آره usb 3 خوبه اما ps3 که usb 3 ساپورت نمیکنه عزیز.
من تا حالا از هر کی پرسیدم گفته ساپورت نمیکنه.
و همینطور که این دوستمون گفتن باید واسش آداپتور بگیری که بازم سرعتش میشه مثل usb 2 پس، بقیش رو خودتون بگید..........
آره usb 3 خوبه اما ps3 که usb 3 ساپورت نمیکنه عزیز.
من تا حالا از هر کی پرسیدم گفته ساپورت نمیکنه.
و همینطور که این دوستمون گفتن باید واسش آداپتور بگیری که بازم سرعتش میشه مثل usb 2 پس، بقیش رو خودتون بگید..........
Last edited by HO3IN-Life; 11-08-2011 at 16:00.
الان قیمت مدل های مختلف اسلیمش چنده منظورم با هارد های مختلفه من تو خوزستانم.
400;slim120gig
slim250gig;450
فکر کنم همین حدودا بود اگه میشه دقیق قیمت بدین.
ممنون
سلام
میدونم که ps3 همه رجیون ها رو میاره اما بهترین رجیون کدوم رجیونه؟؟؟
هیچ رجیونی بر دیگر رجیون ها برتری نداره،اما تویه ایران بهترین رجیون 2 هستش چون اگه بخوای بازیت رو بفروشی بهتر ورمیدارن ازت................
سلام.بچه ها بازی های کراش و ماشین جنگی که رو ps1 بازی میکردیم یادتونه؟نسخه ی ps3 ندارن این بازیا؟
دوستان بالاخره یه Led 3d گرفتم خوب ps3 در بار اول رفت رو مد 1080p خودش هم خودکار تشخیص داد 3d رو و تنظیماتش رو انجام داد فعلا عینک ندارم رسید عینک ها تجربیاتمو می گم.
هارد اومده كه usb3 رو ساپورت مي كنه با ps3 مج ميشه حالا اگه كار نكرد usb3 كه هيچي به جاش خاصتي توش بازي بريزي با usb3 ميريزي كه سرعتشم بيشتره اطلاعات غلطم ندادم
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
تو ميخواي تو هاردت بازي بريزي با usb3 ميريزي كه سرعتش بيشتره تو كه داري هزينه ميكني يه چيز درست و حسابي بگير![]()
دوست من هارد usb 3 به صورت مستقیم وصل نمی شه به ps3 بدن باید حدود 10-20 تومن هم واسه تبدیل هزینه کنه
Crash Bandicot رو من ندیدم نسخه ای ازش رو که انحصاری PS3 ساخته بشه،اما میشه نسخه های PS1 رو با PS3 بازی کرد................
ماشین جنگی تا همون Twisted Metal هم ساخت نسخه جدیدش برای PS3 تایید شده و تا اواسط 2012 عرضه میشه............
الان فقط 160 و 320 تو بازار تهران پیدا میشه...............
160 حدود 440 هستش و 320 هم حدود 530........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)