سلام.اين بازي را چه جور بايد نصب كرد؟ ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.اين بازي را چه جور بايد نصب كرد؟ ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من هنگامي كه دارم بازي ميكنم(بازي call of duty5) هي اين اررور رو ميده و ميپره بيرون/در ضمن direct x هم نصب كردم و مشخصات سيستم من هم
Graphic ;256 MB NVIDIA GeForce 7300 LE
CPU ; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 4.3(core2due)GHz 2GHzcache
Ram ; 1 gig
Windows ; XP Servis Pack 3
هست.
اينم اررور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از رمم هست ؟ آخه تو readme نوشته رم 1گیگ هم می خونه . چشم حتما 2گیگ دیگه هم می گیرم .نه هم گرافيكت خوبه هم سي پيوت
من يه پيشنهاد واست دارم اگه يه 28 تومن داري يه رم 2 گيگ بخر كه ديگه راحت بتوني بازي كني
يه چيز ديگه شما كه آي وي بازي ميكني با اين سيستم افت فريم نداري يا كند بودن حركات نيكو ميخواستم بازيو بخرم ترسيدم نياد ولي سيستم شما رو كه ديدم با هاش بازي ميكني اميدوار شدم
آی وی بدون پچ همش افت فریم داره فرقی هم نمی کنه سیستمت چی باشه ، اما وقتی پچ 3 رو نصب کنی همه چی درست میشه .
عکسی که گذاشتی نمیاد .دوستان من هنگامي كه دارم بازي ميكنم(بازي call of duty5) هي اين اررور رو ميده و ميپره بيرون/در ضمن direct x هم نصب كردم و مشخصات سيستم من هم
Graphic ;256 MB NVIDIA GeForce 7300 LE
CPU ; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 4.3(core2due)GHz 2GHzcache
Ram ; 1 gig
Windows ; XP Servis Pack 3
هست.
اينم اررور
اما
شما unimidem رو disable کردی ؟
از راه : My compiute > Right click > Propertis > hardware > dives maneger > sound video and game > unimidem > right click > disable
اگه اشتباه تایپی هست ببخشید !
کارت گرافیک منم دقیقا همینه یعنی تقلبیه!!!
ولی تو اجرای بازیها مشکل نداشتم
کرایسیسم بازی کردم با همین کارت گرافیک...
گول خوردم آی گول خوردم.....
ببخشید یه سوال دارم من بازی cod 5 رو به تازگی از دوستم گرفتم و اون رو ریختم اما وقتی به درون بازی میرم و مرحله را انتخواب میکنم و هر کدوم از گذینه های راحت معمولی سخت و خیلی سخت رو میزنم تو نمیره یعنی تو مرحله نمیره . در ضمن اون unimidem رو هم ندارم یعنی درایو کارت صدا رو هم ریختم ولی بازم کار نکرد و unimidem نیومد کارت گرافیک هم بالاست و تازه یک ماه نیست خریدم gta IV رو بدون هیچ مشکلی میرم ولی این نمیدونم چرا اینجوریه لطفا کمک کنید.
سلام بچه ها.
مشکل عجیب و غریبی توی نصب بازی Lost Planet دارم:
وقتی دی وی دی دوم بازی رو توی درایو می ذارم بعد از چند ثانیه پیغام میده که دیسک 2 رو بذار! در حالی که دیسک دو دقیقا به همون اسمی که می خواد توی درایو است.
دیسک 2 رو با برنامه هایی اسکن کردم که ببینم Error نداشته باشه، که هیچ مشکلی نداره!
کسی ایده ای داره که چه علتی می تونه داشته باشه؟
دی وی دی رامت مشکل داره![]()
Last edited by مروارید30; 20-07-2009 at 23:01.
دوست عزیز باتربیت!
کسی از شما نخواسته راجع به اموری که هر رو از بر تشخیص نمی دید نظر بدید!
خوب به احتمال زیاد میگه که لطفا dvd رو که دارای فایل به خصوصی هست وارد کنید..پس شما دکمه brows رو بزن و مستقیما به این فایل داخل dvd راهنماییش کن..
کاملا موافقم این چه حرفیه که زدی بی فرهنگ!!!
نه نمیگم که تقلیه پس برنامه gpu.z چیکارست.خوب باهاش یه عکس بگیر به راحتی معلوم میشه![]()
دوستان
من مشکلمو هر جا مطرح کردم جواب نگرفتم اینجا میگم لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید
من با بازی نید فور اسپید اندرکاور مشکل دارم
موقع بازی یکدفعه مانیتور سیاه میشه و سیستم ریست میشه
با یه نرم افزار کارکرد کارت گرافیک رو مانیتور کردم موقع ریست شدن دماش میره بالا به صد میرسه و ریست میشه
اخه فقط تو اندرکاور این مشکلو دارم بازی های دیگه مثل cod5 و gta iv و ... رو راحت اجرا میکنم
گرافیکم 4670
رم 4 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)