استيلي:به عابديني گفتم نميتوانم بيايم / ثابت كردم كه پرسپوليس و قطبي را دوست دارم
با استعفاي بيژن ذوالفقارنسب گفته ميشود كه حميد استيلي به عنوان سرمربي جديد داماشگيلان معرفي خواهد شد ولي مربي سابق پرسپوليس اين موضوع را منتفي ميداند.
استيلي در گفتوگو با مرجع خبري، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «مدتي پيش با عابديني صحبت كردم و او نسبت به من لطف داشت ولي با صراحت گفتم كه نميتوانم در خارج از تهران مربيگري كنم حتي به عابديني گفتم كه دكتر ذوالفقارنسب بهترين گزينه است و بايد كارش را ادامه دهد.»
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا بعد از شكست داماش مذاكرهاي با شما صورت گرفت ميگويد: «هيچ مذاكرهاي صورت نگرفت و قبلاً هم به مسئولان اين تيم گفته بودم كه نميتوانم به رشت بروم. من در تهران به دنبال كارهاي شخصيام هستم و فرزندانم هم به مدرسه ميروند و با اين شرايط نميتوانم از تهران خارج شوم. در ضمن قرار است يك ماه بعد براي شركت در كلاسهاي مربيگري به هلند و برزيل بروم و فعلاً به مربيگري فكر نميكنم. به اندازه كافي براي هر مربي فرصت براي كار كردن وجود دارد و هيچ عجلهاي ندارم.»
استيلي در خصوص برد پرسپوليس مقابل سپاهان ميگويد: «بازي را به طور كامل تماشا كردم و معتقدم كه پرسپوليس با انجام يك بازي برتر توانست حريفش را شكست دهد. نكته قابل توجه اين بود كه تمامي بازيكنان پرسپوليس انگيزه بسيار زيادي داشتند و به طور حتم اين روحيه بالا و همچنين در اختيار داشتن بهترين بازيكنان ليگ باعث خواهد شد تا اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر مدعي جدي قهرماني باشد.»
استيلي با اشاره به مسائلي كه در خصوص اختلافش با افشين قطبي و اينكه ميگويند او دوست ندارد پرسپوليس و قطبي نتيجه بگيرند ميگويد: «من يك پرسپوليسي هستم و هميشه موفقيت تيم محبوبم را ميخواهم. در گذشته هم ثابت كردم كه پرسپوليس و قطبي را دوست دارم ولي هميشه حرف و حديثهاي زيادي وجود دارد كه اصلاً به آنها اهميت نميدهم. اميدوارم افشين قطبي باز هم پرسپوليس را قهرمان كند