تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 943 از 1635 اولاول ... 44384389393393994094194294394494594694795399310431443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,421 به 9,430 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

ممنون

۱. تفاوت ۲۵۰ - ۵۵ با ۲۰۰ - ۱۸ در چیه و اینکه چرا یه سری با ۱۸ و یه سری با ۵۵ و سری دیگه یا .... شروع میشه !‌؟

۲. عدد دوم که بزرگتره نشانه ی چیه و مثلا ۱۳۵ - ۱۸ و ۲۰۰ - ۱۸ چه فرقی دارن ؟

۳. از این ۲ مدل که گفتین واسه یه عکاس که کارش حرفه ای نیست و فقط چون ۵۵ - ۱۸ اصلا زوم مناسبی نداره واسه طبیعت و تو گل و فواصل ۷ - ۸ متری ، کدومش مناسب تره ؟
    ۴. اگه قیمت های تقریبی شون هم بگین که دیگه خیلی لطف کردین

خیلی خیلی ممنون
    یعنی لنز مثلا بین 55 میلیمتر و 250 میلیمتر هست.لنزی که حدود 50 می لیمتر هست تقریبا مثل چشم انسانه.هرچی کم تر بشه واید تره و هرچی بیشتر بشه بیشتر تله هست مثلا :

28 میلیمتر :

50 میلیمتر :

70 میلیمتر :

210 میلیمتر :

اطلاعات بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ببین چه لنزی لازم داری. البته پارامتر های دیگه هم در ورد خرید لنز مهم هست که باید بقیه نظر بدند
    موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 05-06-2011 at 19:40.

2. 4 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اصولا چیزی به اسم دوربین تقلبی در بازار نداریم . خیالتان کاملا راحت . . .
    ژاپنی ، چینی ، مالزی ، تایلندی و تایوانی هم برای بار چندم عرض می کنم هـــــــــــــــیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند .

شاد باشید .
    کی گفته چنین چیزی رو .
    من بذار واستون عکس بذارم ببینید که تفاوت دوربینی که روش نوشته چینی 12 پیکسل با دوربین اصل ژاپن 12 پیکسل چی هست . حتی با 7 پیکسل هم قابل قیاس نیست . من 12 پیکسلی چینی پاناسونیک دارم که اندازه 2 پیکسل گوشی موبایل هم ارزش نداره عکساش . اونوقت با دوربین 3 پیکسلی گوشی موبایلم عکسای خیلی شفاف و با کیفیتی دارم .
    اصلا این حرفو قبول ندارم . بیشتر خنده داره

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کی گفته چنین چیزی رو .
    من بذار واستون عکس بذارم ببینید که تفاوت دوربینی که روش نوشته چینی 12 پیکسل با دوربین اصل ژاپن 12 پیکسل چی هست . حتی با 7 پیکسل هم قابل قیاس نیست . من 12 پیکسلی چینی پاناسونیک دارم که اندازه 2 پیکسل گوشی موبایل هم ارزش نداره عکساش . اونوقت با دوربین 3 پیکسلی گوشی موبایلم عکسای خیلی شفاف و با کیفیتی دارم .
    اصلا این حرفو قبول ندارم . بیشتر خنده داره
    البته مگاپیکسل بالا هم زیاد ربطی به کیفیت نداره ! حتی خیلی از اوقات بیشتر شدن مگاپیکسل و ثابت موندن اندازه سنسور کیفیت رو کم تر هم می کنه
    اندازه سنسور و کیفیت لنز و تکنولوژی به کار رفته توی لنز و پردازنده دوربین و ... هم توی کیفیت عکس تاثیر گزارن.اگه شما چینی و ژاپنی یک مدل خاص مدنظرتونه بگید تا منم برم بررسی کنم .
    متشکرم

5. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

البته مگاپیکسل بالا هم زیاد ربطی به کیفیت نداره ! حتی خیلی از اوقات بیشتر شدن مگاپیکسل و ثابت موندن اندازه سنسور کیفیت رو کم تر هم می کنه
    اندازه سنسور و کیفیت لنز و تکنولوژی به کار رفته توی لنز و پردازنده دوربین و ... هم توی کیفیت عکس تاثیر گزارن.اگه شما چینی و ژاپنی یک مدل خاص مدنظرتونه بگید تا منم برم بررسی کنم .
    متشکرم
    آقا این دوربینای کنون رو می گن می شه از روی سریالش فهمید چینیه یا ژاپنیه
    سریالش رو باید چیکار کنیم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست گرامی ... بجای خنده و اینها لطفا کمی مطالعه کنید تا از این پس مبنای مقایسه دو دوربین رو پیکسل قرار ندهید که البته لغت درستش هم مگاپیکسل است . متاسفانه اطلاعات شما در سطح مناسب نیست و بنده توانایی توضیح بیشتر در مورد مبنای مقایسه دوربین ها با یکدیگر را برای شما ندارم . پس توصیه میکنم بیشتر در این مورد مطالعه کنید و حداقل چند ماهی زمان صرف کنید .

در مورد چینی بودن هم هیـــــــــــــــچ ارتباطی به تقلبی بودن ندارد . یک اپسیلون هم تفاوت خروجی بین محصولی که در چین و ژاپن تولید می شود برای برندهای مطرح دوربین وجود ندارد ... در ضمن تا جایی که بیاد دارم غیر از یکی دو مدل خاص تمامی دوربین های عکاسی دیجیتال با هر برندی یا در ژاپن و یا در کشور دومی تولید می شوند یعنی مدل یا سری که هم در ژاپن و هم در جای دیگر تولید شود نداریم .

در مورد جزییات جناب rostamini توضیحات مربوطه را دادند که البته کمی اصلاح نیاز دارد که :

البته مگاپیکسل بالا هم تقریبا هیچ ربطی به کیفیت نداره ! حتی خیلی از اوقات بیشتر شدن مگاپیکسل و ثابت موندن اندازه سنسور کیفیت رو کم تر هم می کنه
    اندازه سنسور و کیفیت لنز و تکنولوژی به کار رفته توی لنز و پردازنده دوربین و ... بیش از همه چیز توی کیفیت عکس تاثیر گزارن.اگه شما چینی و ژاپنی یک مدل خاص مدنظرتونه بگید تا منم برم بررسی کنم . ( چینی و ژاپنی یک مدل خاص هم که عرض شد غیر از یکی دو مدل وجود ندارد )
    متشکرم

آقا این دوربینای کنون رو می گن می شه از روی سریالش فهمید چینیه یا ژاپنیه
    سریالش رو باید چیکار کنیم؟؟
    همه برندهای مطرح برای سری های خود در سایت هایشان اسامی کارخانجات تولیدکننده را درج نموده اند که یعنی همان کشور تولید کننده . اصلا نیازی به سریال نیست با توجه به مطالبی که عرض شد در بالا .

موفق باشید .

8. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض SONY HX9 و CANOS SX230

سلام دوستان
    بین SONY HX9 و CANOS SX230 کدوم رو واسه مصرف خونگی پیشنهاد میکنید

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در ضمن تا جایی که بیاد دارم غیر از یکی دو مدل خاص تمامی دوربین های عکاسی دیجیتال با هر برندی یا در ژاپن و یا در کشور دومی تولید می شوند یعنی مدل یا سری که هم در ژاپن و هم در جای دیگر تولید شود نداریم .
    موفق باشید .[/QUOTE]

دوست عزیز اون مدلهای خاص رو میدونید چیه؟

چون فروشنده ای میگفت مدل کنون ixus 115 hs و ixus 220 hs هم ژاپنی داره و هم چینی با اختلاف 40 هزار تومانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

تا جایی که در خاطر دارم تمامی مدل های سری IXUS در آسیا ، اروپا و افریفا یا همان IXY در ژاپن یا همان Powershot در امریکا که همگی یکی هستند تولید خود ژاپن می باشند و نمونه چینی ندارند .

خط تولید چین برای کنن برای سری Powershot A هست و غیره . . .

12. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    بین SONY HX9 و CANOS SX230 کدوم رو واسه مصرف خونگی پیشنهاد میکنید
    HX9 فکر نکنم تو بازار باشه ولی در کل با توجه به ریو هایی که من از این دو مدل دوربین دیدم
    بنظر من SX230 دوربین بهتریه

14. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

HX9 فکر نکنم تو بازار باشه ولی در کل با توجه به ریو هایی که من از این دو مدل دوربین دیدم
    بنظر من SX230 دوربین بهتریه

با تشکر از شما
    منظورتون رو متوجه نشدم از چه نظر بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •