بازم که همه فیلـترشکنارو مسدود کردن
یا کلا ببندن یا همیشه باز بذارن ، این کارا یعنی چی آخه؟ شل کن سفت کن در آوردن![]()
بازم که همه فیلـترشکنارو مسدود کردن
یا کلا ببندن یا همیشه باز بذارن ، این کارا یعنی چی آخه؟ شل کن سفت کن در آوردن![]()
یدونه اولتراسورف خوب بود که اونم سرعتش بایتی شده فعلا با buzzfeddl سر کن تا ببینیم چی میشه
الان تست کردم افزونه freemybrowser هم عالیه
Last edited by android500; 19-10-2015 at 00:52.
کسی نسخه کرک شده واقعی از هات اسپات شیلد نداره؟؟؟
واس من کرک شده هست همه سرورارو میاره و تا 2018 اعتبار داره ولی کار نمیکنه بعد از بهینه سازی![]()
لطفا با پ.خ بفرستش برام![]()
یکی از دوستان محترم تو انجمن آسیاتک که اکانت افزایش سرعت هم میفروشه از آسیاتک شکایت کرده بخاطر مشگل پهنای باند مرکز مخابراتی خودشون و پافشاری کرده و جواب گرفته.
البته هنوز نگفته مشکل محدودیت سرعتش تو رایگان حل شده یا نه.
دوستان آسیاتکی شما هم میتونید شکایتی مشابه تنظیم کنید تا محدودیت مرکز مخابراتی منطقتون رو برطرف کنن. من که نوشتم و ارسال کردم ببینیم چی میشه :
واقعا کجای دنیا دیدین یه شرکت کوچک که زیرمجموعه ی یه شرکت بزرگتر هست تنوع خدماتش بهتر از شرکت اصلی باشه !!!!!
این شرکت ماکس نت که زیرمجموعه ی آسیاتک هست درسته سرویس محدود با شبانه رایگان بیشتر از 4 مگ نداره ولی یه چیز خوب که داره مثل های وب طرح فشفشه داره که که مثلا 10 تومن میدی 10 گیگ میخری 3 روز مهلت داری تا استفاده کنی و دان استریمت هم روی ماکزیمم ( بالاتر از 4 ) بسته میشه. اونوقت این آسیاتککککک نه تنها سراغ اینجور چیزا نمیره تا شاید محدود شدن سرعت تایم رایگان رو جبران کنه و سود بیشتری هم بکنه ، بلکه روز به روز کیفیت رو بدتر میکنه و سرعت رو محدود تر.....
منم مثل دوستمون شکایت نوشتم و خسارت sla خواستم تا بلکه یه فکری به حال وضع خودشون بکنن این مدیرای آسیاتک....
منم شبیه متن دوستمون نوشتم و شکایتمو کردم بیننیم چی میشه.
دوستان که محدودیت سرعت درون شبکه تو تایم رایگان دارن برن شکایت کنن
دوستان اسیاشتی لطفا اگه سرعت 10 مگ دارن تو تایم رایگان سرعتشون چجوریه؟
برای من سرور داخلی و خارجی رو 260 قفله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)