آقای David Cage خالق بازی هایی همچون Beyond: Two Souls و Heavy Rain و رییس استودیو خوشنام Quantic Dream در مصاحبهای با سایت Game Industry اذعان داشت: "صنعت بازی اگر فشار بیشتری برای پیشرفت و ترقی ایجاد نکند، به زودی پوسیده و خسته کننده خواهد شد"
وی در ادامه گفت: "این صنعت در صورت عدم استفاده از ایدههای نو و جدید پیشرفت نخواهد کرد و مرگی زودهنگام را به همراه خواهد داشت"
"این خیلی خوبه که بتونی به هیولاها و انسان های بد شلیک کنی و اونها رو از بین ببری. چنین چیزی همیشه هست و اتفاقاً همیشه هم موفق است اما چطوره که همزمان به بازیبازها حق انتخاب بدیم؟! بهشون انتخابهای متفاوتی بدیم؛ اگر دوست داشتند چیزی رو انتخاب میکنند و اگر هم خوششان نیامد گزینههای دیگری در پیش دارند"
کیج در ادامه اذعان داشت: "علاقهی خاصی به ساختن یک نرمافزار آن هم تنها برای فروش در کریستمس ندارم. البته به افراد باهوشی که چنین کاری میکنند احترام میگذرام اما من جاهطلبی متفاوتی دارم"
"چرا در بازیها باید فقط به فکر شلیک کردن و پریدن باشیم؟! چی میشه اگه یه مکانیزم متفاوت رو در اختیار بازیبازها قرار بدیم؟ رابطهای که شما در یک بازی دارید و احساسی که دریافت میکنید با فیلمها و سریالها بسیار تفاوت دارد. شما با نگاه کردن به یک فیلم سینمایی و یا تلویزیونی هیچگونه فعالیتی نداشته و هیچ نقشی در شکلگیری داستان ندارید و این فیلم است که داستانی را برای شما تعریف میکند. اما در انجام یک بازی، خودتان تعیین میکنید که چه چیزی ببینید. میتوانید بازخورد انتخابهایی که از قبل انجام داده بودید را به راحتی مشاهده کنید و این به نظر من بسیار جالب است"
کیج در ادامه به این نکته اشاره کرد که تنها یک بازی در این چند وقت اخیر او را سرگرم کرده و آن هم بازی Journey ساخته شده توسط thatgamecompany است.
وی در این مورد میگوید: "Journey فوق العاده است. این بازی کاری به تصمیمها و کارهایی که در طول بازی انجام میدادم نداشت. البته Journey در بخش داستان تمرکز نداشته و بیشتر در مورد احساس صحبت میکند و این همان کار متفاوت است"
"من فکر میکنم که صنعت گیم به بازیهایی مثل Journey برای تنفس یک هوای تازه تر نیاز دارد. واقعاً ما چند بازی اول شخص شوتر در طول یک سال میتوانیم تولید کنیم؟! چند نفر میتوانند آنها را بازی کنند؟! چه تعداد از آنها موفق خواهند بود؟! حتی اگر از دید اقتصادی نیز به این قضیه نگاه کنیم فکر نمیکنم به صرفه باشد"
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]