دوستان روی فریمور های 5.00m33 و 5.03MHU به راحتی اجرا شد.
دوستان روی فریمور های 5.00m33 و 5.03MHU به راحتی اجرا شد.
خوب این یعنی چی؟؟
یعنی بازی های جدید هم دیگه اجرا میشه روی 5.00m33???
سلام دوستان
دستگاه من در داخل بازی god of war گیر میکنه و افت فریم داره چند پست قبلی رو خوندم و سر عت cpu رو بر روی 333/166 گذاشتم و کمی بهتر شد ولی بازم گیر داره فکر کنم مشکل از سرعت مموریه .
حالا میخواستم مشخصات یه مموری با سرعت بالا و جنس خوب رو بهم بدید. ( مشخصات مموری خودم : 4 گیگ – سونی – رنگ مشکی – mark2 )
2- در موقع کپی بعضی از بازی ها(مثلا پاتاتون 2) من ارور
( cannot copy pataton 2ata error (cyclic redundancy check رو در ویندوز دارم ماله چیه؟؟؟
یعنی این بازی مشکلی نداره.
هنوز معلوم نیست بازی های جدید اجرا میشوند یا نه.باید تا موقع منتشر شدن بازی ها صبر کرد.
اگر فرمت iso هست و باز بازی دچار افت فریم میشه مشکل از مموری هست.
به غیر از تنظیمات سرعت cpu به منوی ریکاوری برو (در صورتی که دستگاهت را با ChickHEN و CFWE کپی خور کردی برنامه CFWE را باز کن به setting برو)سپس configuration را انتخاب کن و MS speed up را بزار روی حالت vsh and game مشکلت باید کمتر بشه.
برای خرید مموری هم سعی کن از نمایندگی های مجای سونی بخری (sony center) بعد مموری را داخل دستگاه بزار روی گزینه memory stick برو کلید مثلث را بزن information را انتخاب کن در صورتی که جلوی magicgate نوشته بود ساپورت مموری اصل هست.)
قیمت مموری 4 گیگ اصل هم تا هفته پیش توی اصفهان 28 تومن و 8 گیگ 45 تومن بود.
سوال دوم هم نمیدونم برای چی ارور میده.
Last edited by choory; 12-08-2009 at 17:44.
.................................................
Last edited by morteza.m2n; 13-08-2009 at 12:14.
2.چون دیسکی که میخوای از روش بریزی خاش خاشیه!یعنی کنجد اضافه داره!
دیسکتو بشور ببین نتیجه میده یا نه.
بهتریناش همینایی که میخواد بیاد!
اما midnight club با god of war و medal of honor هم توپن(loco roco و patapan هم که اصل کار هستن)
بچه ها دیگه نگران نباشید.. با بازی مدال 1 تونستن یه باگ روی 5.55 پیدا کنن. تا چند وقت دیگه حللللللللللللللللله
اینم لینک خبرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
من پی اس پی 3000 گرفتم
فروشنده بهم گفت که اگه دستگاه رو به طوره کامل خاموش کنم یا اگه باتری رو در بیارم فریمور میپره!!!
میخواستم بدونم واقعیت داره
آخه نمیشه که دستگاه همیشه روی استند بای باشه
Last edited by mohammad_dj_kazin; 12-08-2009 at 21:29.
بله از حالت كپي خور خارج ميشه...
چرا نميشه...تا 500 سال هم ميتونه باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)