیت کنم و از دوباره وارد بشم)
    اشکالی نداره شما میتونی اگه دفاع وسط کم داری سرجیو راموس رو هم بعضی وقت ها دفاع وسط بذاری بعد مثلا نیم فصل یه دفاع تقریبا خوب میتونی به صورت قرضی بگیری و همچنین میتونی فصل بعد یه دفاع وسط خوب بگیری البته دفاع وسط هات خیلی خوب هستند مخصوصا آلبیول که اصلا به هیچ وجه اونو نفروش.بعد در این مورد که گفتی رائول رفته میلان منظورتو نمی فهمم چون الکی بازیکن که خودش نمیره یه تیم دیگه حتما سال آخر قراردادش بوده و شما هم حتما گذاشتیش توی لیست فروش اون هم ناراحت شده و حاظر به تمدید قرارداد با شما نشده البته رائول رو نیاز نداری ولی میتونی باهاش تمدید کنی بعد اون بفروشی این جوری حداقل یه سودی میکنی.بعد این که گفت بازی رو ریست کردم یه مطلب خیلی مهم به شما بگم اگه در حالت اتوسیو هستی باید حتما حداقل دو تا سیو کنی که اگر پیشمان شدی سیو قبلی خودت رو بیاری
    در پست هافبک دفاعی 4 بازیکن دارم هر طوری هم از سیستم چرخشی استفاده می کنم باز هم دوتاش ناراحت میشن
    من بهت پیشنهاد می کنم هر جفت دیارا ها یعنی منظورم لاسانا دیارا و محمد دیارا رو بفروش و یک هافبک دفاعی دیگه مثل کمپانی(منچستر سیتی) بخر.چون من خودم هم با رئال یه شش هفت فصلیو بازی کردمبازیکنی مثل گاگو پیشرفت خوبی میکنه و ژاوی آلونسو هم تا دو فصل خوبه و به نظر من بعد از دو فصل اون بفروش

چند تا از بازیکنا رو تعویض پست دادم و یا خرید بازی کن جدید داشته باشم تا پایان فصل یا نیم فصل نمی تونن بیان و استفاده کنم ضمن اینکه بیشتر دوست دارم با همین بازیکنای رئال بازی کنم و زیاد بازیکن جدید اضافه نکنم
    منظورت رو درست نمی فهم سوالت اصلا چیه حالا من یه ترکیب که خودم رفتم پیشنهاد میکنم. شما دروازه بانت که صد در صد خوبه و اصلا تغییری نده.دفاع هات هم که البیول و راموس که خیلی خوبن و پپه هم بد نیست ولی باید یه دفاع چپ خوب بخری و همچنین یه دفاع وسط من بهت پیشنهاد میکنم مثلا دنیل اگر(لیورپول) رو بخر
    هافبک دفاع هات که توضیح دادم .در مورد هافبک های گوشه به نظر من کاکا رو بذار چپ و یه هافبک راست خوب مثل فرانک ریبری بخر و مهاجم ها هم هیگوئن و رونالدو و یا رونالدو و بنزما بذار.البته میتونی بنزما رو بفروشی و پول خوبی بدست بیاری.اگه بخوای می تونم درباره رئال بیشتر توضیح بدم.
    دو تا هم سئوال فنی
    1. اخرین پچی که نصب کردم 1.2 است اگر پچ 1.3 رو نصب کنم ایا می تونم همین مستر لیگ رو که بازی کردم تو اون پچ ادامه بدم یا نه باید از اول شروع کنم
    2. برای بازی ها برد و مساوی و باخت چطور سرمایه تیم اضاف میشه منظورم هر برد چقدر اضافه میشه
    در مورد سوال اول باید بگم که نه نمیشه و شما باید از اول بری و کلا هر تغییری میخوای در قسمت edit بدی باید انجام بدی و بعد مسترلیگ رو شروع کنی.
    در مورد سوال دوم من دقیقا نمی دونم چه قدر اضافه میشه ولی به اسپانسرت هم ربط داره و بعد از هر بازی مینویسه که چه قدر بهت پول میده.اینو هم بگم که شما بعد از هر قهرمانی پول خیلی خوبی میگیرید.

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره کامل توضیح بده مخصوصا گزینه هایی که تو game plan تو assistant است
    من فصل قبل تو حالت پروفشنال با منچستر خیلی جام بردم اما این فصل خیلی ضعیف ظاهر شدن علتش چیه؟
    بازیکن های خوبی هم نگرفتم فقط لمپارد توشون خوب بود
    باشه حتما توضیح میدم.راستی از کسی که این تاپیکو زده تقاضا دارم اگه میشه این توضیحاتی که میخوام بعدا توضیح بدم رو توی صفحه اول بذاره
    شما شاید بازیکنان زیادی نخریدی و به جاش بازیکنان خوبت رو فروختی البته دقیقا نمیدونم شما باید بیشتر توضیح بدی.ولی پیشنهادهایی که بهت دادم رو بیشتر توجه کن.شما مثلا چند تا بازیکن که فکر می کنی بازی بهشون نمیرسه رو به طور قرضی به یه تیم دیگه بده و این جوری فصل بعدش اون بازیکن بهتر میشه مخصوصا اگه جوان باشه(مثل ولبک-ماچدا-اوبرتان-وانسیا).در ضمن همون جوری که قبلا گفتم به اون Level های مربی و تمرین دهنده و ... بیشتر توجه کن که در این مورد بیشتر توضیح خواهم داد.همچنین یه نکته مهم بهت بگم اگه به تیم جوانان خودت یعنی Youth team بیشتر توجه کنی یعنی مثلا این فصل همون جوری که گفتم در ماه آگوست اونو در Level آخر قرار بده و در فصل بعدی می بینی که یه بازیکنان میاد که شاید در حد رونالدو و مسی خواهند شد!!! و شما میتونی باهاش قرارداد ببندی.

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همونجوری که گفتی من بازیکن های زیادی از تیم جوانانم گرفتم که اقلب بالای 89 هستن ولی نمی دونم چرا همیشه مدافع بهم می ده در صورتی که من چون با بارسلون می رم نیاز چندانی به مدافع ندارم
    راستی من این نرم افزار رو دانلود کردم و بازی رو گذاشتم رو سوپر استار اما وقتی می رم اوپشن مستر لیگم بازم نوشته تاپ پلیر
    راهی هست که بفهمم بازی لولش تغییر کرده یا نه ؟

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سه تا سوال فنی دیگه :
    اولی این که من یه اسکرین سرور دانلود کردم گذاشتم تو پوشه مربوط ولی نتیجه ای نداد
    یه سوال دیگه ، من چرا وقتی قهرمان جام حذفی و لیگ اسپانیا می شم ، تو جشن قهرمانی کاپی وجود نداره ؟
    سوال سوم هم اینه که من پچ 1.4 رو دانلود کردم (همون که حجمش 221 میگه ) آیا کاپ جام جهانی تو اون درسته ؟ و اگه نیست آیا برای جام جهانی کاپی اومده بزاریم تو بازی یا باید به امید همون کاپ های مزخرف قهرمان جهان بشیم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان میخواستم یکمی این بازیو نقد کنم البته شاید دوستان در این تاپیک این کار رو زیاد کرده باشن ولی من فقط بیشتر بیرون بازیو نقد کنم.
    نمیخوام زیاد مفصل توضیح بدم فقط میخوام ویژگی ها و معایب بازیو بگم:
    به نظر من این نسخه جدا از گیم پلی و گرافیک و کلا درون بازی یه سری ویژگی های جالب در بیرون بازی داشت مثلا مسترلیگ کلا تغییر کرده بود و مثلا یه قابلیت جالب سیستم نقل و انتقلات در کل فصل بود که خیلی بازیو جذابتر کرده بود. یا همچنین قابلیت leave to coach بود که میتونستید که بازیو بازی نکنید و اونو بزنید بره.یا همچنین بخش Index خیلی خوب طراحی شده بود و واقعا خیلی به واقعیت نزدیک بود. دیگر ویژگی هایی بازی چیزهایی مثل خصوصیات بازیکنان یا همون ability هست که همیشه شرکت کونامی واقعا سعی میکنه به بهترین شکل و کمترین نقص این کارو انجام بده.در مورد ویژگی ها اگه بخوام توضیح بدم خیلی زیاد میشه.اینارو گفت که برسم به معایب بازی
    به نظر من معایب رو میشه در چند دسته تقسیم کنیم یه دسته معایب واقعا خیلی زور داره اینه که در شماره های قبلی به بهترین شکل بوده ولی توی این نسخه اونو برداشتند از جمله:
    دروازه بان ها-قابلیت خیلی مفید معاوضه بازیکنان با یکدیگر-تغییر در ادیت بازی و لحاظ شدن آن در مسترلیگ-خرید بازیکنانی که باشگاه ندارد و فقط مثلا توی تیم ملی هستش و...
    نمی خوام زیاد در مورد اونایی که گفتم توضیح بدم ولی مثلا دروازه بان ها در شماره قبلی واقعا عالی ولی چرا واقعا توی این نسخه دوباره ضعیف شدند و بعضی وقت ها یه گلهایی خیلی بی خود می خورند یا مثلا چرا بازیکنانی که باشگاه ندارند و فقط در تیم ملی هستند شما اونارو نمیتونید در مسترلیگ یه راست بخرید و اونا میان توی Youth team تیم های مختلف اصلا چه ربطی داره مثلا بازیکنان ایرانی و کلا آسیایی بیشتر اونها باشگاه ندارند یعنی چی که برن توی تیم جوانان و مثلا یه بازیکنان 35 ساله سنش میشه 17 سال در صورتی که در شماره های قبلی این قابلیت وجود داشت.
    یه دسته از معایب هم همیشه وجود داره مثل کم بودن تیم ها و نخریدن لیسانس تمام تیم ها که عیب زیاد بزرگی نیست و همه میتونن patch هایی که میاد رو دانلود کنن. ولی مثلا به نظر من یه عیب رو اگه رفع کنن خیلی خیلی عالی میشه این که پیشرفت بازیکن براساس واقعیت باشه و مثلا به سرعت بعد از چند سال 20 تا اضافه نشه و یا یه بازیکن که در پست دفاع وسط هست همه خصوصیاتش زیاد نشه و مثلا یه دفاع نتونه اندازه یک مهاجم خوب شوت بزنه و یا مثل یک پاسور فوق العاده باشه.در این شماره یه چیز جدید این بود که مثلا بازیکنانی که مسن هستند پسرفت خیلی زیادی می کنند و مثلا سرعتشون خیلی زیاد کم میشه این به نظر من خیلی خوب هست ولی نه اینکه مثلا بشه 55 و یا53 درسته بازیکنان در واقعیت پسرفت میکنند ولی نه دیگه این قدر زیاد.

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یه کی ما هم تحویل بگیره !!!

من با این نرم افـــزار (PRO-EVO Editing Studio 2010) وقتی تغییراتی که توی Become A legend انجام دادم می خوام سیوش کنم این ارور رو میده ...

میشه راهنماییم کنین تا این مشکل حل بشه ؟؟؟

لطفـــا"

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه تا سوال فنی دیگه :
    اولی این که من یه اسکرین سرور دانلود کردم گذاشتم تو پوشه مربوط ولی نتیجه ای نداد
    یه سوال دیگه ، من چرا وقتی قهرمان جام حذفی و لیگ اسپانیا می شم ، تو جشن قهرمانی کاپی وجود نداره ؟
    سوال سوم هم اینه که من پچ 1.4 رو دانلود کردم (همون که حجمش 221 میگه ) آیا کاپ جام جهانی تو اون درسته ؟ و اگه نیست آیا برای جام جهانی کاپی اومده بزاریم تو بازی یا باید به امید همون کاپ های مزخرف قهرمان جهان بشیم ؟
    سوال اولو منظورت رو نمیدونم
    در مورد سوال دوم تا اون جایی که من می دونم جام گرفتن رو نشون میده.ولی فکر کنم در مسترلیگ فقط لیگ قهرمان اروپا و یا جام اروپا رو نشون میده البته دقیقا مطمئن نیستم
    در مورد سوال سوم من خودم یه پچ گرفتم که حجمش از برای شما کمتر و حدود 60 مگ هستش ولی واقعا عالیه.مثلا آرم همه جام ها درسته و حتی جام ملت های آسیا رو نوشته قطر 2011! و جام ملتهای آفریقا نوشته 2010 شهر کن آنگولا که واقعا خیلی جالب هست.تازه بازیکنان بوندسلیگا نسبتا خوب طراحی شده اند و جالب هست که در مسترلیگ این بازیکنان قیمتشون خیلی پایین هست و برای اونایی که بازیکن لازم دارند راحت میشه اونارو خرید. فقط بدیش اینه که become a legend یکمی بد میشه .اگه کسی خواست میتونم اونو بذارم.

در آغاز فعالیت OldtRaffoRd_ArAsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سوال اولو منظورت رو نمیدونم
    در مورد سوال دوم تا اون جایی که من می دونم جام گرفتن رو نشون میده.ولی فکر کنم در مسترلیگ فقط لیگ قهرمان اروپا و یا جام اروپا رو نشون میده البته دقیقا مطمئن نیستم
    در مورد سوال سوم من خودم یه پچ گرفتم که حجمش از برای شما کمتر و حدود 60 مگ هستش ولی واقعا عالیه.مثلا آرم همه جام ها درسته و حتی جام ملت های آسیا رو نوشته قطر 2011! و جام ملتهای آفریقا نوشته 2010 شهر کن آنگولا که واقعا خیلی جالب هست.تازه بازیکنان بوندسلیگا نسبتا خوب طراحی شده اند و جالب هست که در مسترلیگ این بازیکنان قیمتشون خیلی پایین هست و برای اونایی که بازیکن لازم دارند راحت میشه اونارو خرید. فقط بدیش اینه که become a legend یکمی بد میشه .اگه کسی خواست میتونم اونو بذارم.
    ییخشید منظ.ور از حالت
    become a legend چیه ؟

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

ببخشید چه طور میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد خیلی لازم دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    Last edited by asklt; 15-01-2010 at 19:25.

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه
    من يه پيشنهاد براي نسخه هاي بعدي اين بازي دارم و تو سايت طرفداران اين بازي هم مطرح كردم_ اينجا هم ميگم ببينم نظرتون چيه??
    پيشنهادم مربوط به اسپانسر تو مستر ليگ ميشه كه توي بازي شما اين قابليت رو داشته باشيد كه براي روي پيراهن وقتي قراردادتون با يك شركت تموم ميشه يه تعدادي مثلأ 20تا شركت مثل BENQ-‎ Calsberg ‎-‎ AEG ‎-‎ bwin ‎-‎ Pirelli رو كونامي قرار بده كه مثلأ 3_4 تا ازونا به شما پيشنهاد بدن براي تبليغ روي پيراهن و از فصل بعد آرم روي پيراهن تيمي كه شما هدايت ميكيد تغيير كنه كه كار خيلي مشكلي هم نيست _ اينطوري هم بازي خيلي واقعي تر ميشه هم كونامي ميتونه ازون شركتا مثل تبليغات دور چمن پول خوبي در بياره
    :‏ نظرتون چيه?

14. این کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •