امیدوارم نشون بده اینبار![]()
من پینگم بالاست از کجا باید بفهمم که به خاطر نویز هست یا ISP !?
منم همینطور . همیشه پینگم از باکو 100 بود اما الان شده 600 !!!!
تو تنظیمات مودم ، آخرای لیست قسمتی هست ( با نام Management یا Diagnostic یا یه چیزی تو این مایه ها) که خط شما رو چک میکنه و یه گزارش میده که از دوتاش SNR( میزان نویز به سیگنال های خط) و attenuation (میران میائی خط) هستش. اگه عکس اون حدول رو بذارید میتونم بیشتر راهنمایی کنم.
خوب این درست ولی من مودمم Linksys WAG 120 N هست که این مودم هم متاسفانه SNR , Attenuation را نشون نمیده . دیگه راهی نیست ؟؟
الان عکس درست شد .
ولی فکر نکنم از نویز باشه از ISP شاید باشه .
Last edited by Mr.Pooya; 05-09-2010 at 21:04.
اینم لینک عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من امروز یک مودم AM-604 ایسوز گرفتم
یک سوالی پیش اومده
من در اتصال شبکه کانکشن قسمتی که باید getway و DNS وارد کنم مشکل دارم میخوام قسمت DNS خالی بمونه و از DNS استفاده نکنم وقتی DNS پاک میکنم صحفات مرورگر از کار میفتن و ارور prox.y و اتصا ... میدن .
حالا راهی هست که این مشکل حل کنم ؟
سلام من اين سوال رو در تاپيك ابزار هاي ورودي خروجي پرسيدم اما چون پاسخي نگرفتم اينجا مطرخ ميكنم شرمنده
من يك مودم TP-Link W8920G دارم كه توي خونه هر جا به راحتي سيگنال ميده و كيفيت سيگنال از Very Good كمتر نميشه اما با مودم DLink DSL 2640U متاسفانه خيلي به مشكل بر خوردم و بايد نزيديك اتاق مودم باشم كه كار كنه حالا به نظر شما مودم خرابه اگر هست مشكلش چيه (مثلا آنتن اشكال داره) يا تنظيماتش رو بايد عوض كرد درضمن آنتن اين مودم وقتي افقي هست بهتر سيگنال ميده كه البته من فكر نميكنم اين مودم به صورت Horizontal كار كنه درسته ؟ پس چرا اينجوري بهتر آنتن ميده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)