تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 943 از 1126 اولاول ... 4438438939339399409419429439449459469479539931043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,421 به 9,430 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این نرم افزارها رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد نرم افزار تخصصی با حجم بالا برای ریکاوری هارد وجود نداره؟!اگه داره لطفا بفرمایید من منتظرم!!!
    دوست عزیز این نرم افزارها رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد نرم افزار تخصصی با حجم بالا برای ریکاوری هارد وجود نداره؟!اگه داره لطفا بفرمایید من منتظرم!!!
    با توجه به اينكه از چندين نرم افزار براي بازيابي استفاده كرديد ولي به نتيجه اي نرسيديد قطعاً به خاطر Overwrite شدن (بازنويسي اطلاعات جديد روي اطلاعات قديم) هست كه اطلاعات قابل بازيابي نيست. اگر اهميت اطلاعات براي شما خيلي زياد هست و به روشهاي ديگر (مثلاً دانلود از اينترنت) نميتوانيد مجدداً اطلاعات حذف شده را بدست بياوريد بفرستيد كلينيكهاي تخصصي شايد بتوانند مقدار بيشتري اطلاعات را بازيابي كنند .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

يه سوال داشتم
    يه سري از مراكز تخصصي براي بازيابي اطلاعات هستش كه اطلاعات رو به صورت كامل بر مي گردونن ، مي خوام بدونم از چه راهي اين كارو انجام ميدن ؟
    چون يه سري از نرم افزار هاي بازيابي اطلاعات كه خيلي خوب كار نمي كنن

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

يه سوال داشتم
    يه سري از مراكز تخصصي براي بازيابي اطلاعات هستش كه اطلاعات رو به صورت كامل بر مي گردونن ، مي خوام بدونم از چه راهي اين كارو انجام ميدن ؟
    چون يه سري از نرم افزار هاي بازيابي اطلاعات كه خيلي خوب كار نمي كنن
    با pc3000 فکر کنم اینکارو انجام میدن

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام میتونم pc 3000 رو از اینترنت دانلود کنم وخودم عمل ریکاوری انجام بدم؟! اگه نمیشه هزینه ریکاوری اطلاعات چقدر هست؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمنا من با نرم افزارهای ریکاوری که اسکن میکنم 171 گیگابایت رو به صورت lost نشون میده وقتی که تو فلدرهاش میرم یکسری فلدرهای شماره لاتین میاد ولی اطلاعات دیتای من توش نیست نمیشه کاری کنم این اطلاعات عجیب و غریب تبدیل به دیتا من بشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من یه هارد 4 ترا سیگت بک اپ پلاس دارم البته تازه خریدم قبلا یه 2 ترا داشتم به دلیل کمبود جا رفتم یه 4 ترا خریدم و اطلاعاتمو جابجا کردم این هاردی که خریدم از این جدیداست با قبلی هیچ مشکی نداشتم ولی این جدیده باهاش مشکلی دارم اینکه دایم میره رو حالت استند بای و مثل اون یکی سریع نمیشه بازش کنی و وقتی که روش کلیک میکنی یه 10 ثانیه ای طول میکشه تا هارد شروع کنه به کار کردن و باز شدن و دایم هم از تو مای کامپیوتر میره و باید کلا از کامپیوتر جداش کنم دوباره بزنم تا سیستم بشناستش با نرم افزار مدریت هارد سیگیت هم نصب کردم و رفتم تو تنظیماتش و طوری تنظیمش کردم که مثلا در عرض نیم ساعت که کاری باهاش نداشتم بره رو حالت استند بای ولی بازم درست نشد
    مشکل بعدی من اینه که دیشب که داشتم باسیستم کار میکردم همه چی سر جاش بود ولی صبح که بیدار شدم دیدم 3 ترا اطلاعاتم که بیشترش فیلم بود پریده و به غیر از چند تا انیمیشن هیچی تو هاردم نیست راستی اینم بگم که من برای دانلود سیستم و شب تا صبح میذارم روشن با نرم افزار MiniTool.Power.Data.Recovery.6.8.0.0.Technician و Active File Recovery Professional 12.0.5 و Active@ UNDELETE Enterprise 9.5.59 و GetData Recover My Files 5.2.1.1964 و Lazesoft Data Recovery Unlimited Edition 3.5.1 و Magic FATNTFS Recovery 2.1 و R-Studio 7.3 Build 155233 Network Edition و Stellar Phoenix Windows Data Recovery ریکاوری کردم هیچی نیاورد به نظر شما ایراد سخت افزاریه یعنی ایراد از هارده یا ممکنه سیستمم -- شده و یه هکر اومده هاردمو پاک کرده و چطوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم
    1-سیستم من usb3 نداره و هارد به usb2 وصله
    2-دقیقا مدل هارد من اینه Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میتونم pc 3000 رو از اینترنت دانلود کنم وخودم عمل ریکاوری انجام بدم؟! اگه نمیشه هزینه ریکاوری اطلاعات چقدر هست؟!
    PC-3000 دانلود كردني نيست چون يك سخت افزار هست كه البته براي كار با اين دستگاه از نرم افزارهاي مرتبط با خودش استفاده ميشود . در مورد هزينه هاي بازيابي اطلاعات بايد با شركت مكاتبه كنيد .

ضمنا من با نرم افزارهای ریکاوری که اسکن میکنم 171 گیگابایت رو به صورت lost نشون میده وقتی که تو فلدرهاش میرم یکسری فلدرهای شماره لاتین میاد ولی اطلاعات دیتای من توش نیست نمیشه کاری کنم این اطلاعات عجیب و غریب تبدیل به دیتا من بشه؟!
    از آنجائي كه به روش Raw Recovery اسكن شده ، در نتيجه اين اطلاعات (كه 171 گيگابايت هست) بدون حفظ نام اصلی و Folder paths (شاخه و زیرشاخه های آن) بازيابي شده است . چاره اي نداريد كه تك تك فولدرها را بگرديد و تمام اطلاعات موجود در آن را Save As كنيد (در فضاي ديگر نه همان درايو F) و ببينيد كداميك مورد نظر شماست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا عطا من از طریق format recovery هاردم رو اسکن کردم!!!حالا با برگردوندن این فلدر ها به هارد اسمش تغییر میکنه یا نه؟!چون محتویاتش فایلهای بیوده هستش!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا عطا من از طریق format recovery هاردم رو اسکن کردم!!!حالا با برگردوندن این فلدر ها به هارد اسمش تغییر میکنه یا نه؟!چون محتویاتش فایلهای بیوده هستش!!!
    منظور من از Raw Recovery چيز ديگري بود . در اين متد کل سکتورهای هارد دیسک برای ردیابی هر گونه آثار باقی مانده از فایل ها مانند File Header Signature جهت بازيابي اطلاعات مربوط به آن جستجو میشود و همانطوريكه قبلاً هم گفتم در این روش اطلاعات بدون در نظر گرفتن سیستم فایلی که اطلاعات طبق اصول آن نگهداری میشد و بدون حفظ نام اصلی و Folder paths (شاخه و زیرشاخه های آن) و بر اساس نوع فايل بازيابي و مرتب میشوند .

حالا با برگردوندن این فلدر ها به هارد اسمش تغییر میکنه یا نه؟!
    به همان شكلي كه بازيابي شده و با همان اسامي كه در برنامه ديده ميشود ، در هنگام ذخيره كردن در فضاي ديگر هم تغييري نخواهد كرد .

اگر اسامي فايل و فولدرها توسط برنامه تغييري نكرده پس خودتان بهتر ميدانيد كه چه چيزي را بازيابي و ذخيره كنيد در غير اينصورت اگر اطلاعات براي شما مهم هست بايد وقت بگذاريد و زحمت بكشيد و تك تك آنها را ذخيره و بررسي كنيد كه از بين 171 گيگابايت كداميك مورد نظر شماست .

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخه هیچ کدام نرم افزار نیستند و بیش از 2000 تا فلد بیهوده هستند!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •