چرا نشه؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا نشه؟![]()
داداش دمت گرم. فردا میرم میگیرم. راجع به مودمشم میخوام tplink چهار پورته وایرلس بگیرم. البته خود اندیشه 60 تومان میگه اما لاوان قیمت زدم 40 تومان. هردوش یکیه دیگه. نه؟
داداش خط چند هستین؟
مودم tp-link حالا که میخوای بگیری چرا سری جدید نگیری؟ tp-link 8901g که خیلی معروفه یخورده قدیمی شده قیمت زدم 46000 بود همون جور مودم هستش که یچی داره میزنی به pc و مودمو میتونی دور از کامپیوتر بزاری یعنی حتی ارتباط pc و مودم بصورت وایرلس هستش علاوه بر اینکه ارتباط بین مودم و لب تاب وایرلس هستش یعنی کلا بیسیم قیمت این مدل 8000 تومن بیشتره!
اما تو رشت سری nd هم آوردند که من گرفتم 56000 تومن روش نوشته سرعت(مودم و پی سی) 9 برابر و برد وایرلسش 4 برابره یه (دکمه هم داره واسه راحتی ارتباط بین لب تاب و مودم)
اما اینجا همه استادند و خودشون راهنماییم کردند که من گرفتم
فکر کنم شما زودتر از من بگیرین من هنوزم که هنوزه اینترنتم فعال نشده(یه مشکل فنی واسم بوجود اومده بود)
تازه قراره یه کتاب دربارش بنویسم تو نمایشگاه کتاب رشت سال دیگه موجوده!![]()
امروز بیش از 10 بار مجبور شدم مودم رو خاموش و روشن کنم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم!
5 بار هم زنگ زدم اندیشه که نمی گرفت! بالاخره یکی جواب داد و کلی حرف مفت تحویل من دادو گفت کارشناس های ما دارن بررسی میکنن! فکر کرد ما نمیفهمیم!
کلا الان اندیشه این مشکل ست نشدن IP روی مودم رو داره و بخاطر همین اینجوری میشه! دوستانی که از حالت بریج استفاده میکنن این مشکل رو ندارن!
وقتی که روی یک پهنای باند محدود n تا user ثبت نام میکنند، مطمئنا بهتر از این نمیشه. دیگه ببینید چقدر بی رویه user هارو گسترش دادن که ip table کم میاره...!!!متاسفانه مرکز pc گلسار هم که ما توش هستیم دچار مشکلات شدید فنی و stability شده قسمتی از اون بدلیل اینه که طبق معمول یک مشت دزد رهبریت اندیشه رو بعهده دارند و تجهیزات قدیمی و فرسوده رو تعویض نمیکنن و کادر فنی مجربی هم ندارن... توهین هم نیست، واقعیته... شما خودتون از همینجای کار بگیرید وقتی که مشکلی پیش میاد، عامدانه سانترالو قطع میکنن و خطشونم رو single capacity میزارن که یا ملت بوق اشقال بشنون یا اصلا redirect نشه... دیگه ببینید چه خبره؟؟؟؟
تست با چیز پی ان - 256 پارس آنلاین منطقه 4
---------------------
دوستان عزیز میتونم از روتر بی سیم سری G مدل: TL-WR542G به عنوان سوییچ استفاد ه کنم؟
من الان دو تا سیستمو از طریق کارت شبکشون به هم وصل کردم و اینترنت رو بینشون شیر کردم، حالا میخوام با این روتر همین کار برای سیستم های بیشتر از طریق کابلی و بی سیم انجام بدم یعنی سیستمارو از طریق لن شیر کنم و گوشیو لپ تاپ به طور بی سیم به این شبکه وصل شن و همه از این اینترنت فیض ببرن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا تست دانلود رو با IDM هم بذارید و لینکش رو هم پاک نکنید . این تستی که میذارید به درد هیچ کاری نمیخوره! ممنون!!!!
یه مقدار توضیح بیشتر بده از مشکلت لطفا
من که این کارو از توی سایت اندیشه انجام دادم و هیچ مشکلی هم ایجاد نشد.
اصلا شرکتشونم نرفتم.
الان پارس انلاین 2.3 شبه دانلود های شبانه رو رایگان حساب نمیکنه
مثلا دیشب ساعت 1 رفتم حجمم رو دیدم.(قبلش دی سی کرده بودم و دوباره وصل شده بودم)
دانلود رو گذاشتم تا 6 صبح
500 مگ دانلود داشتم
صبح کامپیوتر رو روشن کردم چک کردم دیدم 250 مگ از حجمم رفته
یعنی نصف دانلودم رو حساب کرده بودند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)