تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 943 از 1138 اولاول ... 4438438939339399409419429439449459469479539931043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,421 به 9,430 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من ساعت پشت آمپر ماشینمو فعال کردم ولی هر بار که سر باطری رو برمیدارم و دوباره نصب میکنم از کار می افته.
    یک بار که اینطور شده بود ساعت رو باز کردم مستقیم به باطری وصل کردم ،سپس دوباره سر جاش نصب کردم وکار کرد.بنظر شما علتش چیه؟

مشکل دیگه عقربه بنزین هست
    من از روش لامپ که علی آقا گفته بود استفاده کردم اما باز به نتیجه دقیق نرسیدم.وقتی بنزین میزنم عقربه بالا میاد اما هنگاهی که مقدار بنزین به 10 لیتر میرسه عقربه رو E قرار میگیره یعنی خیلی زود میاد پایین.
    بنظر من اگه با دستگاهی مثل اهم متر مقدار مقاومت فابریک رو بدست بیاریم به راحتی میشه یه مقاومت جایگزینش کرد چون لامپ هرچقدر هم که دقیق باشه مثل مقاومت دقیق عمل نمیکنه.

2. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما ساعت را سرویس کردید و هیچ مشکلی نداره کلا به این شکل هست که می گید کافی چند ساعت جلو بکشید و بهش شوک وارد کنید
    در مورد آمپر بنزین روشی که استاد camaro ltگفتند چند سال پیش عملی کرده و کاملا مقدار بنزین را درست نشان میده و میشه گفت از ماشینهای امروزی هم دقیقتره
    شما بهتره سیمی که به داخل باک رفته را چک کنید ببیند چند ولته و اتصال منفی که نزدیکی باک هست و به بدنه پیچ شده را چک کنید اگر خود پیچ و سوکتش و جاش زنگ زده بود با سمباده و بنزین تمیزش کنید و پیچ را هم تعویض کنید
    اگر اتصال منفی باطری یکیه بهتره یکی دیگه هم از منفی باطری به سینی جلو به یکی از پیچها وصل کنید منتها قبلش رنگ زیر پیچ را خراش بدید تا به آهن برسه تا خوب اتصال بده من این کار را کردم و نتیجه گرفتم
    Last edited by kcnc; 06-08-2016 at 12:12.

4. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درمورد ساعت اگر وقتی میچرخونیش عقربه ها میچرخه ممکنه ایراد از برق باشه ولی اگر عقربه ها نچرخه چرخده ها اش خرابه یا گیر میکنه ممکنه سیم ها قطعی دارن یا اهم سیم ها بالا هست جریان برق ضیعفه برق ساعت هم دو تا سیم مشکی و قرمز از ساعت رفته به دو تا فیش که از اونجا برقش تامین میشه

دوست عزیز یه سوال
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی سوئیچ را میبندی (OFF) یا در حالت( RUN) باز میکنی درجه امپر بنزین هم پائیین میاد یا ثابت میمونه و حرکت نمیکنه یعنی با باز و بسته کردن سوئیچ امپر بنزین تکون میخوره یا نه ؟

وقتی شناور داخل باک را اروم به بالا و پائین حرکت میدی ایا درجه امپر پشت پنل به سمت F و E حرکت می کنه ؟

شناور داخل باک حالت خم شدگی یا کجی نداره؟

تو دسته سیم صندوق عقب یدونه سیم هستش که میره به باک اون رو اگه سوکتی هست درش بیار اگه نه یکم لخت کن اتصال بدنه بده اگه با باز بودن سوئیچ آمپرت بالا رفت که یعنی مشکل از فرستنده تو باک هستش اگه نرفت که احتمالا آمپر بنزین مشکل داره میتونی برق مستقیم بهش وصل کنی امتحان کنی

اگر درجه امپر وقتی که بنزین میزنی پائیین نشون میدهE احتمالا سیم کشی مشکل داره

گیج سندر یا درجه داخل باک قسمت بازوی شناور را وقتی بالا وپائین حرکت میدی در لبه بالا Fو لبه پائیین E چند اهم نشون میده ؟

ببین این مقدار اهم مقاومت fuel sender داخل باک هست با این میشه متوجه شد مثلا در کادیلاک من میدون حرکت شناور در قسمت E باک خالی 0-1 اهم و با باک پر F باید 88-92 اهم نشون بده عدد اول نشون دهنده خوندن اهم باک خالی و عدد بعدی نشون دهنده خوندن اهم پر یا کامل هست =

• Ford up to 1986 - 73-10 Ohms
    • Ford 1987 & up - 16-158 Ohms
    • GM up to 1964 - 0-30 Ohms
    • GM 1965-1997 - 0-90 Ohms
    • GM 1998 & up - 40-250 Ohms
    • Mopar up to 1986 - 73-10 Ohms
    • AMC 1950-1977 - 73-10 Ohms
    • Autometer -240-33 Ohms is the most common however other ohm ranges are made
    • Classic Instruments - 240-33 Ohms (excluding vehicle specific gauge kits which use factory ohm range)
    • Dolphin - 0-90 Ohms
    • Dakota Digital - Programmable to work with most Ohm range senders
    • VDO - 10-180 Ohms

مقدار اهم مقاومت گیج سندر امپر بنزین بستگی به مدل ماشین داره مثلا مدل 74 بین 0و90 اهم باک خالی و باک پر هست احتمالا همین رنج هست

6. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    knc و armin عزیز حقیقتش روزی که ساعت رو راه انداختم تا وقتی که سرباطری رو برداشتم بی وقفه داشت کار میکرد.حدود دو هفته ای میشد.اصلا هم نمیخوابید جالب توجه این بود که حتی ساعت جلو هم می افتاد!
    مشکل برقیه بنظر من.چون به محض اینکه مستقیم به باطری وصلش میکنم بدون هیچ شوک و دستکاری شروع به کار میکنه

عقربه بنزین هم همونطور که اطلاع دارید ممکنه بعد از بستن سوئیچ پایین نیاد و سر جاش باقی بمونه.ماشین من هم همینطوره.شناور هم همه تست هارو انجام دادم و سالم بود.

8. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یکی از دسته موتورها خراب شده منتها می خواهم هر دوشون را تعویضشون کنم ، با سه تا پیچ بستنشون که یکیش پیچ و مهره است برای دست رسی به پیچ یاد شده که داخل شاسی هستش فکر کنم باید طبق پیاده بشه مشکلی که هست امکان داره با باز کردن پیچ طبق فنر لول از جاش دربیاد و مشکل ساز بشه آیا اینطوره یا اشتباه میکنم

10. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب kcnc
    معمولا پیچهای دسته موتور بخاطر قرار گرفتن در معرض آب و گل ، دچار زنگ زدگی و فرسایش شدید شده و دیگه قابل استفاده نیشت، بخصوص موقع باز کردن که با دردسر همراه هست.
    الان که موتور پیاده شده فرصت خوبی برای تعویض به حساب میاد و بهتره با سنگ جت سر پیچها را بزنید و دسته موتور کهنه را از شاسی جدا کنید و برای دسته موتور نو از پیچهای جدید استفاده کنید.

دقیقا یادم نیست اما به نظرم مشکل خاصی برای نصب پیچهای جدید نداشتم و شاید اگر کمی جای دست نبود با جک زدن جلوی ماشین مقداری فضا بیشتر بشه ( البته چون خیلی وقت گذشته دقیقا بخاطر ندارم جک زدم یا نه) ولی پیچهای طبق را باز نکنید چون بشدت تحت فشار فنر هستن و جا زدن اونها سخت هست.

امروز بعد از مدتها که ماشین خوابیده بود، خواستم روشن کنم و البته بخاطر ضعیف بودن باطری باید شارژ میکردم که حدود 4 ساعت زیر شارژ بود ولی دیگه فایده نداشت چون باطری بخاطر ضعیف بودن و اینکه در گرمای شدید اینجا تاثیر منفی زیادی روی باطری میگذاره، حتی با این مدت زمان طولانی شارژ هم جواب نداد و نهایتا چراغهای صفحه روشن شد.

ناچارا برای خرید باطری نو اقدام کردم، و چون در جستجوی باطری آمپر بالا بودم، سراغ 90 آمپر رفتم که متاسفانه ابعاد اون مقداری از سایز 74 آمپر بیشتر بود و جا نمی شد.

نهایتا 80 آمپر پیدا کردم که مقداری از نظر ارتفاع بیشتر از 74 آمپر بود و مشکل خاصی برای نصب نداشت.
    باطری سولایت ساخت کره جنوبی که قبلا هم استفاده کردم و بسیار خوب کار میکنه ، به قیمت 185 هزار تومان.

دنبال کارهای کولر هستم و چندتا مشکل پیش آمده که داره رفع میشه و بزودی گازگیری میکنم

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیمان جان سیم کشی ماشین کلا تا الان فرسوده شده و اگر بتونی کم کم عوض کنی در جریان برق ماشین تاثیر داره سیم با اهم کمتر بهتر جواب میده وبرق قویتری ارسال میکنه در مورد ساعت هم همینطوره سیم کشی ایراد داره که وقتی به صورت برق مستقیم امتحان کردی جواب داده

کلا امپر بنزین ماشینهای امریکایی از دهه 50 تا اخر دهه 90 وقتی سوئیچ رو میبندی و ماشین رو خاموش میکنی مقدار بنزینی که تو پاک هست رو نشون میده
    به اصطلاح بهش میگن امپر بنزین بدون سوئیچه
    یعنی برق مستقیم از سر باطری به امپر وصله و یه سیم بدنه از درجه داخل باک میاد به پشت امپر و باعث تکون خوردن امپر میشه

ولی کادیلاک و فیلیت فوود اینطوری نیست در واقع وقتی سوئیچ را میبندی عقربه درجه بنزین اروم پائیین میاد و وقتی سویچ را باز میکنی درجه بنزین اروم بالا میره برقش با سوئیچ هست

حالا چون ماشین شما برق مستقیم از باطری به درجه امپر بنزین وصله شما سر باطری را جدا کن ببین درجه امپر بنزین پائیین میاد؟

اگر درجه پائیین نیومد پس سیم کشی ایراد داره و یه سیم به بدنه اتصال کرده اگر هم درجه پائین اومد پس مشکل از سیم کشی نیست

حالا شما اهم مقاومت درجه امپر را اندازه گرفتی ؟
    این تست هم انجام بده =

با این تفاسیر اون مقاومت پشت امپر را اهم اون را اندازه بگیر نتیجه را بگو شاید مشکل حل شد

14. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام

این جایی که علامت زدم دسته موتور هست ؟

16. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

18. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنظر شما لامپ های پشت آمپر تو کارکرد عقربه بنزین تاثیر گذارند؟
    چون وقتی پشت آمپر رو باز کردم دیدم رو هر کنتاکت که قانونا باید یک لامپ قرار بگیره ، یک لامپ دیگه روش سوار کردند بخاطر نور بیشتر.بخاطر همین قضیه نور پشت آمپر ماشینم با اینکه لامپ هاش رشته ای هست خیلی خوب و طبیعی هست تو شب.

20. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •