سلام
من 300 تا پست دارمولي 10000 مال منهبهتره همتون بكشيد كنارهرچی فکر میکنم می بینم نمیتونم به درخواستت جوابه مثبت بدماقا هركي تا حال پستاي 1000 تايي زده خودش بره كنار چون نامرديه
منوووووووو ببخششششششش
سلام
من 300 تا پست دارمولي 10000 مال منهبهتره همتون بكشيد كنارهرچی فکر میکنم می بینم نمیتونم به درخواستت جوابه مثبت بدماقا هركي تا حال پستاي 1000 تايي زده خودش بره كنار چون نامرديه
منوووووووو ببخششششششش
Persian_baby و Rjoun و unartig و maryampaezi202000 و pezhmantoop و Rjoun و f22 و mahn90 و Majid393
اينا قبلا تو 1000 پست دادن خواهشا برن كنار
اینم روشو زیاد کردهيزداني: بدون جباري هيچي نيستند
جباري: از فوتبال برق تعجب كردم
مجتبي جباري درباره بازي استقلال و برق شيراز به شانس اشاره مي كند و اينكه استقلال آن روز همه كار كرد و فقط شانس نداشت و توپهايشان گل نشد
او در مورد خودش و خستگي بازي تيم ملي گفت: «خسته بودم و اين خستگي روي بازي و كيفيت كارم تاثيرگذاشته بود ولي تمام سعي و تلاشم را كردم تا براي تيم مثمرثمر باشم.» او در مورد بازي با برق هم گفت:«ما فكر كرديم برقيها خوب بازي ميكنند و همين باعث ميشود در يك شرايط بهتر فوتبال خوبي را به نمايش بگذاريم اما مصدوميت زود هنگام مهرهكليدي آنها باعث شد به بازي بسته روي بياورند و تيم ما بيشتر حمله كند. به نظر من حق ما سه امتياز بود و برقيها با خوش شانسي يك امتياز گرفتند و رفتند.» جباري در آخر با اشاره به بازي برق شيراز گفت:« آنها دنبال وقت تلف كردن بودند و جلوي ما برنامهاي نداشتند و همين باعث تعجب شده بود كه چرا يك تيم صدرنشين اينطور فوتبال بازي ميكند، شايد هم به خاطر از دست دادن بازيكنانش بود.»
پست 1000راPersian_baby
پست 2000 را Rjoun
پست 3000را unartig
پست 4000راmaryampaezi202000
پست 5000را pezhmantoop
پست 6000 را Rjoun
پست 7000را f22
پست 8000 راmahm90
پست 9000را majid393
پست 10000 ?
زده
بايرن جان به وجدانت رجوع كن اگه بكشي كنار اسمتو تو 10000 مينويسم ازت تشكر ميكنم
سلام
من یک بار به نفعت کنار کشیم یادت نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)